Inele de logodnă și verighete aur, daruri perfecte de Crăciun

verighete aur
Share the joy

Inele de logodnă și verighete aur, daruri perfecte de Crăciun

Crăciunul înseamnă dragoste în toate sensurile sale. Strălucirea și puritatea sa este sinonima cu magia, cu speranța și bunătatea. Nu există moment mai sincer și mai special pentru a oferi în dar bijuterii aur alb, verighete sau de a pune întrebarea „vrei să te căsătorești cu mine?”.

Oare există un dar mai bun decât cererea in căsătorie? Este un cadou mai prețios pentru iubita ta decât un inel de logodnă?

Fiecare nuntă civilă sau religioasă se încheie cu schimbul de verighete între soți, pecetluind astfel uniunea în față oamenilor și a divinității, însă fiecare Crăciun ar trebui să se încheie cu străluciri de emoție în priviri și cu amintirea prețioasă a momentului magic când ați hotărât să aparțineți unul altuia.

verighete aur alb

Verigheta, eternul simbol al iubirii

Alegerea unor verighete aur, perfecte pentru fiecare cuplu, este un pas foarte important și astăzi vreau să vorbesc mai mult despre acest simbol al iubirii.

verighete din aur albDespre verighete, obiceiuri și superstiții legate de acestea am mai vorbit pe blog, dar pentru că LaRosa are acum reduceri la toate bijuteriile de pe site m-am gândit să profit și să vă invit să  vă alegeți perechea de verighete aur dorita sau inele de logodnă fine și elegante la un preț special de sărbători, redus cu 20%.

Potrivit documentelor istorice, egiptenii au fost primii care au purtat inele ca simbol al căsătoriei. Pentru ei, forma cercului fără început și fără sfârșit era imaginea  ideală pentru a descrie  iubirea infinită dintre partenerii unui cuplu. Grecii au decis că inelul ar trebui să fie purtat pe degetul inelar, deoarece potrivit lor, „vena iubirii” ce duce amorul direct spre inima noastră trece pe acolo.

Astăzi aceste superstiții legate de verighete nu mai sunt luate în seamă, ba mai mult, tot mai multe cupluri aleg ca perechea de verighete să nu fie identice, ci să aibă gravuri diferite sau să fie înfrumusețate cu pietre prețioase sau modele sofisticate, împletite din diverse culori de aur.

Alegerea perechii de verighete perfecte este o etapă importantă în pregătirile de nuntă și nu ar trebui să o o faceți în grabă. Trebuie să țineți cont de faptul că aceste bijuterii aur alb, combinații de aur sau platină sunt eterne, ele vor simboliza dragostea voastră veșnică și le veți purta în fiecare zi pentru tot restul vieții.

Sfaturi pentru alegerea unor inele de logodnă, măsura perfectă

Alegerea fiecărei verighete și a unui inel de logodnă depinde de mai mulți factori, cum ar fi tendințele fashion, gusturile personale, nivelul de confort pe care îl căutați atunci când le purtați  și bugetul disponibil.

Cel mai mare avantaj al alegerii acestor bijuterii aur alb de pe site-ul LaRosa.ro este că puteți comanda în prealabil sistemul de măsură unic în România. Astfel puteți selecta exact măsura care vă face să vă simțiți confortabil în orice moment al zilei. După cum știți, măsurile depind de mai mulți factori și sunt influențate de frig sau căldură. Degetele tind să se umfle, de exemplu vara sau la primele ore ale dimineții și de aceea este important să alegeți pe îndelete, nu alergând de la un magazin la altul.inele logodna

Pentru a determina mărimea corectă a verighetei cel mai bine este că măsurătorile să fie făcute în condiții normale de temperatura și în momente diferite ale zilei, media dintre  acestea urmând să fie măsura finală.

Sistemul de măsurătoare precisă costă doar 20 lei, iar odată cu achiziția acestuia primiți un voucher discount de 50 lei la prima achiziție din magazinul online La Rosa.

Modelul unic, delicat și original pentru cea mai prețioasă zi din viață voastră

Alegeți modelul de verighete care vă place!

Alegerile online sunt cele mai satisfăcătoare pentru că poți compara între mai multe modele verighete aur alb sau galben, între inele de logodnă simple sau cu un model avangardist. bijuteriilarosa.ro are peste 1000 de modele de verighete și inele de logodnă, astfel încât vei alege cu inima și după ce vei fi vizionat fiecare model, vei ști clar ce fel de verighete vrei și vei evita dezamăgirile și frustrările ulterioare.

Dacă urmează să va căsătoriți, aceste sărbători magice, cu sclipirile lor feerice sunt cele mai potrivite pentru a scrie cuvintele de dragoste și jurămintele eterne. Dăruiește-i perechii tale posibilitatea de a alege inelul de logodnă sau perechea de verighete la care a visat toată viața.

Decideți materialul din care sa fie făcute verighetele.

bijuterii aur albSunt câteva combinații de materiale ideale pentru verighete. Puteți alege o pereche de verighete aur alb, atât de elegante și căutate în ultimul timp. Puteți opta pentru verighete cu o combinație de aur alb, roz sau galben, cu diferite pietre semiprețioase sau inele de logodnă de platină și diamante, atât de luxoase, delicate, unice și sofisticate.   Posibilitățile sunt nesfârșite, iar La Rosa vă oferă posibilitatea de a personaliza fiecare bijuterie, pentru ca dragostea voastră să fie reprezentată până la cel mai mic detaliu.

Gravarea diferitelor declarații sau a datei nunții pe interiorul verighetei este de asemenea, o decizie pentru toată viața. Cea mai tipică gravură este înregistrarea datei nunții, dar astăzi există mai multe alternative moderne, precum citate, fraze care au o însemnătate specială pentru voi sau numele voastre. Dacă sunteți în căutarea de inspirație, trebuie să știți că La Rosa oferă gravură gratuită la achiziționarea verighetelor de pe site sau din magazinele fizice. Trebuie doar să vă exprimați această dorința și bijutierii talentați vor face gravurile solicitate în atelierele La Rosa cu litere de tipar sau cursive, gravate sau în relief.

Indiferent ce mesaj decideți să puneți în inima verighetei pentru a vă aminti acea zi întreaga viață, cel mai indicat este să căutați o frază simplă și scurtă care poate fi înscrisă fără dificultate în interiorul inelelor.verighete aur alb

Dacă Crăciunul este special pentru ea, nu ezita și cere-o de soție acum, vei face ca fiecare Crăciun din tot restul vieții să fie trăit cu o intensitate și o emoție specială, iar masa de Crăciun este oportunitatea perfectă de a comunica vestea minunată prietenilor și familiei. Astfel puteți împărtășiți fericirea voastră cu toți cei dragi.

bijuterii aur alb

1 Comment on "Inele de logodnă și verighete aur, daruri perfecte de Crăciun"

  1. Sunt bijuterii frumoase.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*