Chandra Luxury, cosmetice cu aur coloidal și acid hialuronic, redau tinerețea tenului tău

Cosmeticele Chandra Luxury
Share the joy

Chandra Luxury, cosmetice cu aur coloidal și acid hialuronic, redau tinerețea tenului tău

Frumuseța și îngrijirea pielii au fost întotdeauna o preocupare și cu toții am vrea să ștergem anii sau măcar să oprim în loc poveștile pe care vremea le scrie pe chipul nostru. Omenirea a fost întotdeauna în căutarea „tinereții fără bătrânețe” și pentru a o găsi apelăm la produsele cosmetice.

În prezent, sectorul cosmeticelor este mai inovator decât oricând. Piața este suprasaturată și lansarea de noi branduri și noi game, ne pot pune în dificultate în momentul alegerii produselor pentru îngrijirea frumuseții și sănătății pielii. Dar cum să distingem cosmeticele care sunt cu adevărat benefice, de cosmeticele uzuale?

Răspunsul nu e ușor și alegerea produsului perfect nu este chiar o sarcină facilă. Știm deja cu toții că nu întotdeauna calitatea este garantată de prețul produsului, însă ingredientele pot să ne ușureze sarcina, înclinând întotdeauna balanța în favoarea cosmeticelor cu adevărat eficiente.

Astăzi vreau să vă vorbesc despre astfel de produse, un dar de lux pentru pielea noastră: cosmeticele Chandra Luxury.

Chandra Luxury

V-am mai povestit pe blog despre conștientizarea asupra necesității folosirii de produse naturale pentru îngrijire. Cosmeticele Chandra Luxury sunt alcătuite doar din ingrediente certificate EcoCert, 100% vegetale, care acționează în acord total cu organismul nostru, cu efecte benefice vizibile încă de la primele utilizări.

Îngrijirea cu produse naturale nu înseamnă doar frumusețe. Înseamnă să dai pielii tale o șansă să se simtă și să arate în cel mai bun mod cu putință. Și înseamnă rezultate… și exact despre asta este Chandra Luxury.

Produse cosmetice Chandra Luxury posedă cele mai importante principii active din cosmetica modernă. Astfel pielea este răsfățată de efectele de necontestat oferite de tens’up, aur coloidal și acid hialuronic. Acestea au efecte antioxidante, stimulează metabolismul celular și producția de colagen, întinerind pielea, uniformizând-o, hrănind-o și redându-i sănătatea până la nivel celular.

cosmetice Chandra Luxury

Ce este aurul coloidal din produsele cosmetice Chandra Luxury

Recunosc, pentru mine aurul este o noutate în produsele cosmetice. Până acum, știam că aurul e un metal prețios dedicat bijuteriilor. Iată că datorită alchimiei moderne astăzi îl regăsim si în produse cosmetice.

Aurul este un metal prețios moale, strălucitor, maleabil și ductil, care nu reacționează cu cele mai multe substanțe chimice, dar este sensibil la clor și la apă regală (un acid coroziv care îl dizolvă). Acest metal se găsește în mod normal în stare pură sub formă de pepite și depozite aluvionare. În general este de culoare galbenă, dar poate fi negru, roșu sau purpuriu. Este cel mai maleabil și mai ductil metal cunoscut. În plus este un bun conducător de căldură și electricitate și nu este afectat de aer sau de majoritatea agenților chimici. Are o rezistență ridicată la modificarea chimică datorată căldurii, umidității și a agenților corozivi.

Aurul coloidal este aurul de 24 carate de o puritate minimă 99,9-99,99%, transformat în nanopatricule de aur, în suspensie cu apă distilată pura.

Beneficiile aurului coloidal

Cea mai remarcabilă proprietate a aurului coloidal este beneficiul pe care acesta îl aduce luptând împotriva îmbătrânirii celulare, creând un scut de protecție și consolidând sistemele naturale de apărare. Odată introdus în metabolismul celular atenuează liniile fine și uniformizează aspectul pielii, stimulează formarea de colagen și elastină.

