Review Photoderm Cover Touch SPF 50+ – Protecție solară minerală cu putere mare de acoperire care lasă pielea să respire

photoderm cover touch
Share the joy

Review Photoderm Cover Touch SPF 50+ – Protecție solară minerală cu putere mare de acoperire care lasă pielea să respire

Indiferent de anotimp, întotdeauna trebuie să ținem cont de importanța protecției solare. Mai mult decât atât, oricând trebuie să luăm în considerare daunele cauzate de soare și să conștientizăm că expunerea directă a pielii duce la îmbătrânire prematură, apariția ridurilor, apariția petelor și duce la un risc crescut de a dezvolta cancer de piele. În ciuda faptului că multe persoane consideră că produsele pentru protecția solară sunt pentru plajă, trebuie avut în vedere faptul că astăzi putem găsi tot tipul de produse adaptate oricărui tip de piele și nevoilor fiecărei persoane.

Ultima noutate în materie de protecție solară a venit de la Bioderma în acest an. Este vorba de Photoderm Cover Touch SPF 50+ – Protecție solară minerală cu putere mare de acoperire care lasă pielea să respire.

Photoderm Cover Touch SPF 50+ se găsește în 2 nuanțe: deschis și auriu.

Noua formulă Photoderm Cover Touch FPS 50+ este o protecție solară care promite un aspect natural și cu o formulă perfectă pentru tenul gras datorită ingredientelor sale care reglează sebumul.
Non-comodogenic și hipoalergenic, rezistent la apă, căldură și umezeală, Photoderm Cover Touch FPS 50+ a devenit rapid favoritul meu, pentru că filtrele, pigmenții minerali și pudrele absorbante creează un sistem de rețea la suprafață pielii, oferind acoperire mare, dar lăsând în același timp pielea să respire.

Photoderm Cover Touch SPF 50+ bioderma

De-a lungul timpului am folosit mai multe tipuri de fonduri de ten și creme BB cu protecție solară, însă am descoperit anul trecut produsele Photoderm de la Bioderma și m-am îndrăgostit de ele.

Photoderm Cover Touch FPS 50+ este un produs axat pe protecția pielii și pe uniformizarea tenului în același timp îndeplinind și funcția de fond de ten cu o acoperire medie spre mare.

Eu am o piele normală spre mixtă. Vara, în zona T, îmi apar mici pistrui și un exces de sebum. Dată fiind situația de anul acesta, nu am ieșit prea mult din casă și nici nu m-am expus prea mult la soare, însă am folosit foarte des noile creme Photoderm Cover Touch SPF 50+ tocmai pentru ca mi-a plăcut textura lor și felul în care lasă pielea.

Chiar dacă nu le-am utilizat în condiţii extreme, temperaturile în Suceava fiind anul acesta sub limita anotimpului cald, totuși vreau să evidenţiez câteva calități pe care le au și care mă fac să le recomand oricui.

Photoderm Cover Touch SPF 50+ – experiență personală

Când am ieșit afară am simțit o protecție suplimentară. Nu m-am trezit cu urme de la ochelari și nu m-au usturat pomeții așa cum a întâmplă uneori când este însorit și stau jumătate de oră cu fața la soare fără protecție.

Photoderm Cover Touch SPF 50+ are o consistența ușoară, se întinde uniform și nu lasă senzația de piele grasă. Deși nu aș spune că este ultra mat, lasă acea imagine superbă a pielii naturale.

Spre deosebire de varianta pe care am folosit-o anul trecut, Photoderm Cover Touch FPS 50+ nu este deloc lichid, mai degrabă are textura unei creme BB.

Nuanța auriu este ușor închisă pentru piele mea care nu a avut parte de băi de soare anul acesta, însă eu am încercat un counturing și mi se pare că este o combinație ideală. Plus că pot fi combinate între ele pentru a crea exact nuanța pielii tale.

swach Photoderm Cover Touch SPF 50+ bioderma

În plus acoperă perfect diferite imperfecțiuni și unifică tonul pielii, fără a evidenția texturi precum porii măriți sau ridurile fine. Porii nu sunt blocați, iar imperfecțiunile sunt reduse zi după zi datorită brevetului Fluidactiv.

Își păstrează perfect culoarea, deși dacă îl port mai multe ore până la urmă trebuie să îndepărtez puțin excesul de sebum care după 5-6 ore apare pe frunte și la baza nasului, totuși vreau să subliniez ca nu „curge” și nu se „adună”, așadar oferă până la 8 ore control al secreției de sebum și are efect antiluciu, lăsând pielea să respire.

Combinația de filtre 100% minerale împreună cu brevetul Bioprotectie Celulară oferă protecție biologică internă, previne și stimulează protecția naturală a pielii împotriva arsurilor solare.

Produsul e testat sub supraveghere dermatologica și vine într-un tub de 40 g, cu capac, iar dozarea se face extrem de ușor, prin apăsare.

Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea pe termen lung.

1 Comment on "Review Photoderm Cover Touch SPF 50+ – Protecție solară minerală cu putere mare de acoperire care lasă pielea să respire"

  1. Foarte frumos mi as dori sa incerc!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*