Cum să-ți pui în evidență ghetele la diverse ținute

Share the joy

Cum să-ți pui în evidență ghetele la diverse ținute

Ghetele cu șireturi lungi arată super cool și sunt în trendul toamnei. Mai ales modelele în negru, cu talpă cu profil puternic sau cu toc bloc, sunt piesa it-piece indispensabilă a sezonului curent. Care este cel mai bun mod de a combina ghetele cu șireturi? Există câteva sfaturi foarte interesante pentru tine. Un duo foarte puternic sunt ghetele cu șireturi combinate cu blugi skinny sau jambiere din piele. Pantalonii strânși asigură că picioare devin vizual mai lungi, iar ghetele cu tocuri și talpă rezistente își iau cu adevărat rolul în serios. Adaugă un pulover drăgălaș și gros – și ținuta ta de iarnă este perfectă. Nu există limite pentru imaginația ta în ceea ce privește culoarea negru, de la pulovere la ghete cu șireturi, Astăzi este posibil ca întotdeauna să arăți super puternic cu încălțăminte intrend.ro. Tonurile naturale precum bej și maro pot fi, de asemenea, combinate frumos. Ghetele cu șireturi în nuanța maro se potrivesc perfect cu ținute în culorile semnalizate precum roșu aprins, albastru cobalt sau verde proaspăt pe puloverele tricotate, cămășile de bumbac sau hanorace, care emană bucuria de a trăi, chiar și atunci când afară este frig.

Ghete cu șireturi și pantaloni culotte

Cu toate acestea, nu trebuie să fie întotdeauna pantaloni strâmți. Un sfat oferit de designerii modei este să porți culotte. Acești pantaloni largi, confortabili, cu un picior decupat (până la jumătatea gambei) sunt disponibili în prezent din multe materiale diferite și culori grozave. Poți completa astfel de vestimentații cu ghete cu șireturi, catarame sau lanțuri, pe care îi găsești în magazinul online intrend.ro. Adaugă un pulover subțire, o helancă, o cămașă tricotată, o bluză și nimic nu stă în calea look-ului tău de toamnă/iarnă. Desigur, ghetele cu șireturi sunt și însoțitorii potriviți pentru pantalonii tăi de jogging. Pentru că adidașii sunt grozavi – dar nu înseamnă totul. Hanorac, pantaloni de jogging, ghete cu șireturi și o vestă de puf ușoară, și poate să ningă și să fie furtună, deoarece ești perfect îmbrăcată.

Ghete cu șireturi

Ghete robuste cu talpă profilată

Ghetele cu șireturi pot fi foarte feminine. În acest moment există o mulțime de rochii și fuste frumoase cu imprimeuri grozave și culori superbe. Ghetele cu șiret funcţionează și în acest caz. Pauza de stil dintre o rochie fluidă și ghetele robuste cu talpă profilată și toc bloc este cu siguranță dorită și creează un aspect cu totul nou, incitant. Vrei look-uri grozave de toamnă cu ghetele trend ale sezonului? Atunci ia-ți ghete cu șireturi în culori calde din magazinul online. Iarna, ghetele îmblănite la modă sunt printre preferatele femeilor, deoarece ajută picioarele să rămână confortabile chiar și la temperaturi sub zero grade. Sunt suple și oferă un confort inconfundabil la mers, datorită naturii lor stilate. Încălțămintea de toamnă pe care o găsești în magazinul online intrend.ro, este cu adevărat atrăgătoare, deoarece pune noi accente în negru sau maro pe vreme umedă și rece. Asociate cu o haină elegantă, ghetele adaugă o notă feminină, cu strasuri și fermoare, punându-le în centrul atenției femeilor conștiente de modă.

 

Be the first to comment on "Cum să-ți pui în evidență ghetele la diverse ținute"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*