Fiole cu Acid Hialuronic 5% Gerovital H3 Evolution, review

Fiole cu Acid Hialuronic 5% Gerovital
Share the joy

Fiole cu Acid Hialuronic 5% Gerovital H3 Evolution, review

Hello ladies,
iată-ne aproape de scris listele pentru Moșu’… zgribulindu-ne de frig dimineața, cu fața ascunsă în șal și visând la excursii în insule exotice… nu-i așa?

De când mă știu am fost friguroasă. Tremur la fiecare pală de vânt, iar iarna nu îmi place aproape deloc și nu doar pentru că în zona mea e un frig de crapă pietrele, ci mai mult pentru că acest frig deshidratează și usucă pielea, grăbind îmbătrânirea și apariția ridurilor premature.

Cosmetica modernă vine însă în ajutorul nostru cu soluții eficiente, fapt pentru care astăzi vreau să vă prezint Produsul nr. 1* în România, pe categoria Îngrijirea feței, segmentul Antirid: Fiole cu Acid Hialuronic 5% Gerovital H3 Evolution.

fiole cu acid hialuronic

Hidratare Antirid Anti-age și îngrijire specială; Vârstă recomandata: 30+ 35+ 45+ 55+; Ideale pentru toate tipurile de ten.

Acidul hialuronic este un aliat excelent pentru îngrijirea pielii noastre. Proprietățile sale sunt cunoscute ca fiind eficiente împotriva pierderii supleții pielii și a formării ridurilor, pe lângă faptul că aduce hidratare profundă.

Am tot văzut la diverse bloggerite fiolele Gerovital H3 Evolution și mi s-au părut foarte interesante atât pentru formatul lor, cât și pentru ingredientul principal pe care îl conţin: acidul hialuronic. Și pentru că toate recenziile pe care le-am citit au fost pozitive, mi-am dorit să le încerc și eu.

Aceste fiole cu Acid Hialuronic 5% promit printre altele, efectuarea unui tratament cu rezultate asemănătoare cu cele de la saloanele scumpe, astfel poți avea la îndemână în propria casă o soluție de hidratare și reținerii apei în cele mai adânci straturi ale pielii, pentru a oferi un aspect neted și riduri mult atenuate.

Eu de exemplu am mai făcut câte un masaj la salon cu acid hialuronic, dar nu l-am atins niciodată pentru a vedea exact ce și cum…

acid hialuronic

Fantastic, nu-i așa? Dar, hai să vedem cum funcționează aceste Fiole cu Acid Hialuronic 5% Gerovital H3 Evolution

Ei bine, trebuie să spun că este un produs care contribuie foarte mult la îmbunătățirea aspectului pielii într-un timp scurt. Sunt primele fiole cu acid hialuronic pe care le folosesc acasă, astfel că am rămas uimită de eficiența tratamentului. Pielea se schimbă complet după aplicare și umplerea ridurilor fine este aproape instantanee.

Acidul hialuronic este o substanță care se găsește în mod natural în corpul nostru, despre acest lucru am mai povestit pe blog. De fapt, acesta este componentă a colagenului din pielea noastră și ajută la menținerea hidratării și elasticității pielii. Cu toate acestea, cu trecerea timpului, prezența acidului hialuronic în pielea noastră scade, astfel încât începând de la vârsta de 30 de ani, forma feței noastre începe să se modifice din cauza pierderii acidului hialuronic. În acest fel observăm cum pielea noastră își pierde fermitatea, apar primele riduri, obrajii încep să piardă volum, lasăndu-se, se formează bărbia dublă și apar primele semne de îmbătrânire a pielii.

Cosmetica modernă profită de capacitatea acidului hialuronic de a menține pielea hidratată prin reținerea apei în epiderm. Datorită acestei caracteristici, acidul hialuronic a devenit unul dintre ingredientele principale ale produselor de îngrijire ale tenului, fiind utilizat în creme, seruri și tratamente anti age.

fiola acid hialuronic

Cum se utilizează aceste Fiole cu Acid Hialuronic 5% Gerovital H3 Evolution?

Tratamentul recomandat este de 10 fiole consecutiv, odată la 30 de zile.

Fiola de acid hialuronic se folosește toată odată, pe pielea curată și perfect uscată… sau ma rog, nu se păstrează desfăcută.

