Atmosferă feerică de Crăciun cu ajutorul unui întrerupător reglabil de calitate

craciun
Share the joy
 • 60
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Atmosferă feerică de Crăciun cu ajutorul unui întrerupător reglabil de calitate

Două săptămâni până la Crăciun. Unde a zburat timpul? Aproape că îmi este frică să clipesc și să mă trezesc în parfum de cozonaci și scorțișoară, ascultând colinde sau aprinzând artificii. Ultima sută de metri dacă mai vreți să schimbați ceva, să renovați sau să decorați casa alegand o tematică sau o culoare specială pentru acest Crăciun.

Desigur o zi liniștită cu familia poate fi complet ruinată de o problemă foarte frecventă care apare în timpul sărbătorilor. Să se ardă o priză sau un întrerupător. Partea mai complicată vine atunci când trebuie să le schimbăm. Așadar astăzi vorbim despre avantajele diverselor tipuri de întrerupătoare.

Desig întrerupătoare

Mulți spun că un întrerupător este o banalitate, dar imaginea și dimensiunea întrerupătoarelor sunt deosebit de importante dacă vrem să avem un cămin cu interioare moderne, atrăgătoare, în armonie cu restul decorului casei noastre.

Astfel că atunci când renovăm sau ne hotărâm să schimbăm întrerupătoarele trebuie să acordăm atenție atât esteticii cât şi funcționalității acestui element al aparatajului electric.

În funcție de utilizare și de aspect, pe www.emenatwork.ro poți să alegi de la un întrerupător reglabil de calitate , până la o mulțime de modele și tipuri de întrerupătoare modulare, care îți vor lumina încăperea și vor aduce o notă de modernitate și confort întregii case.

aparataj modular

Tipuri de întrerupătoare

Există numeroase tipuri de întrerupătoare de la cele simple din plastic, cu toate conexiunile din metal, care nu sunt apte pentru medii umede cum ar fi baia, bucătăria sau pivnița, până la întrerupătoare modulare cu placă decorativă antibacteriană precum sunt cele din gama Plana de la Vimar sau întrerupătoare tactile cu placă de sticlă precum Gama EIKON de asemenea este recomandabil să aveți în vedere acest factor înainte de a opta pentru unul, pentru că acest tip de întrerupătoare sunt mult mai performante, unele modele având diverse funcții suplimentare.

Dintre cele mai uzuale tipuri de întrerupătoare fac parte întrerupător simplu, întrerupător cap scară, întrerupător cap cruce și întrerupător dublu.Fiecare dintre acestea au caracteristici bine definite.

întrerupător modular

Totuși, când vorbim de întrerupătoare electrice, datorită Vimar ni se deschide o lume a posibilităților, nu numai estetică ci și și funcțională. Dacă începem cu a două variantă vă invit să descoperiți cele mai performante întrerupătoare modulare de pe piață:

 • Întrerupător simplu este cel care are un singur buton și deschide sau închide mai multe puncte de lumină, de exemplu: o lampă de agățată în camera de zi sau o serie de becuri în subsolul casei, lumina din hol și multe alte locuri. Este întrerupătorul clasic spre care întinzi mâna când intri în holul întunecat al blocului unde locuiești.
 • Întrerupător dublu cu două butoane are același mecanism cu deosebirea că fiecare buton închide sau deschide independent o serie de puncte de lumină. Acest tip de întrerupător este cel mai frecvent în casele noastre și de obicei aprinde pe fiecare buton câte jumătate de lustră.
 • Când vorbim despre Switch deja începem să aducem un plus de confort casei noastre. Acest întrerupător permite să deschidem lumina de la un întrerupător, din capătul holului de exemplu și să o închidem din cealaltă parte. Un switch este un întrerupător cap scară care aprinde sau stinge lumina din 2 locuri diferite ale incintei.
 • Un întrerupător cap cruce aprinde sau stinge lumina din 3 locuri diferite, putând înlocui totodată 2 întrerupătoare cap scară. Acest tip de întrerupător este conectat la alte două întrerupătoare. Cel mai tipic caz este acela al dormitorului matrimonial, în care există un întrerupător la intrare și câte unul pe fiecare parte a patului, eliminand astfel clasicele veioze de pe noptiere.
 • Întrerupător reglabil este cel care are inclus un variator. Acesta reglează intensitatea luminii la unul sau mai multe becuri. Din ce în ce mai căutat și apreciat acest tip de întrerupător modifică intensitatea luminii creând o atmosfera plăcută, așa cum îți dorești. Acesta are un aspect plăcut, este simplu de folosit și da o notă de armonie în încăpere. Cu ajutorul unui întrerupător reglabil de calitate, poți crea lumina asemănătoare cu cea care vine din sufletul unei lumânări sau de ce nu, senzaţia pe care ti-o dă sunetul jarului care arde mocnit într-un șemineu.

