Intră în lumea magică a parfumurilor cu balsamul Sano Maxima Perfume Collection

Sano Maxima Perfume Collection
Share the joy

Intră în lumea magică a parfumurilor cu balsamul Sano Maxima Perfume Collection

Spălatul hainelor era cândva o treabă dificilă pentru care erau angajate spălătorese. Hainele erau spălate la rău, fierte cu diverse plante pentru a fi parfumate și călcate cu aburi. Astăzi mașina de spălat automată curăță hainele cu doar o apăsare de buton, iar dacă vei folosi detergent și balsam din gama Sano Maxima Perfume Collection hainele vor fi impecabil de curate și parfumate.

Despre detergenții Sano Maxima Perfume Collection am mai vorbit pe blog. Produsele Sano sunt nelipsite din casă mea și îmi sunt un real ajutor când trebuie să scot murdăria fără prea multă muncă. În plus gama Maxima Perfume Collection miroase atât de bine încât cu greu îți vine să crezi că adierea elegantă pe care o simți în jurul tău vine de la „foșnetul” hainelor proaspăt spălate.rufe pe sarma

Iarna trecută am folosit detergenții din această gamă și mi-au plăcut foarte mult deoarece curăță hainele în profunzime fără să atace țesătură și lasă un parfum de lungă durată.

Pentru că oferă rezultate maxime, varianta Mountain Fresh am cumpărat-o și înainte de sărbătorile pascale când am spălat toate perdelele și casa mirosea a curtea bunicii, a rufe uscate la soare și a copilărie. Pentru a completa puterea detergentului și a păstra parfumul fabulos, gama Sano Maxima Perfume Collection a fost completată cu o colecție de balsamuri pentru țesături cu parfum intens și bogat, inspirat din natură. Dezvoltat de experți parfumieri internaționali – pentru țesături cu un parfum proaspăt, lasă rufele catifelate și pufoase cu un parfum pe care nu îl vei întâlni la niciun alt balsam.

Sloganul „Intră în lumea magică a parfumurilor!” este invitația adresată consumatorilor să exploreze cele 5 variante de balsam ultra concentrat Sano Maximă Perfume Collection:

 • Soft Silk – inspirat de florile de migdal și atingerea delicată de mătase;
 • Blue Blossom – inspirat de briza dimineții răcoroase, de apa rece și de florile albastre de primăvară;
 • Golden Sunset – inspirat de florile de primăvară și de roua dimineții;
 • Wild Pearl – inspirat de parfumul delicat al florilor albe
 • Baby – testat dermatologic, dedicat pielii sensibile a bebelușilor.

Sano Maxima Perfume Collection – Tips & Triks pentru haine impecabile

Sano Maxima Perfume Collection

 • Separarea culorilor

De-a lungul săptămânii în orice casă se adună o mulțime de haine murdare: prosoape, lenjerii de pat, hainele de zi cu zi , iar dacă avem copii și o grămadă de hăinuțe colorate, jucării plusate și păturele pufoase care trebuie curățate delicat pentru pielea lor gingașă.

Dacă nu doriți să purtați haine gri, pătate cu roșu sau roz după spălare… „culoarea vântului turbat”, cum zicea bunica mea, este recomandat să sortați în prealabil hainele murdare în funcție de culori. Detergentul Sano Maxima Perfume Collection este super eficient și curăță și la temperaturi scăzute oferind o strălucire aparte nuanțelor de alb și culorile își recăpăta nuanțele vibrante.

Voi știți că eu am o mașină automată modernă în care folosesc doar detergent lichid și spăl la 30 de grade. Ei bine, produsele din gama Sano Maxima Perfume Collection ma încântă cu parfumul și puterea lor de curățare ori de câte ori le folosesc.

După ce ați împărțit îmbrăcămintea în funcție de culoare, va trebui să o mai separați în funcție de țesătura din care este confecționată și prin urmare, în funcție de temperatura și de ciclul de spălare corespunzător. Acest pas este foarte ușor dacă citim etichetele, iar la mine aproape că nu se aplică deoarece am îmbrăcăminte din materiale naturale și în general folosesc programele presetate.

