In love with Dove, hidratare si parfum de la prima atingere

sapun crema DOVE
Share the joy

Eternul… Dove, hidratare și parfum de la prima atingere

Prima mea întâlnire cu Dove a fost acum… atâţia ani că nici nu îmi mai aduc aminte. Cândva, în timpul liceului am primit de la o rudă din străinătate un deodorant cremă care avea un miros divin. Am căutat apoi in magazinele noastre şi am regăsit acelaşi parfum şi aceeaşi senzaţie de catifea în săpunurile cu „porumbel auriu”.

Anii au trecut şi eu încă folosesc produsele Dove. Îmi place că parfumul şi … 1/4 cremă hidratantă, au rămas intacte, nu s-au diminuat cu trecerea timpului, nu s-au schimbat formule de producţie, iar calitatea este aceeaşi că întotdeauna.

Cred că nu există nici o singură persoană care nu s-a răsfăţat măcar o dată cu parfumul şi catifelarea inconfundabilă pe care o lasă atingerea produselor Dove.

De altfel am mai scris pe blog despre diverse produse Dove care mie mi-au plăcut şi pe care le-am folosit de-a lungul timpului.

Campanie testarea BUZZStore : Săpun-cremă lichid

Pentru ca fac parte din comunitatea BUZZStore am avut ocazia de a testa noile săpunuri lichide: Dove unt de Shea și vanilie și Dove original.

Ei bine, știm cu toții că Dove este un brand căruia îi pasă de pielea noastră. Cu ocazia lansării acestor produse, au oferit prin intermediul platformei de testare, 1000 de Kit-uri, pentru a face fericite mâinile a cat mai multor persoane.

Fiecare kit de testare conținea:

  • 1 set de testare format din săpun- cremă Dove Original 250 ml si o rezervă Dove Original 500ml
  • 2 sticle de săpun- cremă Dove cu unt de Shea si vanilie pentru a le dărui la 2 prieteni
  • 5 brosuri informative
  • 1 prosop de mâini cu sigla Dove
  • ghidul de buzzer

Noile săpunuri lichide Dove 1/4 cremă hidratantă sunt mai practice și mai igienice, hrănind pielea și protejând-o la fiecare spălare. În plus au un parfum încântător.

Săpun- cremă Dove cu unt de Shea și vanilie

Noul săpun- cremă Dove cu unt de Shea şi vanilie este o experienţă cu totul senzorială. Săpunul cu ¼ cremă hidratantă este imbunatatit cu tehnologie complexă de îngrijire, care protejează pielea până în straturile profunde.

Cremă inclusă în acest săpun este o combinatie de substanţe nutritive naturale cu uleiuri care ajută la îmbunătăţirea texturii pielii, cu ajutorul ingredientelor naturale. Acestea oferă o aromă deosebită şi textură catifelată pielii mainilor, inca de la prima utilizare.Printre ingredientele noului săpun sunt untul de shea şi extractul de vanilie.

Untul de Shea conţine o cantitate semnificativă de vitamina E, cunoscut antioxidant care ajută la relaxarea şi protejarea pielii şi untul de vanilie este cunoscut pentru ingredientele sale care acţionează ca antioxidanţi ce protejează epiderma, pe lângă faptul că oferă o aromă absolut delicioasă.

Săpun- cremă Dove cu unt de Shea și vanilie

Săpun- cremă Dove Original

Parfumul Dove Original este inconfundabil, iar calitatile marcii sunt de necontestat.

Săpunul lichid Dove Original curăţă mâinile cu formula sa specială, îmbogăţită cu ¼ cremă hidratantă lăsând pielea fină şi catifelată, chiar de la prima utilizare. Spuma bogată și crema care se regăsește in toate produsele Dove, păstrează sănătatea pielii și o îngrijesc cu delicatețe, ori de cate ori ne spălam pe mâini.

Săpun- cremă Dove Original

Concluzii :

Săpunurile cremă lichide sunt mult mai igienice ca cele tip pastilă, deoarece pe suprafața celor din urmă pot rămâne bacterii care se răspândesc între toți membrii familiei sau a persoanelor care utilizează săpunul.

La preț, ambele variante sunt foarte accesibile costă în jur de 9 lei flaconul la 250 ml. În plus putem achiziționa rezerve de 500 ml la prețul de 11 lei. Aceste rezerve ajung pentru două refill-uri așadar, o economie substanțială.

Noile săpunuri cremă Dove sunt speciale, parfumate și au următoarele caracteristici:

• Formulă delicată cu pielea.
• ¼ cremă hidratantă – pentru a te ajuta să-ţi hidratezi mâinile în timpul curăţării.
• Îţi lasă pielea mâinilor fină şi catifelată.
• Formula blândă a săpunului permite folosirea frecventă pentru a te spala pe mâini .
• Face o spumă densă, bogată, catifelată si extrem de parfumată.

Mie mi-au plăcut extrem de mult. Cu toate că folosesc aceasta marcă de mult timp, nu încercasem noile sapunuri cremă lichide.

Recipientele din plastic sunt elegante, dotate cu pompiță pentru dozare eficientă și contaminare minimă.

Le recomand oricui, pentru utilizare frecventă. Pielea va deveni vizibil mai sanatoasă şi mai catifelată.

Voi le-aţi folosit? Care vă place mai mult?

1 Comment on "In love with Dove, hidratare si parfum de la prima atingere"

  1. ghelbere elena | mai 14, 2017 at 9:37 am | Răspunde

    Cu toate ca schimb mereu sapunul lichid mereu revin la dragostea d-intai, Dove.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*