5 tipuri de aparataj modular de la Vimar care schimbă imaginea oricărei încăperi

aparataj modular de la Vimar
Share the joy

5 tipuri de aparataj modular de la Vimar care schimbă imaginea oricărei încăperi

Electricitatea este o armă puternică atunci când vine vorba de decorațiuni. Cu ajutorul diverselor corpuri de iluminat, aparate electrice și chiar a unui simplu întrerupător, poți influiența sentimentele pe care le ai atunci când ajungi acasă și în holul întunecat întinzi mâna să aprinzi lumina.

În prezent mecanismele electrice au evoluat foarte mult, iar pe piața componentelor electrice se găsește o gamă largă de modele de prize modulare și întrerupătoare pentru ca fiecare perete să aibă o imagine elegantă înainte de a adauga orice alt decor.

Mecanismele electrice actuale înseamnă mult mai mult decât tradiționalul întrerupător montat pe perete. Comutatoare, prize modulare, prizele telefonice sau USB și chiar priza pentru antenă, fac parte dintr-un aparataj electric esențial pentru bună funcționare a multor instalații dintr-o clădire.

Astăzi un aparataj modular de la Vimar poate schimbă radical concepția pe care o avem asupra instalației electrice și a tuturor componentelor pe care aceasta le are în casa noastră.

Produsele Vimar variază de la aplicații de noi tehnologii cu control smart de la distanță până la prize și comutatoare simple, cu design clasic pentru utilizatorii tradiționali.

aparataj modular de la Vimar

Aparataj modular de la Vimar

Dacă într-o casă nu ar există aparataj electric, nu am avea lumină și nici un aparat electric nu ar funcționa. De aceea mecanismele electrice sunt fundamentale într-o casă și prin urmare este important să știm câte tipuri există, care sunt caracteristicile și principalele funcții pentru a decide care sunt cele mai potrivite pentru nevoile noastre.

Atunci când alegem un aparataj modular pentru casa noastră, pentru companie, cabinet sau orice altă clădire, indiferent dacă sunt prize, comutatoare pentru a activa lumina din diferite puncte, prize cu împământare sau prize pentru televiziune, internet și telefon, trebuie să ținem cont de o serie de caracteristici care să se muleze pe necesitățile noastre ca utilizator.

Companii producătoare precum Vimar, care din 1945, produce în Italia instalații electrice cu cel mai înalt grad de siguranță, transformă tehnologia într-un aliat al vieții de zi cu zi și înțelege perfect faptul că siguranța este esențială. Echipamente lor care sunt proiectate să acționeze în microsecunde în momentul producerii unui scurtcircuit și să protejeze împotriva unui incendiu sunt cele mai moderne sisteme care fac parte dintr-un aparataj electric al zilelor noastre.

5 game de aparataj modular de la Vimar

Gamele de aparataj modular Vimar sunt soluții versatile pentru posibilități extinse de instalare, cuprinzând elemente și dispozitive cu instalare variată, care respectă standarde străine importante.

1.Gama Neve, design simplu și complet, pentru proiecte economice

Aceasta gama cuprinde modele simple clasice cu un design cu linii drepte, reinventat de Vimar ce a oferit elegantă fiecărui element. Pe lângă albul strălucitor, gama Neve este disponibilă în culorile bej fermecător, argintiu mat elegant şi şampanie perlat, mat şi rafinat.

2.Gama Plana, completă și esențială pentru o casă confortabilă și inteligentă

Gama Plana o descoperi în culori și combinații multiple, a căror eleganță garantează o integrare perfectă. Aceasta gamă impresionează prin rame ornamentale din diferite materiale precum metal, tehnopolimer și chiar lemn, ce datorită originii sale naturale și cu o paletă de culori calde, inspirate de natură, răspunde noilor stiluri și trenduri de decorare.

Prin eleganța metalului, căldura lemnului, modernitatea tehnopolimerilor și prospețimea materialului Reflex fiecare încăpere îmbracă propria să haină pe care Plana știe să o scoată în evidență și să o sublinieze.

aparataj modular de la Vimar

3.Gama Arke, design contemporan ce cuprinde o gamă extinsă de materiale și culori

Aceasta gamă este pusă în evidență prin plăcuța ornamentală cu design regulat, cu unghiuri nete și profil liniar. Arke oferă două tipuri de design pentru plăcuțele ornamentale. Una cu linii drepte și unghiuri atent definite și una îndulcită de linii curbe și colțuri rotunjite.

Butoanele clic-clac se încadrează cu ușurință creând un aspect desăvârșit. Pentru comenzile Arke, există două culori diferite: eleganţa naturală a griului-antracit sau sobrietatea luminoasă a albului.

