Soluții pentru buze crăpate, zăbăluțe sau herpes: Cimmerin gel și Balsam antiherpetic

cimmerin gel pentru buze crapate si zabalute
Share the joy

Soluții pentru buze crăpate, zăbăluțe sau herpes: Cimmerin gel și Balsam antiherpetic

Hey girls
astăzi vorbim despre o altă față a frumuseții, și anume vă povestesc despre sănătatea buzelor și cel mai bun remediu pentru buze crăpate încercat de mine: Cimmerin gel.

Acest produs l-am regăsit și în goodie bag-ul de la primul eveniment și mi s-a părut foarte WOW astfel încât am hotărât să îi dedic un articol întreg, pentru că este singura crema pentru buze crapate, care chiar vindecă… și asta de pe o zi pe alta.

Nu putem nega că buzele reprezintă una din părțile fizionomiei noastre care sunt afectate cel mai grav de ravagiile soarelui și ale gerului, dar și de trecerea timpului și poluarea mediului. Iar ca rezultat își pierd volumul și hidratarea și desigur apar ridurile și pielea fină și delicată crapă, existând riscul de a contracta și alte boli precum herpesul de exemplu.

Dar nu vă descurajați, totul are o soluție, de multe ori mai ușoară și mai rapidă decât ne imaginăm, iar această soluție o puteți găsi în magazinul online Bazarul de Sănătate sau în farmacii și este un gel de 5 ml care costa doar 13 lei: Cimmerin.

Gelul este de culoare galbena, transparent și se folosește în termen de 3 luni de la deschidere.

După cum știți la ultima întâlnire a bloggeritelor din Bucovina, Bazarul De Sănătate a fost un sponsor generos și ne-a trimis printre altele și produse care au grijă de sănătatea buzelor, iar astăzi vreau să vă vorbesc despre ele.

crema buze crapate

Cimmerin gel în ajutorul buzelor crapate

Frigul iernii este unul dintre cei mai aprigi dușmani care favorizează deshidratarea buzelor. Prin absența glandelor sebacee, buzele sunt mai sensibile și pielea delicată poate suferi micro leziuni datorită pierderii apei. Atât lipsa de umiditate din aer din acest anotimp, cât și expunerea frecventă la soare în timpul verii ne fac să dorim mai multă hidratare pentru a nu suferi de buze crăpate. Așadar este important să nu neglijăm sănătatea buzelor noastre nici în acest moment al anului.

Să nu uităm că buzele noastre pot fi de asemenea un indicator al stării noastre de sănătate generală. Dacă observăm că avem buze crăpate frecvent, ar putea fi un simptom al unei boli sau al unei deficiențe a vitaminei .

Astăzi vreau să vă spun cum să preveniți și să tratați zăbăluțele și ce remedii să aplicăm atunci când buzele noastre sunt crăpate și uscate.

Cauze buze crăpate

  • Factori externi, cum ar fi vântul, gerul, radiațiile solare și schimbările bruște ale temperaturii.
  • Produse cosmetice cum ar fi rujurile și gloss-urile de calitate îndoielnică, în special cele care conțin alcool.
  • Ticuri nervoase precum obiceiul de a umezi buzele cu salivă
  • Anumite medicamente, cum ar fi cele care conțin vitamina A, retinoide, chimioterapeutice etc.
  • Tratament stomatologic, agresiuni asupra buzelor, purtarea diverselor dispozitive medicale pot cauza și ele afte sau să conducă indirect la zăbăluțe și buze crăpate

Ce trebuie să facem când avem buze crăpate sau zăbăluțe în coltul gurii

Unul dintre primele sfaturi ale medicului, când avem buze crăpate sau uscate, este să nu respirăm pe gură și să nu umezim buzele cu limba, deoarece acest gest va agrava situația

Cimmerin gel cel mai bun remediu pentru buze uscate și afecțiuni ale colțurilor buzelor.

Un dermocosmetic bacteriostatic, îngrijește și protejează buzele și vindecă afecțiunile cutanate ale comisurilor buzelor, tradițional numită zăbăluță.
Datorită conținutului în clorhexidrina, vitamina B2 Cimmerin este recomandat persoanelor cu afecțiuni ale buzelor și în special ale colțurilor gurii, buze crăpate, abraziuni ale buzelor.
Prin aplicarea pe buze Cimmerin gel formează un strat protector bacteriostatic, regenerează și protejează pieea buzelor afectată de contaminări externe.
Aplicări periodice ale gelului atenuează afecțiunile buzelor, în timp ce aplicări regulate ajută la menținerea sănătății buzelor, reduce apariția leziunilor cutanate ale comisurilor buzelor.

Remedii pentru buze uscate și crăpate sau pentru zăbăluțe nu sunt prea multe, însă Cimmerin face față cu brio oricăror provocări.

Herpes labial, o afecțiune care ne dă viața peste cap

Apariția herpesului are strânsă legătură cu probleme ale sistemului imunitar și contactul cu o persoană purtătoare  de virus herpetic. Acest virus are mai multe tulpini putând cauza probleme grave de sănătate.

balsam antiherpes

Infecția cu herpes este una dintre cele mai frecvente infecții virale din lume, atât de frecventă încât majoritatea oamenilor se infectează, deși mulți dintre ei nu au niciodată simptome.

Însă rănile cauzate de acest virus dacă sunt lăsate netratate, pot apărea în gură și pe limbă, fiind extrem de dureroase, uneori împiedicând persoana să se hrănească.

Balsam de buze antiherpes este un dermocosmetic ce protejează și îngrijește buzele, previne apariția herpesului labial în perioadele critice, previne recidiva de herpes și reduce extinderea iritației.

Acest balsam de buze antiherpetic creează un strat protector activ pe buze, extractul de lămâie limitează multiplicarea virusului herpes simplex. Celelalte ingrediente active au acțiune astringentă, regenerează epiderma și ajută la dispariția leziunilor. Prin conținutul de vitamina c și B2 și zinc duce la restabilirea sănătății buzelor inhibând dezvoltarea virusului.

Pe acesta l-am folosit mai puțin pentru că nu am probleme, dar hidratează bine și are o aromă proaspătă.

Dacă suferiți de buze crăpate, uscate și deshidratate sau de afecțiuni ale colțurilor buzelor, herpes, afte etc. bazaruldesanatate.ro vă va ajuta să le transformați complet, redându-le sănătatea.

crema pentru buze crapate si zabalute

1 Comment on "Soluții pentru buze crăpate, zăbăluțe sau herpes: Cimmerin gel și Balsam antiherpetic"

  1. Mulțumim pentru recomandare.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*