Aurul coloidal din produsele cosmetice Chandra Luxury are puterea de a cataliza celelalte ingrediente active plasate pe piele și astfel realizează echilibrul electrostatic al celulelor epidermei.

În medicină, mai multe produse derivate din aur au fost utilizate pentru proprietățile lor anti-inflamatorii și anti-radicali liberi și diverse studii științifice au arătat că aurul coloidal contribuie de asemenea la migrația ionică a aminoacizilor, deoarece acționează prin diferența de potențial electric și astfel creează o ionizare naturală

Aurul este un metal netoxic care nu produce alergii în contact cu pielea și rămâne inalterabil față de fluidele biologice. Astfel aurul previne formarea de peroxinitrat, care ar putea fi principalul vinovat pentru deteriorarea celulelor. Prin blocarea formării acestui compus, aurul coloidal acționează ca un antioxidant și previne acumularea de radicali liberi care duc la degradare celulară.

Aurul coloidal absorbit de piele ajută la stimularea circulației sanguine, la creșterea activității enzimatice, la restabilirea și reconstituirea celulelor deteriorate

produse cosmetice Chandra Luxury

Aurul, un element natural în slujba frumuseții

Nu există nici o îndoială că aurul este unul dintre cele mai pure metale și este folosit în medicină încă din timpuri străvechi, fiind foarte ușor acceptat de către organism.

În antichitate se spunea că însăși Cleopatra purta în timpul somnului o mască de aur pur ce trebuia să îi conserve tinerețea. Iar în China antică reginele foloseau un cilindru din aur pentru a masa fața și a elimina ridurile, rămânând tinere.

În epoca modernă este cunoscut că actrița Elizabeth Taylor a folosit măști cu aur pur de 24 carate, pentru a conserva frumusețea pielii tenului.

Dar inovația Chandra Luxury nu se oprește aici. Toate produsele lor sunt clădite cu cel mai eficient ingredient activ din cosmetica modernă: acidul hialuronic.

Despre acidul hialuronic v-am mai vorbit în articole precedente. Prezența acestuia în piele ne asigură fericirea și chiar tinerețea fără bătrânețe.

Acidul hialuronic, ingredient eficient anti aging

Acidul hialuronic este sinonim cu magia pentru piele. Deși trecerea timpului este cel mai mare dușman al epidermei, deshidratarea și pierderea elasticității accentuează primele semne ale îmbătrânirii. Acidul hialuronic are efect lubrifian și asigură hidratarea fibrelor de colagen şi elastină. Capacitatea sa enormă de a reține apa în țesuturi l-a transformat într-un ingredient indispensabil în produsele cosmetice anti aging.

Din păcate, odată cu înaintarea în vârstă producția naturală de acid hialuronic scade și în consecință apar ridurile, pielea pierde elasticitatea și suplețea, se lasă şi se deshidratează.

Colagenul are nevoie de magia acidului hialuronic. Acesta este o proteină conținută în piele care se deteriorează odată cu vârsta, în special de pe la de treizeci de ani sau chiar mai devreme, dacă nu se acordă o îngrijire specială. Fără ajutorul acidului hialuronic care ajută la hidratarea fibrelor de colagen, pielea își pierde elasticitatea, netezimea și fermitatea și totodată își diminuează structura celulară.

Iată că împreună cu aurul coloidal, acidul hialuronic din produsele cosmetice Chandra Luxury are efecte benefice la nivelul pielii.

Tens’Up, un avantaj anti aging de necontestat

Tens’Up este un extract din rădăcină de cicoare, un principu activ care are un efect aproape instantaneu. După câteva minute de aplicare este perfect vizibil modul în care Tens’Up exercită efectul lifting și strânge pielea, fizionomia recăpătându-și conturul și fermitatea.