Pentru a rupe fiola, în interiorul cutiei veți găsi un dispozitiv din plastic ce va ușura această sarcină.

Fiole cu Acid Hialuronic functioneaza

După ce desfacem fiola, se toarnă tot lichidul în palmă și se întinde pe față, pe gât și decolteu. Apăsăți delicat pe piele cu degetele până la absorbția completă. Desigur evitati contactul cu ochii.

Eu le folosesc seară, în general înainte de a merge la somn. NU am un secret în a le aplica, pur și simplu le întind delicat pe piele, fără a freca… DAR o fiolă aduce suficient produs și o împart cu soțul meu, așadar amândoi ne bucurăm de efectele acidului hialuronic.

Fiole cu Acid Hialuronic 5% Gerovital H3 Evolution oferă îngrijire intensivă, cu efecte vizibile din primele zile de tratament. Formula acestora cu acid hialuronic și lipozomi, conferă pielii mai multă strălucire și hidratare, un aspect proaspăt, radiant și odihnit.

Fiole cu Acid Hialuronic pareri

Tratamentul atenuează ridurile prin utilizarea regulată a acidului hialuronic ce hidratează straturile superioare ale pielii, păstrând umiditatea. Acest fapt asigură imediat o piele mai fină, favorizând procesul de regenerare celulară.

Primul lucru care mi-a atras atenția este că atunci când vine în contact cu pielea pare a se transforme și din textura ca a unui gel lejer cum se regăsește în fiolă, devine cremoasă/ spumă. Acest lucru facilitează absorbția rapidă… sau mă rog, aşa mi se pare mie…

Odată ce conținutul fiolei este aplicat se observă instantaneu cum pielea este mult mai netedă, moale și catifelată, iar ridurile de suprafață se diminuează.

Fiole cu Acid Hialuronic 5% review

Fiolele cu Acid Hialuronic sunt recomandate în tratamente intensive de hidratare, creștere a elasticității pielii și diminuare a ridurilor. Având în vedere complexitatea de acțiune a acestui produs, poate fi folosit cu rezultate bune pentru fiecare tip de ten:

  • tenul gras – hidratare, protecție, creșterea elasticității;
  • tenul normal – hidratare, protecție;
  • tenul uscat și tenul matur – hidratare, regenerare, creșterea elasticității, efecte anti rid.

Tips de utilizare Fiole cu Acid Hialuronic 5% Gerovital H3 Evolution

  • Eu am inceput sa le utilizez seara, însă cred că mai bine se poate evidenția efectul lor dacă le folosim dimineaţa şi vă explic şi de ce…

Acidul hialuronic se absoarbe imediat și practic ”hrănește” celulele epidermei, intrând în metabolismul acestora. Astfel ca odată cu trecerea orelor, efectul se diminuează și este nevoie de o nouă doză.

Așadar dacă îl folosim peste noapte, dimineața pielea va fi doar odihnită și hidratată, iar efectul ”WOW ! am scăpat de riduri” este diminuat.

Dacă îl aplicăm dimineaţa, toate colegele de birou o să fie invidioase pentru că efectul chiar se vede!

  • Aşa cum am mai spus, nu răsturnați toată fiola în palmă!

Acest pas este necesar doar dacă aveți pielea foarte deshidratată. Împărțiți-o  cu cineva drag și vă bucurați împreună de o piele frumoasă şi sănătoasă.

Specialiștii Farmec recomandă ca după absorbția serului, să se aplice crema de întreținere zilnică din gama Gerovital H3 Evolution.

Eu voi continua tratamentul cu noua gamă Aslavital și voi reveni cu păreri și despre aceasta.

CONCLUZIE

Fără nicio îndoială, acidul hialuronic îmbunătăţeşte aspectul pielii. Folosit cu regularitate ajută pielea să-şi menţină aspectul tânăr şi fără riduri, păstrându-și totodată fermitatea și strălucirea.

Voi le-ati încercat? Aţi fost la fel de impresionate ca mine?

acid hialuronic pentru ten pareri

2 Comments on "Fiole cu Acid Hialuronic 5% Gerovital H3 Evolution, review"

  1. Buna! Folosesc fiolele Geovital de circa 2 ani, seara si pot spune ca au efectele mentionate de tine, desi nu le utilizez lunar. Mi se pare interesant sfatul tau de a le folosi dimineata. O sa incerc!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*