Infinite Love Bordeaux – un parfum cu citrice și iasomie ca o zi de primăvară

Infinite Love Parfum
Share the joy

Infinite Love Bordeaux – un parfum cu citrice și iasomie ca o zi de primăvară

Mai mult decât un obiect de lux, parfumurile sunt o necesitate! Ele fac parte din look-ul nostru, accentuându-ne identitatea. Deci, dacă și vouă vă plac tot atât de mult cât îmi plac mie, azi va vorbesc despre parfumuri luxuriante la prețuri apetisante: Infinite Love.

De ce îmi plac atât de mult parfumurile Infinite Love?

Există multe motive pentru care ne place să folosim parfumuri! Dar toate, în adâncul sufletului, poartă același motiv puternic: aromele ne fac să ne simțim fericiți, iar cele de la Infinite Love sunt o încântare… TOATE!

Un parfum prelungește timp de mai multe ore acea senzație incredibilă de prospețime, așadar, te face să te simți cea mai bună versiune a ta: proaspătă și gata să cucerești lumea!

Apoi un parfum poate deveni locul tău de evadare, calm și seninătate, deoarece alungă stresul vieții de zi cu zi.

Îți poți face parfumul parte din identitatea ta. Folosind întotdeauna același parfum, oamenii încep să se raporteze la notele sale olfactive, așa că își amintesc de tine de fiecare dată când îl simt!

Printr-un parfum, ne arătăm și individualitatea și originalitatea. Într-o zi putem purta notele unui parfum citric, în altă zi, note florale sau elegante, așadar fiind liberi să alegem cum vrem să mirosim în fiecare ocazie ne îmbunătățește enorm încrederea și stima de sine.

În plus, poți să-ți strecori sticla de parfum în geantă și să te reîncarci cu optimism în orice moment.

Așadar… emoții, amintiri și atracție! Cred că acesta este răspunsul la întrebarea – De ce îmi plac atât de mult parfumurile

Infinite Love, parfumul Bordeaux – K5

K5 - Infinite Love

Anumite note îți pot reactiva cele mai fericite amintiri, ai observat? Însă unele parfumuri fie nu mai sunt accesibile, fie și-au schimbat compoziția, de aceea astăzi va vorbesc despre K5 de la Infinite Love, parfumul Bordeaux cu note de citrice și iasomie, ideal pentru o zi răcoritoare, un parfum pe care îl ador și care se aseamănă foarte mult cu Coco Mademoiselle.

Bine… de fapt sunt aproape identice, rețeta olfactivă a parfumului Infinite Love fiind la fel.

Fructul unor perioade de inspirație maximă, parfumul Infinite Love Bordeaux are note de vârf foarte plăcute compuse din portocală, mandarină și bergamotă. Combinația exotică de iasomie, trandafir și ylang-ylang ne detensionează zilele, astfel încât notele de bază migdalate și vanilate vor completa efectul creat de mosc în modul cel mai eficient.

Infinite Love sunt parfumuri care miros practic la fel ca cele ale unor branduri celebre sau care au cel puțin o similitudine surprinzătoare a piramidei olfactive, dar pe care le găsim la un preț surprinzător mic. Astfel că îți permiți să porți parfumuri de o finețe și o calitate excepțională, făcând economii foarte mari. Le puteți găși în diverse mall-uri din Bucureșți și din țară unde sunt prezenți cu magazin propriu, la o insuliță cochetă și parfumată… și desigur online. Magazinul online ne pune la dispoziție peste 300 de parfumuri pentru femei și bărbați, similare cu cele mai noi apariții din lumea parfumurilor.

La parfumurile Infinite Love cel mai mult imi place siajul și persistenta lor. Practic miros identic pe toată durata purtării, parfumul estompându-se elegant și atrăgător.

Infinite Love Bordeaux

Iubire, energie, fericire, uimire, pace, senzualitate și chiar putere. Cu siguranță ți s-a mai întâmplat: simți aroma unei persoane și vrei instantaneu să o cunoști mai bine… pentru ca parfumurile pot avea un efect extrem de puternic, iar purtarea unui parfum bun te face să te simți bine și, prin urmare, ziua ta va deveni perfectă.

Tie ce arome de la Infinite Love îți plac?

2 Comments on "Infinite Love Bordeaux – un parfum cu citrice și iasomie ca o zi de primăvară"

  1. Mie îmi plac toate parfumurile care au note de prospețime și care durează mult, cum pare a fi și acesta, dar nu suport parfumurile dulci, fie ele și florale

  2. Un parfum este asemeni unei melodii, poate avea publicul său …

Leave a comment

Your email address will not be published.


*