Verighete ieftine vs verighete scumpe, simboluri, traditii, superstitii

verighete ieftine
Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Verighete ieftine vs verighete scumpe, simboluri, traditii, superstitii

Verigheta este probabil, cel mai important element al ceremoniei de căsătorie. Dincolo de origine și obiceiuri, există întrebări care apar adesea în momentul în care este pusa pe deget.

Pe care deget ar trebui să fie purtata verigheta? De ce unele cupluri o poarta pe mâna dreaptă și altele pe cea stânga? Are modelul sau culoarea un anumit sens sau inteles ascuns?

Timpul ne-a demonstrat ca toate sunt doar mituri si indiferent dacă alegi verighete ieftine, verighete aur alb sau verighete platina cu diamante, toate reprezinta acelasi cerc al încrederii, al unităţii şi al infinitului.

Până la urmă verigheta este simbolul dragostei pure, iubirea care pecetluiește căsătoria sub orice formă: civilă sau religioasă. Atunci cand oameni poarta verighete , acestea sunt semnul distinctiv că aparţin cuiva şi acel cineva le-a furat inima pentru totdeauna.

Cele mai frumoase verighete, simboluri perfecte ale iubirii

În conformitate cu obiceiurile fiecărei țări sau regiuni, ceremonia de casatorie se termina cu schimbul de verighete aur, moment ce are un înțeles special, deși în toate cazurile verigheta reprezintă legăturile de căsătorie care unesc cuplul. În teorie, aceste verighete simbolizează iubirea eternă și infinită și atunci când sunt asezate pe degetele cuplului, simbolizează și angajamentul și încrederea în jurămintele de fidelitate.

verighete ieftine

Elemente din credința populară indică de asemenea că aceste verighete aur sunt inele de nuntă ce au un înțeles magic, deoarece în antichitate ar fi fost folosite pentru a efectua vrăji de dragoste.

Totodata se spune ca simbolul acestor verighete de astazi provine din Grecia straveche, cand în cele mai vechi timpuri, sotul innoda o frânghie în jurul taliei iubitei pentru a o transforma in sotie și astfel se credea ca spiritul său va rămâne alături de iubita lui pentru tot restul vietii.

De-a lungul anilor, obiceiul a fost adaptat la timpurile pe care le traim și funiile au devenit verighete aur alb, care ar trebui să fie asezate pe degetul inelar de la mâna stângă pentru a fi lipite de o vena care merge direct la inimă ( în unele credințe fiind numită vena amorului).

Ciclul de viață nesfârșită este reprezentat în mai multe simboluri celtice, ca un cerc, inelul fără început sau sfârșit, același inel care astăzi este verigheta, un simbol al infinitului și poate motivul pentru care cuplurile si-l dăruiesc atunci când se căsătoresc, aceste verighete simbolizând dragostea lor veșnică.

Verighete aur, cum le alegem pentru a fi perfecte

Atunci când cumpărați verighete trebuie să le adaptați tipului de bijuterii pe care îl utilizați în mod regulat. Stilul vostru când vine vorba de îmbrăcăminte sau chiar jobul pe care îl aveți. Dincolo de superstiții, toate aceste date sunt factori care trebuie luați în considerare atunci când alegeți această bijuterie. Având în vedere importanța și simbolistica sa verigheta este o bijuterie care va străluci pe degetele voastre în fiecare zi, de aceea trebuie să fie confortabilă și perfectă, pentru a se potrivi cu toate accesoriile voastre.

La Rosa are cele mai frumoase verighete. Simboluri perfecte ale iubirii se prezintă sub forma a unsprezece linii de verighete speciale, lucrate manual, caracterizate prin detalii specifice dar si a unora clasice, permanente in portofoliul La Rosa.

La Rosa are peste 1000 de modele de bijuterii pentru nunta. Indiferent de alegerea voastră, inelele La Rosa sunt realizate de către bijutieri profesioniști, care pun accent pe rafinamentul detaliilor, pecetluind frumoasele povesti de dragoste ale clienților lor.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Verighete ieftine vs verighete scumpe, simboluri, traditii, superstitii"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*