Dar bazați-vă pe eficiența detergentului Sano pentru a obține hainele mai curate și mai strălucitoare ca niciodată.

 • Îngrijire specială pentru fiecare tip de ţesătură

cum spalam hainele de bebelusiUn alt lucru de care trebuie să țineți cont este că spălarea unei cămăși de mătase nu este la fel cu spălarea unui prosop de bucătărie sau șosetele murdare nu pot fi spălate ca un body pentru copii.

Există îmbrăcăminte delicată care necesită o îngrijire specială atât pentru țesăturile sale, cât și pentru utilizarea sa. De aceea ador Sano Maxima Baby când vine vorba de lucruri delicate, nu doar hainele copilului ci și fularele de cașmir sau rochia de mătase. Habar nu am cum se întâmplă magia, dar toate rămân impecabil de curate, cu aer proaspăt și parfum delicat.

Sano Maxima Perfume Collection varianta Spring Flowers este pentru acele haine pe care le porți toată ziua. Cele pe care vrei să păstrezi îmbrățișarea celui drag când pleci la serviciu dimineață, pentru lenjeria cu parfum liniștitor sau tricourile celui mic. Bine, în cazul meu cel mic are 11 ani, dar tot îmi place să îl alint și să-mi îngrop fața în hăinuțele lui, gâdilându-l cu nasul… Cred că parfumurile gamei de detergent Sano Maxima Perfume Collection îmi vor aduce totdeauna aminte de această perioada magnifică pe care fiecare mamă o păstrează în inima sa.

La fel de important ca detergentul este și balsamul. Unele au calitatea de a face hainele să nu se electrizeze sau să se șifoneze, altele ajută și la o călcare mai ușoară, însă balsamul ultra concentrat Sano Maxima Perfume Collection Soft Silk – inspirat de florile de migdal și atingerea delicată de mătase face hainele pufoase și delicate, iar parfumul care îl imprimă țesăturii este atât de suav și elegant încât creează amintiri olfactive.

 • Balsamul Sano Maxima Perfume Collection – Intră în lumea magică a parfumurilor!

Nu trebuie să uităm că țesăturile delicate sunt foarte sensibile la temperaturi ridicate și cu cât sunt mai puțin expuse la acestea, cu atât viața lor va fi mai lungă.

Așadar fugi de uscător, deoarece țesăturile delicate sunt foarte sensibile la căldură. De asemenea, aveți grijă și cu modul în care întindeți rufele la uscat pentru că acestea se pot deforma. Atârnate incorect când utilizați cârlige, acestea pot lăsă urme dificil de îndepărtat. Cea mai bună opțiune este să lăsați haina să se usuce într-o poziție orizontală, fie pe uscătorul de rufe, fie pe un prosop.

Doar cămășile pot fi uscate pe umerașe, ideal afară, pe o sârmă agățată la umbră.

Parfumul hainelor uscate afară nu se compara cu nimic. Cred că fiecare dintre noi s-a jucat printre hainele proaspăt spălate, întinse de bunica pe sârmă. Ei bine, aceeași senzație o am când folosesc detergentul și balsamul din gama Sano Maxima Perfume Collection. Îmi aduc aminte de copilărie, de râsetul colegilor de joacă, de bunica și libertatea pe care o simțeam când ajungeam la ea în vacanța de vară.

Un alt lucru important este dozarea detergentului și modul în care încarci mașina de spălat. De fapt asta a fost motivul care m-a determinat să renunț pentru totdeauna la detergentul pudră. Tot timpul eram tentată să folosesc mai mult. Dacă umpleam cuva, credeam că mai mult detergent va face toate hainele mai curate. Însă înghesuite acolo nu doar că nu se curățau bine, ci rămâneau cu pete de detergent si nu se clăteau bine. Cu timpul am observat și că prea mult detergent poate deteriora țesătura și păta hainele preferate.

