Vrei sa te inscrii in Club Yves Rocher? hai sa vezi ce beneficii ai + review Nuit Vanille

Nuit Vanille Yves Rocher
Share the joy

Vrei sa te inscrii in Club Yves Rocher? hai sa vezi ce beneficii ai + review Nuit Vanille

Hey girls,
astăzi vorbim despre frumusețe, cosmetică naturală și pentru prima dată aici pe blog, despre Yves Rocher.

Tuturor ne place să arătăm bine, nu-i așa? Cu toate vrem o piele catifelată, un machiaj impecabil și desigur parfumuri amețitoare, fără să punem în pericol sănătatea pielii încărcând-o cu tot felul de chimicale. De aceea probabil ați auzit deja despre Yves Rocher, un brand de cosmetice vegetale, care a fost înființat în 1959 promovând cosmetice bazate pe extracte din plante.

Astăzi Yves Rocher este o companie prezentă în peste 30 de țări oferind tuturor celor care își iubesc pielea și sănătatea, cosmetice de calitate cu ingrediente active vegetale și un preț excepțional.
Despre Yves Rocher cred că nu este nevoie să vă spun prea multe. Au un portofoliu atât de larg de produse, oferte variate și parfumuri care pur și simplu te cuceresc de cum le simți, încât pur și simplu puține ar mai fi de spus, cu toate astea, astăzi vreau să va vorbesc despre Nuit Vanille, un parfum lansat de Yves Rocher în această toamnă și un ulei de duș din aceeași gamă.

Nuit Vanille – eau de parfum

Nuit Vanille parfum este delicios ca o prăjitură de vanilie, misterios ca o noapte de decembrie și rafinat ca sclipirile aurii ale artificiilor din noaptea dintre ani. Este un parfum în ediție limitată și în ciuda numelui său este un parfum de zi cu o aromă delicată, caldă și dulce. Yves Rocher Nuit Vanille are note de înaintare de vanilie, dar este temperat cu note prospete de citrice, astfel că poate fi purtat oricând cu ușurință. Nuit Vanille combină note de bergamot, iasomie, vanilie și cedru pentru a crea un parfum minunat care te va cuceri de la primul puf.

Prospețimea citricelor sau mai degrabă zis de bergamotă se regăsește în notele spumante ce pot fi observate de la început, dar numai pentru un foarte scurt timp. Apoi te învăluie miresme gurmande de vanilie, care mă fac să mă gândesc puțin la prăjituri fine cu o urmă delicată de caramel.

Mi se pare un parfum foarte frumos și mirosul persistă chiar și după câteva ore bune. Pielea este îmbrăcată în arome vanile și alune cu ciocolată neagră și această mireasmă e cea care persistă până la final.

Deși cu o denumire incredibil de întunecata și un ambalaj cu o imagine nocturnă, în opinia mea parfumul nu este special de seară, din contra, cred că mă voi învălui în el în fiecare zi până la

Crăciun, atât de multă fericire aduce!

Apa de toaletă are 100 ml și costă 69 lei.

parfum Nuit Vanille Yves Rocher pareri

Ulei de duș

Nu este prima dată când folosesc un ulei de duș, dar cu siguranță este primul care miroase atât de bine. Parfumul său este un pic mai subtil decât al apei de toaletă, aromele mai bogate, dar totodată mai fresh, mergând mai mult spre familia olfactivă floral – lemnoasa.

Uleiul de duș Nuit Vanille are o textură delicată, nu este deloc gras pe piele și se simte uimitor de fin atunci când îl folosești. Miroase bine, face o spumă extrem de fină, perfectă pentru a învălui pielea în aroma sa.

Acest produs are între ingredientele active ulei de migdale dulci, așa că după duș, pielea se simte moale, hrănită și hidratată. Nuit Vanille este perfect pentru anotimpul rece când pielea are nevoie de un plusde hidratare. Ideal pentru o piele uscată, fără uleiuri minerale și fără parabeni, aduce catifelare și strălucire cu formula sa cu ingrediente naturale.Yves Rocher Nuit Vanille - ulei de duș

Flaconul de ulei de dus are 200 ml și costă aproape 19 lei, dacă este cumpărat separat.

Folosit împreună cu parfumul Nuit Vanille, face că aroma lor să dureze toată ziua și pot fi cumpărate împreună ca set ce costă 79 lei.

Setul vine foarte frumos și elegant împachetat, într-un săculeț de pânză cu detalii aurii. Un cadou perfect de așezat sub bradul cuiva drag.

Yves Rocher Nuit Vanille set

Ce spui? Te tentează?

Stai pe aproape pentru ca mai am multe produse despre care vreau sa îți vorbesc și multe idei de cadouri ieftine.

Kiss ♥

Be the first to comment on "Vrei sa te inscrii in Club Yves Rocher? hai sa vezi ce beneficii ai + review Nuit Vanille"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*