Herbagen, Creama si balsam filler cu sfere de acid hialuronic și atellocolagen, review

Herbagen filler cu sfere de acid hialuronic și atellocolagen
Share the joy
 • 85
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Herbagen, Creama si balsam filler cu sfere de acid hialuronic și atellocolagen, review

Hey ladies, pentru că se apropie ziua ghetuțelor cu surprize, m-am gândit să vin cu o idee de cadou, pe care să o strecurați undeva pe wishlistul vostru. Este vorba despre două creme de la Herbagen, Filler lips cu sfere de acid hialuronic și atellocolagen și Crema filler cu sfere de acid hialuronic și atellocolagen, perfecta pentru toate tipurile de ten.

Produsele filler sunt destinate tratamentelor cosmetice de înfrumusețare prin care se obţine o reducere a ridurilor fine, prin umplere și hidratare până în cele mai profunde straturi. Ori cele două produse Herbagen, exact asta fac.

Ce este acidul hialuronic?

Despre acidul hialuronic v-am mai vorbit de câteva ori pe blog. Este o componentă naturală a organismului, prezentă în pielea noastră și are o putere mare de hidratare. Științific vorbind este o polizaharidă care exercită o funcție de lubrifiere și permite pielii să se adapteze și să-și păstreze forma. Proprietățile acidului hialuronic sunt numeroase și pot fi utilizate în produsele cosmetice că hidratant activ pentru a îmbunătăți calitatea pielii și a țesuturilor.

Acidul hialuronic este capabil de a atrage de până la 1000 de ori greutatea sa în apă, astfel încât puterea sa de hidratare este enormă.

Produsele le-am câștigat la un concurs, dar pentru că mi-au plăcut și am văzut atunci îmbunătățiri semnificative în urmă folosirii lor, astăzi m-am gândit să vă povestesc și vouă despre ele.

Herbagen

Filler lips cu sfere de acid hialuronic și atellocolagen

Acest produs este o crema – balsam de buze, care mi-a atras atenția imediat. Mă și vedeam cu boticul acela atât de căutat în fotografiile de pe Instagram. De altfel îmi imaginăm buzele mărindu-și volumul atât de tare, încât l-am aplicat cu foarte mare grijă la primele utilizări.

De fapt nici vorba de mărit volumul atât de tare, dar utilizată de două, trei ori pe zi, rezultatele nu încetează să apară. Pielea buzelor devine mai catifelată, hidratata până în cele mai adânci straturi.

Ridurile fine, acele mici adâncituri care brăzdează buzele, se estompează și chiar dispar. Partea frumoasă vine când aplici un gloss și uimită constați că buzele tale chiar și-au mărit puțin volumul.
Acest lucru se datorează componentelor cremei: o nouă generație de microsfere deshidratate obținute din acid hialuronic, konjac glucomannan, atelocolagen și condroitina marina. Acestea au abilitatea de a penetra straturile superioare ale ale epidermei și de a migra până în adâncimea dermei, aici absorbind apa interstițială fapt ce declanșează mărimea volumului acestora de până la 10 ori.

Ceara de carnauba și uleiurile de borago și cocos care completează lista de ingrediente, ajută la regenerarea, repararea, hidratarea și protejarea pielii delicate a buzelor, îmbunătățind vizibil aspectul.

Recipientul cu pompiță dozatoare, aduce 30 ml produs fără parfum și fără aromă pe care să o simți pe buze. Eu îl masez cu buricul degetor și se absoarbe destul de rapid, lăsând o senzație mătăsoasă, de piele fină, perfect hidratată.

Formula balsamului conține peste 95% ingrediente de origine naturală și nu are parabeni, coloranți, siliconi sau parafină.

Filler lips cu sfere de acid hialuronic și atellocolagen pareri

Crema contribuie la:

 • Creșterea volumului buzelor în numai o oră de la aplicare.
 • Repararea țesuturilor cutanate rupte și hidratarea intensă.
 • Îngrijirea pielii buzelor afectată de expunerea la soare.

Un flacon costă 36 lei pe site-ul celor de la Herbagen și cum frigul iernii deshidratează pielea buzelor, este un produs pe care vi-l recomand în acest anotimp.

Crema filler cu sfere de acid hialuronic și atellocolagen, aptă pentru toate tipurile de ten

Crema este deosebit de fină, cu o formulă avansată care generează un efect de umplere a ridurilor. Crema filler cu sfere de acid hialuronic și atellocolagen pentru toate tipurile de ten conține ingrediente cu rezultate vizibile ce acționează și netezesc toate tipurile de riduri. Datorită proprietăților higroscopice a sferelor de acid hialuronic ce în prezența apei celulare se măresc rapid, de circa 10 ori, această cremă susține procesul de regenerare a pielii, hidratând-o până în cele mai adânci straturi.

Un produs cosmetic din generația „inteligentă”, care se adaptează nevoilor de hidratare ale pielii în funcție de necesitățile acesteia.

Cu acid hialuronic și atellocolagen, crema filler cu sfere de acid hialuronic și atellocolagen combate ridurile și contribuie la hidratarea pielii.

Pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea cu tendință acneica. Această cremă acționează că un puternic hidratant care uniformizează pielea și ajută la reînnoirea celulelor.

O aplic o dată sau de două ori pe zi, pe față, gât și decolteu, cu un masaj blând, până când se absoarbe complet. Pielea se simte și se vede catifelată, moale și strălucitoare, cu aspect vizibil îmbunătățit.

Herbagen Crema filler cu sfere de acid hialuronic și atellocolagen pareri
Conține 95% ingrediente de origine naturală și conform specialiștilor Herbagen contribuie la:

 • Netezirea ridurilor superficiale și adânci la numai o oră de la aplicare
 • Creșterea volumului buzelor
 • Hidratarea intensă și de durată a tenului
 • Repararea țesuturilor cutanate rupte
 • Îngrijirea epidermei afectată de expunerea la soare

Flaconul are pompiță dozatoare și aduce 50 ml produs. Pe site-ul Herbagen această cremă costă 48 de lei.

După cum știți, iarna afectează pielea, deshidratând-o puternic. Produsele Herbagen, contribuie la menținerea umezelii până în cele mai adânci straturi și cred că merită să le acordăm atenție, pentru că vor contribui generos la sănătatea și frumusețea pielii.

Voi le-ați încercat? Ce alte produse Herbagen folosiți?

Herbagen filler cu sfere de acid hialuronic și atellocolagen

 • 85
 •  
 •  
 • 1
 •  

1 Comment on "Herbagen, Creama si balsam filler cu sfere de acid hialuronic și atellocolagen, review"

 1. Multumim pentru recomandare.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*