3 avantaje de care profiți dacă îți alegi verighete ieftine

verighete ieftine
Share the joy

3 avantaje de care profiți dacă îți alegi verighete ieftine

În curând începe sezonul nunţilor. Vremea spectaculoasă și decorurile feerice a serilor calde de mai, ideale pentru o şedinţă foto, vor fi imortalizate în albumul proaspetei familii alături de alte mărturii şi simboluri ale acestui important pas din viaţă.

Şi dacă tot vorbim de simboluri, cred că cel mai important este verigheta. De altfel verighetele sunt cele mai prețioase obiecte pentru tot ceea ce reprezintă un cuplu. Simbolul iubirii, cercul infinit care unește și formează familia, verighetele au o tradiție tot atât de veche precum e taina căsătoriei.

Obiceiul de a folosi inele pentru a simboliza uniunea a două persoane vine din cele mai vechi timpuri, din Egiptul antic, și a început ca un ritual reprezentat de schimbul inelelor. Cercuri perfecte, fără început și fără sfârșit, reprezentând eternitatea, întocmai că dragostea trăită din nou și din nou de cei ce se iubesc.

verighete ieftine

Verighete clasice, 3 avantaje nebănuite

Căsătoria este una dintre cele mai importante decizii ale vieții noastre. De aceea, după ce ne-am decis să facem acest pas, alegerea inelului de logodnă este primul detaliu de luat în considerare. Desigur, aceste alegeri s-au schimbat de-a lungul anilor, iar astăzi cuplul încearcă ca bijuteria ce reprezintă angajamentul să poată transmite stilurile, gusturile și personalitatea ambilor miri, cu toate astea alegerea unor verighete simple de aur alb sau aur galben, cum sunt cele de pe site-ul teilor.ro, are multiple avantaje, pe lângă prețul foarte mic.

Deci, haideţi să vedem de ce alegerea unor verighete simple are mai multe avantaje decât dacă optați pentru modele de verighete aur sofisticate cu modele gravate sau împletite în diverse nuanțe.

Mulţi miri îşi îndreaptă mai întâi atenţia spre verighete cu tot felul de modele complicate, impresionați de oferta ce variază de la cele mai simple, cu lăţimi şi curburi diferite, până la cele mai moderne, care pot include pietre preţioase sau combinaţii de metale prețioase. Însă principala caracteristică a unor verighete este confortul, deoarece acestea sunt inele care vor fi purtate zilnic oriunde şi la orice ţinută. O pereche de verighete ieftine, fără pietre preţioase care s-ar putea desprinde și pierde pe parcursul anilor, sunt excelente.

1. Verighetele ieftine pot fi modificate dacă nu se mai potrivesc

Înainte de nuntă şi de „da, vreau”, există un moment în care viitorul şi „pentru totdeauna” sunt puse în faţa alegerii unor verighete. Chiar dacă sunteţi tentaţi să alegeţi modele complicate de verighete aur alb sau combinaţii, trebuie să vă gândiţi că trecerea anilor v-ar putea îngroşa degetele şi verighetele cu modele se modifică foarte greu. Uneori acele verighete care sunt lărgite, nici nu mai seamănă cu originalul. În schimb dacă alegeţi o verighetă simplă pe lângă avantajul unui model care va fi veşnic la modă, aceasta este şi mai ieftină decât cele care au diverse modele, dar se poate modifica fără a altera aspectul inițial.

2. Pot fi combinate cu alte bijuterii

verighete model clasic

Verighete clasice sunt inspirate de romantica tradiţie franceză, care evocă intimitatea și iubirea tânărului cuplu. Acestea sunt fine, subţiri şi înguste. Verighetele simple se pot purta în combinație cu orice alt inel fără a crea o imagine kitch, de bijuterii ieftine.

Astăzi toate doamnele obişnuiesc să poarte inelul de logodnă alături de verighetă, pe acelaşi deget. Bijuteriile clasice vor avea întotdeauna un aspect elegant când sunt puse împreună, de aceea verighetele simple sunt cele spre care trebuie să vă îndreptaţi atenţia, căci le veți purta zi de zi și vor trebui să se potrivească la orice ținută și alte accesorii.

3. Verighetele simple costă mai puţin

În acest caz prețul mic reprezintă de fapt cel mai mare avantaj. În timp ce o pereche de verighete cu model sofisticat și diamante poate trece lejer de 10 mii lei, o pereche de verighete simple poate fi în jur de 9oo. Ideal, nu-i aşa?

Modelele tradiționale de verighete rămân unele dintre alegerile preferate ale cuplurilor. Cu stilul lor simplist și designul conservator au o frumuseţe spectaculoasă și o eleganţă desăvârșită.

Chiar dacă odată cu trecerea timpului nunțile au pierdut din tradițiile de odinioară adoptând accente și elemente moderne, totuși esența căsătoriei rămâne o valoare indiscutabilă în societatea de astăzi, subliniată și pusă în valoare atât de frumos prin purtatul verighetei. Așadar alegerea unor astfel de verighete pentru delicatețea, finețea și simplitatea pe care o emană prin imaginea de o eleganţă naturală irezistibilă, poate fi cea mai bună decizie de care să fii mulțumit tot restul vieții.

bratari de la teilor.ro

Brațări de la teilor.ro

Dacă încă nu ați ajuns la stadiul alegerii verighetelor, dar îți dorești să ceri mâna iubitei tale, pe lângă clasicul inel de logodnă poți oferi și o altă bijuterie, precum un colier sau o pereche de cercei. Iar dacă ești mireasă și vrei sa ii faci o surpriză mirelui tău în ziua nunţii, ii poți lua un cadou absolut spectaculos precum una din cele mai frumoase bratari de la teilor.ro din aur negru, elegant și sofisticat.

Chiar dacă în ziua formalizării angajamentului, mirele trebuie să dea miresei un inel de logodnă, o brățară asortată va fi un cadou perfect care să celebreze dragostea și fericirea celor doi, indiferent de cine este dăruită.

În plus față de verighete și brățări teilor.ro oferă o gamă variată bijuterii pentru mirese și nu numai care se potrivește cu gusturile și buzunarul oricui.

1 Comment on "3 avantaje de care profiți dacă îți alegi verighete ieftine"

  1. Mulțumim pentru sfaturi!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*