Pantofi eleganti Luciano Partelli, definitia bunului gust

Pantofi Luciano Partelli
Share the joy

Pantofi eleganti Luciano Partelli

Brandul Luciano Partelli se reinventeaza zi de zi prin modelele de pantofi clasicisi unici. Ce ii face atat de deosebiti? Combinatia de piele, de culoare,de accesorii, de perforatii.

Acesti pantofi au fost inspirati  inca din anul 1950 cand Luciano Partelli a oferit o colectie de pantofi barbatesti care au demonstrat ca istoria, traditia si pasiunea si-au lasat amprenta in timp.

Brandul Luciano Partelli reprezinta’ creme de la creme’ in materie de trend masculin. Confectionati din piele naturala italiana,pantofii reflecta bogatia si gustul exclusivist.

Daca cauti pantofi de designer, Luciano Partelli este brandul italian care ofera finete picioarelor tale.

Pantofi Luciano PartelliCand v-ati cumparat ultima oara o pereche de pantofi? Va vin bine? Va sunt comozi? I-ati cumparat doar pentru ca v-a placut modelul sau pentru ca sunt comozi? Cei mai comozi pantofi Luciano Partelli ii puteti comanda online sau din magazinele Pepper.  Aceste colectii au atras atentia pietelor internationale,astfel gasim pantofi Luciano Partelli in Germania, Rusia, Hong Kong, Austria,Turcia si Canada.

Autenticitatea nu inseamna neaparat numai istorie si reprezinta promisiunea producatorului in fata clientilor de a pastra calitatea produsului si de o imbunatati constant conform cerintelor pietii.

Pantofii sunt precum niste bijuterii pentru picioare. Nu sunt doar un acoperamant pentru laba piciorului confectionat din piele sau materiale sintetice.

Nu e chiar asa de usor sa-ti cumperi pantofi. Iar cand cauti marimea potrivita e si mai complicat. De ce?

In primul rand un picior este mai mare decat celalalt. Care picior va este mai mare:dreptul sau stangul? Sa nu credeti ca ambele labe ale piciorului va sunt la fel. Total gresit. Un alt factor de care trebuie sa tineti cont cand va cautati pantofi sunt cele patru faze ale piciorului:faza statica, faza verticala,faza functionala si faza termica.

Din acesta scurta analiza rezulta  faptul ca pantofii potriviti ar putea costa mai mult deoarece fabricarea lor presupune un proces indelungat. Insa incaltamintea influenteaza in mare masura confortul general si starea  sanatatii. Asadar nu va grabiti. Luati-va incaltaminte pe masura.

Be the first to comment on "Pantofi eleganti Luciano Partelli, definitia bunului gust"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*