Gerovital Beauty, gama makeup completă cu acid hialuronic, vitamina E și pudra de diamant

produse gerovital beauty review
produse gerovital beauty review
Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Gerovital Beauty, gama makeup completă cu acid hialuronic, vitamina E și pudra de diamant

Produsele de makeup mă fascinează. Rar mi se întâmplă să intru într-un magazin și să nu testez ceva, cu toate astea în magazinul Gerovital din Iulius Mall Suceava intram doar pentru a cumpăra produse pentru unghii și apă micelara și rar testam altceva. Asta pentru că în general sunt la cumpărături cu cel mic după mine și mânuțele lui sunt tare curioase. În plus fetele de acolo mă invită tot timpul la o ședință makeup și parcă mă simt aiurea să îl las pe copil să-și facă de cap.

Însă acum că am descoperit produsele din gama Gerovital Beauty prevăd că magazinul Gerovital va deveni loc de pelerinaj pentru mine.

Produsele pe care vi le prezint astăzi le-am primit într-o campanie de testare marca BuzzStore. Datorită acestei platforme am descoperit de-a lungul anilor cele mai cool produse, multora dintre ele rămânându-le fidelă până astăzi.

Gerovital Beauty

Gama Gerovital Beauty conține produse destinate fiecărei etape de machiaj, produse ce nu încarcă tenul, îi conferă lejeritate și aspect natural. Acestea conțin ingrediente active precum acid hialuronic, pudră de diamant și vitamina E, cu beneficii certificate: hidratare, rezistență îndelungată.

Ruj Cremos cu acid hialuronic nr 17

Acest ruj l-am purtat o zi întreagă și m-a surprins cât de mult a rezistat pe buze.

Nu se întinde, nu iese în afara conturului buzelor, nu se adună în colțurile buzelor și în ridurile fine și nici nu se transferă pe dinți sau pe pahare de exemplu. Practic poate fi considerat rujul pe care să îl porți ori de câte ori ai nevoie să arăți impecabil.

Ruj Cremos cu acid hialuronic nr 17

Numarul 16, cel pe care l-am primit în testare, este un rosu prea puternic pentru mine și voi încerca sa îl combin cu alt ruj mai deschis.

Acidul hialuronic are pentru buze un efect hidratant suplimentar și de umplere a ridurilor fine aproape instantaneu.

Puternic pigmentat, acoperă perfect de la prima aplicare și lasă un aspect ușor mat.

Se demachiază cu orice apa micelara și lasă buzele moi și catifelate.

Anticearcăn soft focus Gerovital Beauty

Acest anticearcan mi-a plăcut foarte mult. În primul rând chiar își face treaba și acoperă destul de bine urmele întunecate și chiar semne de coșuri. Eu am cearcăne destul de evidente și anticearcănul soft focus Gerovital Beauty le acoperă cu succes.

Are o textura ușoară, catifelată, se aplică prin tamponare cu vârful degetelor sau burețelul umed.

Nu încarcă tenul, nu evidențiază ridurile, iar aplicarea are un rezultat uniform.

Recipientul are capăt aplicator cu ajutorul căruia dozăm perfect produsul așezând puncte/picături de produs acolo unde este nevoie.

Conține Haloxyl, un ingredient activ care conferă fermitate și tonicitate zonei din jurul ochilor și activează eliminarea compușilor pigmentați din sânge, responsabili de culoarea brună-violacee, specifică cearcănelor.

Mascara Devilash Gerovital Beauty

Acest produs trebuie să îl testați când ajungeți într-un magazin unde se vând produse Gerovital. Vă garantez că vă veți îndrăgosti!

Mascara Devilash este îmbinarea perfectă între textura cremoasă și pensula versatilă asigurand genelor densitate, volum și curbarea perfecta… și nu numai!

Se aplică foarte bine, periuța despărțind perfect genele. Nu încarcă, nu curge și nu se întinde. Efectul este absolut uluitor și nu poți decât să exclami WOW!

Despre frumusețea româncelor îngrijită de Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, am mai vorbit pe blog. Marcă de încredere și-a extins în ultimul timp portofoliul acoperind toate cerințele femeii contemporane și a lansat linia completă de produse makeup – Gerovital Beauty.

În crearea produselor acestei game, specialiștii Gerovital au folosit doar ingrediente active de ultimă generație, ce conferă beneficii certificate. Printre elementele ce stau la baza acestei game noi de produse se numără acidul hialuronic, pudra de diamant și Vitamina E.

Nouă gamă Gerovital Beauty conține 15 produse special create pentru fiecare etapă de machiaj.

Tu ce produs folosești din aceasta gama?

Gerovital Beauty

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Gerovital Beauty, gama makeup completă cu acid hialuronic, vitamina E și pudra de diamant"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*