întrerupător reglabil de calitate

Desigur că în afară de acestea caracteristici există o mulțime de alte funcții pe care le puteți obține cu un întrerupător Vimar. De la reglarea temperaturii în cameră, la închiderea jaluzelelor, controlul alarmei sau la setarea muzicii preferate. În plus, dacă casă dvs. este automatizată cu aparataj electric Vimar, puteți controla dintr-un singur întrerupător diferite scene de lumină, temperatură, alarmă etc.

La nivel de design există sute de posibilități dacă alegeți să folosiți în casă întrerupătoare Vimar. De remarcat că datorită acestor întrerupătoare avem posibilitatea să ne jucăm cu diferite texturi, modele și culori pentru a integra acest mic element al aparatajului electric și a-l adapta necesităților noastre, astfel încât să putem alege, de exemplu, un cadru metalic și o un buton negru pentru un salon cu design sofisticat și o ramă portocalie și un buton alb pentru camera celui mic sau de ce nu un întrerupător complet metalizat pentru holul casei. Posibilitățile sunt infinite când vorbim de întrerupătoare Vimar.

Ca aspect decorativ, un întrerupător reglabil va da o notă specială casei. Desigur că avem întotdeauna posibilitatea de a le alege întrerupătoare simple, cu design clasic, cu rama decorativă în tonul pereților să treacă neobservată fără să atragă atenția, dar dacă vrem, putem de asemenea să obținem un punct de impact în decorul interioarelor casei, accentuând cu ajutorul ramelor decorative funcționalitatea întrerupătoarelor.

intrerupatoare modulare

De unde sa cumperi întrerupător reglabil Vimar?

Există sute de locuri de unde puteți achiziționa întrerupătorul pe care doriți, dar în cele mai multe magazine electrice prețurile nu sunt la fel de competitive și economice așa cum par, astfel încât cel mai convenabil este să faci cumpărături on-line. De altfel eu v-am tot spus că online este întotdeauna mai ieftin pentru că se evită acele taxe pe care un magazin fizic le are cu întreținerea și tot procesul de aprovizionare. În magazinele online, puteți compara diverse modele astfel încât va fi mult mai ușor să găsiți diverse tipuri de prize sau întrerupătoare care să se muleze pe necesitățile voastre. De asemenea, dacă vei achiziționa de la Emenatwork.ro vei putea beneficia de diverse oferte și reduceri, precum și de posibilitatea de a plăti în 6 rate fără dobândă prin card avantaj.

De ce să alegi întrerupătoare Vimar? Pentru că au o montare compactă, un design aspectuos și se fixează bine în doze. Unicul lucru pe care trebuie să îl faci este să te documentezi atent înainte să le achiziționezi și să le montezi.

Pe www.emenatwork.ro găsești o gamă largă de produse și aparataje electrice, din care poți alege în funcție de finisaje și de culoarea aparatelor și a ramelor, dar și experți care vor avea răspuns la toate întrebările tale.

intrerupatoare modulare

 • 60
 •  
 •  
 •  
 •  

3 Comments on "Atmosferă feerică de Crăciun cu ajutorul unui întrerupător reglabil de calitate"

 1. Serios vorbnind foarte frmoase aceste intrerupatoare. Trebuie doar sa alegi dupa preferintele tale si sa se asorteze ca sa spun asa si atunci deja totul va fi ok.

 2. Sunt minunate aceste intrerupatoare.

 3. In casa am numai intrerupatoare simple. Nici nu stiam ca exista si altfel de intrerupatoare.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*