Verighete si inele de logodna la moda in 2017

moda in 2017
Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Verighete si inele de logodna la moda in 2017

Sezonul nuntilor este in plina amploare, iar mirii si miresele de pretutindeni viseaza la moduri cum pot face din ziua casatoriei un moment unic, o zi cu adevarat speciala. Coregrafia dansului perechii de indragostiti, un cocktail original sau deserturi cu aspect deosebit pot fi cateva idei de a va pune amprenta asupra petrecerii de nunta.

Puteti face o alegere inspirata optand pentru inele de casatorie unice, si pentru un inel de logodna unic, daca nu aveti deja unul. Daca nunta dureaza o singura zi, mariajul si inelele vor dura in schimb o viata intreaga. Iata cateva idei pentru a gasi inelele potrivite:

Concentrati-va asupra detaliilor

Verighetele care contin detalii uluitoare, precum motive inspirate din natura sau din universul florilor, un motiv elaborate, metale pretioase in doua tonuri de culoare sau simboluri speciale care onoreaza mostenirea, pot contribui la un look personalizat, asadar unicat.

Un aer vintage

Pentru un look cu adevarat spectaculos, cautati inele de nunta cu aspect de antichitate. Aceste inele adesea contin detalii care nu sunt obisnuite in design-ul inelelor de casatorie moderne, precum gravuri si detalii in filigran. Totodata, puteti opta pentru pietre pretioase colorate pentru un design inspirat din vremurile trecute.

moda in 2017Combinatii inedite cu stilul clasic

Daca ati descoperit un design care va place, puteti schimba sau combina elemente de stil. De exemplu, puteti substitui culoarea pietrei rare montate sau forma acesteia, schimba finisajele (din lucioase in mate si viceversa) sau adauga detalii fine gravate sau lucrate in filigran.

Alegeti aur roz pentru inelele de nunta

Aurul roz este o alegere excelenta a metalului din care urmeaza sa fie modelate inelele de casatorie pentru miresele care cauta un look distinct pentru un stil clasic, care va va face sa iesiti din anonimat in mijlocul multimii. Atcom va ofera modele deosebite de verighete aur in doua culori ce permit gravarea cu numele mirilor, data casatoriei sau alt text dorit.

Sentimentul de caldura transmis de tonurile soft ale aurului roz si expresivitatea sa sunt potrivite pentru inelele moderne sofisticate sau cele de inspiratie romantic sau in stil vintage. Daca multe mirese prefera sa asorteze un inel de logodna din aur roz cu o verigheta tot din aur roz, combinatiile de metale sunt acum un trend in ascensiune. Pentru un look care iese usor din anonimat, va recomandam sa purtati un inel de logodna aur alb in combinatie cu o verigheta din aur roz.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Verighete si inele de logodna la moda in 2017"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*