Aspectul mai riguros și mai tehnologic, subliniat de materiale precum aluminiul, metalul și tehnopolimerii se regăsește într-o gamă variată de culori putând fi adaptat cu ușurință și celor mai pretențioase interioare.

Verificarea luminii, activarea unui scenariu sau gestionarea sarcinilor sunt doar câteva dintre numeroasele modalități de utilizare a energiei în casă ta.

4.Gama Eikon, lux și tehnologie

Panorama viitoare pentru viața noastră acasă sau la serviciu începe să ne transporte într-o nouă eră. Conectivitate între dispozitive și aparate tinde să fie o realitate și este de așteptat ca în viitorul nu prea îndepărtat, casa noastră să poată fi cel mai fidel exemplu a celor mai inteligente soluții tehnologice de pe piață.

Gama Eikon cuprinde 4 subgame care transforma controlul iluminatului la domiciliu într-o experienţă spectaculoasă și elegantă ce poate fi controlata de la un dispozitiv mobil, fiind una dintre cele mai apropiate soluții legate de automatizare căminului, transformându-l într-o casă inteligentă. Chiar măsurarea consumului de electricitate va fi o sarcina mult mai simplă, ceea ce însemnă mai mult control al cheltuielilor cu energia, veşti bune pentru mediul înconjurător și desigur pentru portofel. Pentru ca această soluție să fie una dintre cele mai înalte avangarde, senzorii care activează lumina când intrăm în camerele noastre vor face parte din această casă a viitorului controlată de aparatajele modulare de la Vimar.

Conectarea de la o aplicație de pe telefon la o platformă muzicală sincronizată cu sistemul audio de acasă este deja o unealtă accesibilă. Ar putea face parte din cel mai bun aliat al tău într-o cină romantică sau într-o întâlnire cu prietenii.

Cea mai luxoasă dintre toate gamele Vimar, Eikon cu toate subgamele sale este expresia perfectă ce reunește tehnologia cu un design șic, elaborat și cea mai esențială funcție: gestionarea energiei la modul superlativ.

5. KIT-URI Vimar – simplu de instalat, calitate și fiabilitate

Kit-urile Vimar sunt o opțiune excelentă pentru siguranta oricarei familii. Nu aveți nevoie de o cameră de supraveghere ostentativă sau de un monitor mare ca cele pe care le cunoaștem cu toții.

Un obiectiv care se conectează de la distanță la Internet și o aplicație va fi suficient pentru a securiza casa si a urmari tot ce se intampla in interiorul si exteriorul caminului sau companiei tale.

Monitorizarea de la distanță a activităților familiei noastre, verificarea condițiilor meteorologice sau aclimatizerea camerelor la diferite temperaturi înainte de a ajunge acasă sunt alte avantaje ale tehnologiei Vimar.

aparataj modular de la Vimar

www.eMenatwork.ro distribuitor aparataj modular de la vimar

Toate produsele Vimar sunt modulare, așadar poți face combinații infinite, indiferent de gama pe care o alegi.  www.eMenatwork.ro comercializează întregul aparataj modular de la VIMAR.

Tehnologie a viitorului, elegantă și silențioasă, o gasesti pe www.eMenatwork.ro alături de tot ce ai nevoie din punct de vedere electric pentru a utiliza curentul intr-o incapere: prize modulare, intrerupatoare modulare, rame suport, rame ornament, doze aparataj modular, prize shuko, prize tv, prize internet, prize telefon si variatoare.

Toate produsele modulare VIMAR comercializate de catre www.eMenatwork.ro, beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi, în ambalajele originale furnizate direct de producător.

Mereu pregătiți să-ți ofere servicii și produse de călitate, specialiștii www.eMenatwork.ro îți pot oferi oricând sfaturi și consultanţă pentru proiectele tale. În plus pentru ca știu cât de complicat poate fi să construiești sau să renovezi exact pe gustul tău, poți să plătești online cu Card Avantaj și orice produs este al tău pe loc. Folosește Card Avantaj și beneficiezi atât de rate fără dobândă, cat și de bonus pentru fiecare tranzacție. În plus economisești resurse și primești coletul la tine acasă!

*Fotografii oficiale @Vimar

*sursa foto www.eMenatwork.ro

3 Comments on "5 tipuri de aparataj modular de la Vimar care schimbă imaginea oricărei încăperi"

  1. Am asa ceva in apartament dar nu stiam ca asa se cheama. Anul trecut cand am renovat aparamentul s-au schimbat si toate componentele electrice.

  2. Foarte interesant acest articol.

  3. Foarte interesant articolul. Chiar eram in cautare de astfel de prize si intrerupatoare si nu ma puteam hotara asupra unui model.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*