În plus, utilizarea continuă stimulează sinteza colagenului, făcând pielea noastră să pară mai tânără. Totodată crește sinteza colagenului prin combaterea liniilor de expresie avand un puternic efect anti aging. Crește sinteza colagenului prin combaterea liniilor de expresie având un puternic efect anti aging.

Care sunt beneficiile Tens’Up?
 • Șterge instantaneu semnele de oboseală
 • Readuce strălucirea pielii
 • Atenuează ridurile
 • Redă fermitatea conturului
 • Facilitează aplicarea machiajului și durabilitatea acestuia.

Cosmetice Chandra Luxury

Promisiunea Chandra Luxury

Cosmeticele Chandra Luxury sunt extrem de eficiente! Capabile să redea tinerețea, sănătatea și frumusețea pielii dacă sunt utilizate cu regularitate, probabil că pot șterge toate poveștile tatuate pe chipul nostru de zâmbete sau griji.

Produse cosmetice 100% din ingrediente vegetale cu acid hialuronic și aur coloidal NU conțin:

 • parabeni și sulfați
 • coloranți
 • ulei de parafină
 • vaseline
 • silicon
 • OMG

Din portofoliul Chandra Luxury fac parte o suită de produse cu efecte aproape magice:

 1. 7 tipuri de creme pentru diferite tipuri de ten
 2. ser antirid cu efect lifting
 3. Ser tratament pentru ochi și buze
 4. Elixir cu acid hialuronic
 5. Booster concentrat de principii active
 6. apa micelară
 7. lapte demachiant
Din rutina mea de îngrijire fac parte 3 produse Chandra Luxury
 • Cremă pentru gât și decolteu
 • Hyaluronic Elixir cu efect lifting
 • Ser tratament pentru ochi și buze

Hyaluronic Elixir cu efect lifting

Crema pentru gât și decolteu aproape că nu mai are nevoie de alte precizări. Se aplică pe pielea gâtului și pe decolteu, masand cu blândețe până la absorbția totală. Masajul se face ascendent, pentru a stimula circulația și pentru activarea rapidă a ingredientelor.

Chandra Luxury Ser tratament pentru ochi și buze se folosește înainte sau după aplicarea cremei de față (dimineața și seara). Este destinat în special ochilor și buzelor, dar se poate folosi pe toată fata, gît și decolteu, mâini ridate. Serul poate fi folosit înainte de machiaj. Se absoarbe ușor și lasă pielea uscată.

Chandra Luxury Ser tratament pentru ochi și buze

Serul îl folosesc dimineața pe tenul curat, iar acidul hialuronic îl aplic seara după rutina de demachiere. Elixirul cu acid hialuronic este recomandat în tratamente intensive de hidratare, creștere a elasticității pielii și diminuare a ridurilor. Acesta se foloseşte dimineaţa sau seara, în cure de câte 10 zile de tratament lunar.

Elixirul și serul sunt ca niște bijuterii. Echipate cu pipetă, au capacitatea de 15 ml, iar dozarea produsului este simplă și igienică.

Produsele au o imagine luxuriantă, extrem de elegantă. Ambalajele sunt din carton negru, de foarte bună calitate, iar recipientele sunt din sticlă.

Dacă încă nu ai cumpărat niciun cadou pentru soția, mama sau iubita ta, produsele cosmetice Chandra Luxury sunt un cadou perfect, ce vor aduce multa fericire.

 

3 Comments on "Chandra Luxury, cosmetice cu aur coloidal și acid hialuronic, redau tinerețea tenului tău"

 1. Nu stiam pana acum de ele.

 2. Nu stiam ca exista astfel de produse, insa stiu ca aurul e benefic pentru sanatate.

 3. Am si eu crema de fata si lotiune cu aur coloidal, sunt exceptionale. Nu mai vreau alta crema de fata 😀

Leave a comment

Your email address will not be published.


*