Pe baza faptului că atât detergentul pudră cât și cel lichid pot fi eficiente, adevărul este că formatul face uneori diferența. Detergenții sub formă de pulbere se dizolvă mai greu în apă rece și pot lăsa reziduuri în haine în aceste cazuri. Detergenții lichizi, precum gelurile Sano Maxima Perfume Collection sunt ușor de dozat și se dizolvă excelent chiar și la temperaturi scăzute. În plus, acestea pot servi la pre tratarea petelor.

Reziduul lăsat de detergentul pudră poate face, de asemenea, ca mașina de spălat să miroasă urât, pe lângă crearea unor mici găuri în țesătură acolo unde nu se clătește bine.

Petele sunt una dintre cele mai dificile provocări de depășit atunci când pui la spălat. Mămicile știu că petele sunt întotdeauna acolo, complicând sarcina… trebuie doar să le cauți mai atent, în cazul în care diferența de culoare nu se vede de pe lună… Pentru a le curată ușor puteți să întindeți puțin detergent lichid pe pete înainte de a pune mașina de spălat. Aplicați detergent pe zonele cele mai murdare, cum ar fi gulerele de cămașă și manșetele și așteptați un puțin să între în țesătură și toată murdăria va dispărea că prin magie… la acest pas detergentul gel Sano este imbatabil!

Sano Maxima Perfume Collection

Nu uitați să răsfățați mașina de spălat!

Obținerea celor mai bune rezultate în spălarea rufelor implică menținerea mașinii de spălat în stare perfectă. Va trebui să o curățați din când în când, programând un ciclu fără haine la temperatură ridicată. Mașina mea de exemplu se curată automat la fiecare 40 de spălări si ocazional folosesc soluția Sano pentru curățat mașina de spălat.

De asemenea, ar trebui să vă obișnuiți să treceți o lavetă peste cauciucul ușii după fiecare spălare și din când în când sertarul de detergent și curățarea filtrului trebuie efectuate.

Odorizante lichide de cameră Sano Fresh Home

Și pentru că nu există parfum mai plăcut decât cel al rufelor proaspăt spălate și nici metodă mai ușoară de a-l menține, Sano aduce în prim-plan colecția de odorizante lichide de cameră Sano Fresh Home, disponibile în trei variante de parfum, parfumuri preluate din topul celor mai apreciate miresme ale balsamului ultra concentrat, Sano Maxima Perfume Collection: Blue Blossom, Soft Silk și Wild Pearl.

Poți folosi odorizantele Sano Fresh Home pentru a împrospăta atmosfera din cameră sau pentru a parfuma hainele din garderobă, poți oferi florilor uscate un nou suflu sau le poți aplica pe perdele astfel ca fiecare adiere de vânt să iți umple căminul cu parfumul preferat.

Și la crearea detergenților Maxima Power Gel, Sano a acordat o importanță sporită parfumului prin folosirea tehnologiei Microcapsules Lock, ce oferă o eliberare lentă a unui parfum de lungă durată. Cele trei variante de parfum ale acestui detergent sunt: Mountain Fresh, Spring Flowers si Baby.

4 Comments on "Intră în lumea magică a parfumurilor cu balsamul Sano Maxima Perfume Collection"

 1. Claudia L Chivu | august 4, 2020 at 4:01 pm | Răspunde

  Îmi plac mult produsele Sano, au mirosul unic!
  Îmi plac hainele curate și parfumate!

 2. Anghelina Irina | august 4, 2020 at 4:38 pm | Răspunde

  Am folosit detergentul pulbere de la Sano, cel lichid încă nu l-am incercat

 3. Valeria Chertes | august 4, 2020 at 5:17 pm | Răspunde

  Îmi plac foarte mult produsele Sano,am avut și eu și am fost foarte mulțumită.

 4. Foarte bune le folosesc cu drag!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*