Vino în lumea AVON, fii stăpână pe frumusețea ta

Cum să devii distribuitor Avon
Share the joy
 • 34
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Vino în lumea AVON, fii stăpână pe frumusețea ta

Hello beauties,
astăzi vă prezint o parte dintre produsele AVON primite în cadrul evenimentului Bucovina Beauty Event, dar va voi vorbi și despre nenumăratele avantaje pe care le poți avea ca distribuitor și lider AVON.

Multe din prietenele mele au ales să facă parte din marea familie AVON. Nu cred că mai există cineva care să nu fi utilizat măcar o dată în viață un produs AVON. Marca, prezentă în viețile noastre dintotdeauna, este în continuă schimbare, îmbunătățind constant calitatea produselor, introducând noi game de produse la prețuri competitive.

Cine este Avon?

Companie de produse cosmetice, produse de îngrijire personală, parfumuri, bijuterii și accesorii, AVON a fost creată de David H. McConnell în 1886. În prezent, acest brand se regăsește pe piața beauty în mai toate țările lumii, fiind una dintre mărcile care vând prin catalog cele mai multe articole.

Recunosc, de multe ori am răsfoit cataloagele și mi-am dorit măcar jumătate din ce este în ele. Uneori am făcut comenzi imense și nu mi-am închipuit niciodată că dacă aș fi distribuitor, aș putea beneficia de foarte multe reduceri și practic aș putea castiga și bani frumoși din distribuirea acestor produse.

pila unghii AVON

Cum să devii distribuitor Avon?

Foarte ușor! Prin intermediul site-ului lor, îi puteți contacta pentru a primi informații și orice alte detalii vă interesează.

Avon este o cale sigură spre succes pentru milioane de distribuitori din întreaga lume, indiferent de vârstă sau stil de viață, pentru că muncă unui distribuitor este simplă și fără multe complicații, practic este vorba de socializare și distracție. Liderul vă oferă câteva cataloage și tot ce trebuie să faceți este să le arătați persoanelor interesate.

Calitatea produselor și prețurile relativ mici, îți aduc succesul încă de la primele comenzi, ba mai mult, dacă eșți o persoană ordonată și meticuloasă, poți câștigă diverse competiitii interne care îți vor aduce premii fabuloase.

Avantaje AVON

 • O afacere flexibilă unde poți lucra de acasă
 • O mică investiție inițială și pentru costuri puțin mai mici decât a unui ruj, poți deveni propriul șef
 • Alegi programul după care vrei să lucrezi și mai ales poți fi acasă când copiii tăi vin de la școală.
 • Posibilități incredibile de a genera profit și de a dezvolta propria afacere pentru a obține beneficii economice mai mari.

Încă nu te-am convins? Eu am fost vrăjită după ce am pășit în sediul AVON din Suceava. Posibilitatea de a putea testa tot ce îți poftește inima și de a beneficia de reduceri incredibile ca distribuitor sau lider, mi se pare o șansă extraordinară pentru oricine dorește să își rotunjească veniturile și mai ales pentru fetele pasionate de cosmetică.

Produse AVON primite la Bucovina Beauty Event

AVON Suceava au fost printre primii care au dorit să sprijine comunitatea beauty din zona și ne-au oferit sprijinul. Sediul aflat în centrul orașului este un loc elegant unde frumusețea este la ea acasă.

Multe vedete autohtone și internaționale s-au alăturat acestui concept, devenind imaginea campaniilor AVON, tocmai pentru ca produsele acestea minunate să poată ajunge spre răsfățul nostru.
AVON Goodie bag

Așa cum am spus, astăzi vă arăt doar câteva produse prezentate în ordine aleatorie, păstrând pentru zilele următoare ojele și pilele drăguțe că niște bijuterii pentru două articole special dedicate rubricii nail art.

Spumă de baie Red Berries

Spuma de baie este delicioasă din toate punctele de vedere. Parfumul îmbietor, ușor vanilat cu puternice note olfactive de fructe de pădure, se păstrează pe piele ore în șir.

Catifelată, te învăluie cu finețea ei oferindu-ți răsfăț opulent, hidratând pielea și amețind simțul olfactiv.

Și recipientul mi se pare haios, cu siguranță se va transformă într-un proiect DIY și va deveni un glob drăguț pentru pomul de crăciun.

Prețul de catalog este 16 lei pentru 250 ml. Big LIKE!!! a devenit favoritul meu.

Produsele makeup s-au nimerit toate pe gustul meu.

Spuma de baie AVON

Rujul Color Trend

Un ruj cremos, hidratant, cu un parfum discret și acoperire perfectă. Rujul nu este rezistent la transfer, dar se păstrează frumos pe buze și rezistă câteva ore bune. Nu se strânge, nu se întinde și oferă un makeup impecabil.

Eu am nuanță Pink Holiday și prețul în catalogul actual este aproape 9 lei.

Ruj AVON

Fond de ten

Cu o textura fină, se întinde perfect fără să încarce tenul. Rezistă întreaga zi, acoperă imperfecțiunile și are filtru de protecție SPF 15.

Fond De ten AVON cu SPF 15

Pudra

Pudra are un finisaj mat, definitivează machiajul, fixând fondul de ten. Un produs pe care îl folosesc frecvent, acoperă micile imperfecțiuni, lăsând pielea catifelată, cu o imagine perfectă.

Pudra AVON

Creion contur ochi

Și acesta îmi place mult. Eu am ochii caprui și nuanța Emerald glow mi se potrivește perfect.

Funcția retractabil îl face să fie un produs ideal de purtat în poșetă, oricând gata de retușat machiajul. Persistă mult, se aplică extrem de ușor și nu necesită ascuțire.

Creion contur ochi

AVON Mark Gel Shine

Fiecare dintre noi a primit și câte un lac de unghii, eu am două pentru că Ioana cunoscând pasiunea mea pentru manichiură realizată cu lacuri de unghii, mi l-a dăruit pe al său. Ojele fac parte din noua coletie Mark Gel Shine și o să vi le arăt în toată splendoarea lor zilele următoare.

AVON Suceava Mark Gel Shine

Ca regulă generală lacurile acoperă perfect, sunt destul de pigmentate, au culori moderne și oferă strălucire intensă cu efect de gel.

Desigur, pentru o manichiură impecabilă am primit un set de 3 pile extrem de drăgălașe, care îmi plac foarte mult și de moment le țin de decor. Cred că sunt un cadou ideal pentru orice pasionată de unghiuțe perfecte.

Dar ne auzim în alta zi sa mai vorbim despre aceste produse de excepție, la preturi atât de mici.

 • 34
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "Vino în lumea AVON, fii stăpână pe frumusețea ta"

 1. Valeria Chertes | iulie 12, 2018 at 3:34 pm | Răspunde

  Imi plac foarte mult produsele Avon.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*