Sano Maxima – detergentul ce combină curățarea perfectă cu parfumul intens!

detergent lichid Sano
Share the joy

Sano Maxima – detergentul ce combină o curățare în profunzime cu un parfum intens!

Unul dintre lucrurile de care mă bucur cel mai mult în viață este mirosul hainelor curate, proaspăt strânse de pe sârmă de la uscat. Nu este nimic mai minunat decât să-ți simți hainele preferate curate, proaspete și cu un parfum plăcut.

Păstrarea mirosului curat al îmbrăcămintei este o provocare pentru mine deoarece uneori pare imposibil mai ales când frigul și umezeala îmi dau bătăi de cap, dar desigur există detergenți minunați precum cei de la Sano, care te ajută să obții acea prospețime care să te facă să zâmbești ori de câte ori deschizi dulapul sau întinzi mana după un prosop pufos.

Găsirea detergenților de rufe potriviți e o adevărată provocare și este necesar să găsești o combinație ideală între alegerea a ceea ce funcționează cel mai bine pe hainele tale și mașina ta de spălat și preferințele personale când vine vorba de parfum.

Detergentul de rufe pudră și gel Sano Maxima – o tehnologie avansată Sano ce combină o curățare în profunzime cu un parfum intens!

Despre eficiența detergenților SANO eu am mai vorbit pe blog. Avem un magazin în Suceava de unde obișnuiesc să cumpăr ce îmi trebuie, dar produsele lor le-am găsit și în supermarket, așa că detergenții SANO nu îmi lipsesc niciodată din casă.

Inspirați de femeile puternice care pot face două lucruri în același timp, specialiștii SANO au creat gama Sano Maxima care curăță hainele puternic, intens și lasă un parfum de lungă durată, pentru a oferi rezultate maxime. Cu aceasta ocazie mi-au trimis și mie două sticle de detergent pentru a le testa, provocându-mă să vă povestesc câte lucruri pot face în același timp.

Sa fiu sincera, eu nu prea pot face multe în același timp, poate doar sa citesc o carte cu muzică în surdină și să beau un ceai cald în timp ce o prăjitură se coace în cuptor, dar cam atât și de multitasking nici nu poate fi vorba, de aceea am nevoie de un detergent care să spele și să parfumeze hainele în locul meu.

Detergentul de rufe MAXIMA, disponibil în formă de pudră dar și gel, este unul dintre cele mai noi produse lansate de Sano în România, fiind o combinație unică de trei ingrediente puternice care elimină diferite tipuri de pete, și oferă un parfum intens.

detergent de rufe SANO

Detergentul de rufe MAXIMA poate îndepărta murdăria, petele și alte semne de pe hainele tale fără niciun efort suplimentar. De asemenea face hainele să aibă un aspect îngrijit, să strălucească, să miroasă bine și să pară ca noi. În opinia mea SANO are unii dintre cei mai eficienți detergenți de rufe ce curăța bine chiar și hainele cele mai murdare.

Pot fi utilizați în mașini de spălat obișnuite sau cu eficiență ridicată, la orice temperatură a apei, cu rezultate extraordinare de fiecare dată.

Detergenții de rufe Sano Maxima, eficienţă maximă și parfum plăcut

Obiectivul după fiecare spălare este să avem hainele impecabil de curate, parfumate și strălucitoare, iar Sano Maxima este un aliat de nadejde în cucerirea acestei Mete.

Sano Maxima este esențial dacă vrei rufe impecabil de curate. Acesta se caracterizează prin ușurința de utilizare este eficient la orice program de spălare și se dizolva la orice temperatură, prin urmare poate pătrunde mai ușor în fibrele țesuturilor.

Detergenții de rufe Sano Maxima sunt produse cu cele mai avansate tehnologii pentru o curățare în profunzime – enzime, oxigen activ, detergent dar și un parfum intens prin tehnologia Microcapsules Lock, ce oferă o eliberarea lentă a unui parfum de lungă durată.

Combinația de ingrediente active fac ca moleculele de apă amestecate cu detergent și cele ale unui țesut de curățat să fie atrase și astfel procesul de spălare să fie eficient.

sano maxima detergent gel pentru bebelus

Detergentul de rufe MAXIMA, pudră și gel, este disponibil în 3 variante: Mountain Fresh, Spring Flowers și Baby – variantă testată hipoalergenic și dermatologic.

Detergentul pudră MAXIMĂ este disponibil în format de 2 kg, 4 kg și 6 kg, în timp ce detergentul gel MAXIMA are o formulă concentrată cu 20 de spălări / 1 litru și 60 spălări / 3 l de sticlă. Puteți descoperi întreaga gamă de produse pe: https://maxima.sanoromania.ro/.

Produsele sunt disponibile în rețelele comerciale: Auchan, Metro, Cora, Real, Dedeman, Unicarm, Carrefour, Selgros, Mega Image, DM, precum și în magazinele tradiționale cu produse de curățenie, dar și online.

În România, SANO este prezent de mai bine de 15 ani și are un portofoliu de peste 400 de produse într-o varietate de categorii: articole de toaletă și igienă personală pentru adulți și bebeluși, produse de curățenie și mentenanță, detergenți pudră, lichizi și balsamuri de rufe, insecticide și pesticide, produse din hârtie și produse dedicate segmentului HoReCa și industrial. Fondat în 1965,

SANO este liderul de piață în preferințele consumatorilor pentru produse de curățenie a casei și de igienă în Israel.

Grupul Sano deține în România brandurile de cosmetică Softcare, Careline și Natural Formula, iar despre unele produse ale acestor branduri v-am vorbit și eu pe blog.

detergent lichid Sano

3 Comments on "Sano Maxima – detergentul ce combină curățarea perfectă cu parfumul intens!"

  1. Anghelina Irina | martie 9, 2020 at 4:29 pm | Răspunde

    Am tot citit despre acest detergent însă nu l-am incercat niciodata. Prea lăudat este,trebuie să îl cumpar și eu

  2. Valeria Chertes | martie 9, 2020 at 6:08 pm | Răspunde

    Mulțumim pentru recomandare,am sa cumpăr și eu .

  3. Claudia L Chivu | martie 9, 2020 at 6:48 pm | Răspunde

    Foarte multe cuvinte de lauda despre acest detergent! Trebuie sa-l încerc si eu!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*