3 idei de cadouri de lux care costă puțin

Cadouri de lux
Share the joy
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 idei de cadouri de lux care costă puțin

„Am gusturi simple: mă mulțumesc cu ce este mai bun” – Oscard Wilde

Nu întotdeauna cele mai bune cadouri sunt cele pe care le cumperi într-un supermarket. Multe persoane așa se gândesc, dar detaliile care îi face pe oameni să se simtă cu adevărat fericiți sunt lucrurile care sunt făcute și oferite cu dragoste, cadouri de lux cu o imagine perfectă, care de cele mai multe ori costă mai puțin decât ne gândim.

Despre idei de cadouri am mai vorbit pe blog, mai ales că este o perioadă în care totul pare atât de strălucitor și potrivit pentru oricine. Uneori suntem tentați să cumpărăm în pripă câte un lucru, cu gândul că i se potrivește celui drag și când ajungem acasă ne dăm seama că acel dar s-ar putea să nu fie tocmai pe gustul celui care îl va primi. Și totuși, ce putem să dăruim cuiva care are totul sau care are preferințe diferite de ale noastre?

Cadouri de lux

Pentru cei care iau în serios arta de a dărui și fug de cadourile clasice, astăzi vă propun 3 idei somptuoase, perfecte pentru iubitorii de lux, care însă nu vor da peste cap bugetul acestor sărbători. Cadouri unice, cu aspect opulent, pentru a surprinde pe oricine și cu ajutorul cărora vei avea succes în a oferi darul perfect.

Astăzi vă vorbesc despre acele lucruri care dau definiția unui stil de viață în care valorile iconice de exclusivitate sunt date de detalii splendide, de timpul petrecut în admirarea unui lucru adus la perfecțiune, vă vorbesc despre lucruri capabile să transmită senzații, originalitate, obiecte care fac diferența între ceva banal și ceva cu adevărat special.

Caseta pentru păstrat bijuterii

Cadouri de luxBijuteriile sunt o mică comoară, valoarea lor fiind adesea mai mult sentimentală decât materială, prin urmare acestea trebuie păstrate în condiții sigure, într-un loc în care nu strică și nu își pierd strălucirea. Și ce mod mai elegant de a păstra bijuteriile decât o casetă bijuterii argintată care pe lângă un loc de depozitare ideal este o superbă piesă decorativă.

Placată cu argint fin și cristale, cutia pentru bijuterii marca Arthur Price of England poate fi cadoul perfect, pentru că în general acest obiect este un accesoriu de nelipsit pentru doamne și domnișoare.

Definiția acestei casete bijuterii este perfecțiune. Geometrie, abstractizare, materiale de lux și măiestrie, impecabil împletite într-un obiect care este el însuși o bijuterie.

Așadar dacă ești în căutarea unui cadou original, fără îndoială, un această cutie pentru bijuterii este darul perfect care va păstra ordonat colecția de bijuterii a celei care o primește, dar totodată este un element decorativ care va încânta pe iubitoarele de frumos.

Rame de fotografii argintate, cadouri de lux originale

Cadouri de luxO fotografie este un dar frumos de oferit, indiferent dacă este vorba despre un moment drag, gravat în amintirea voastră sau un lucru ori un loc special, dacă alegeți să dăruiți fotografii, atunci oferiți-le înrămate.

O compoziție armonioasă formată din fotografia voastră preferată și o ramă foto argintată, cu design stilat, dintr-o colecție rafinată semnată Arthur Price, furnizorul casei regale a Marii Britanii poate fi un cadou original și apreciat de oricine.

Pe site-ul online lucasa.ro am găsit foarte multe modele rame foto argintate, cu design rafinat și detalii elegante, ideale de a fi oferite în dar de aceste sărbători.

Cu suport care permite așezarea fotografiei în plan orizontal sau vertical, aceste rame foto delicate sunt o idee de cadou genială și pentru un Secret Santa, obicei atât de la modă în ultimii ani.

O ramă foto argintată se potrivește în orice decor, adăugând elegantă și bun gust.

Set dopuri argintate

In fiecare casă sunt diverse prilejuri pentru petreceri. Lucasa.ro are câteva opțiuni pentru a impresiona invitații la masă. Indiferent dacă vrei să oferi un set sare și piper, cuțite rafinate pentru brânzeturi sau inele pentru șervețele delicate, aceste accesorii argintate, produse de cel mai prestigios brand care furnizează casei regale britanice toate tacâmurile și obiectele de decor argintate sunt un cadou elegant și rafinat.

Acest set de dopuri argintate cu cristale sunt unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care ai putea să le oferi. Practice și elegante vor încânta pe oricine și își vor aminti cu drag de tine ori de câte ori le vor folosi.
Aceste dopuri vin într-un suportul arcuit prevăzut cu 3 rânduri de găuri, câte una pentru fiecare dop, astfel că pot deveni un obiect de decor etalat cu mândrie de un cunoscător al vinurilor fine.

Pe site sunt și alte cadouri elegante care mi-au atras atenția:
 • superbe pahare miri de cristal argintat, ideale dacă aveți prieteni care se vor căsători curand
 • figurine de bronz create manual
 • ceasuri de birou
 • suport pentru inele
 • lampi parfumate sau suporturi pentru lumânări
 • jucării zornăitoare pentru bebeluși si rame foto infantile etc.

Toate aceste obiecte prețioase sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, placate cu argint fin și infrumusetate cu delicate cristale care vor adună în elegantă lor scânteierea luminițelor din bradul de crăciun.

Idei de cadouri de lux care pornesc de la un preț mai mult decât modest, dar care vor crea o impresie deosebită celor care le primesc.

pahare sampanie miri argintate

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "3 idei de cadouri de lux care costă puțin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*