Stone marble nail art, o manichiură sofisticată, ideală pentru orice ocazie

Stone marble nail art
Share the joy
 • 55
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Stone marble nail art, o manichiură sofisticată, ideală pentru orice ocazie

Dintotdeauna mi-au plăcut unghiile îngrijite. Indiferent de oja aleasă, de culoare sau model, trebuie să recunoaștem că o manichiură impecabilă este cea care atrage privirea oriunde. Chiar și eu mă surprind uneori admirând unghiuțe, cu toate ca zilnic încerc modele noi…

Manichiura marble se referă la acel model făcut pe apă, model care mie nu mi-a ieșit niciodată, ba am mai reușit să împrăștii ojă prin baie și sa murdăresc tot.

Stone marble nail art

Stone marble nail art este nivelul următor și pare foarte complicat, nu știu dacă s-ar putea realiza pe apă, clar eu nici nu voi încerca, dar cu oje de calitate, un truc micuț și multă răbdare, unghiile cu aspect de marmură albă reprezintă una dintre tendințele actuale pentru manichiuri sofisticate și elegante, care a cucerit vârful degețelelor doamnelor din întreaga lume. Inspirat de aspectul delicat și rece al marmurei, această manichiură are un model alb, negru și gri, cu forme libere, putând fi adoptat pentru orice ocazie. Rezultatele sunt cu adevărat surprinzătoare.

Stone marble nail art

Acest tip de manichiură nu este atât de complicat precum pare, adică chiar dacă ești începător, vei reuși un stone marble, tocmai pentru iluzia optică pe care liniile trasate liber le oferă. Liniile fine nu trebuie să fie simetrice, de aceeași grosime sau intensitate a culorii, astfel efectul va fi mai spectaculos.

Pentru manichiura de astăzi am folosit două oje din colecția Halloween de la Malika Colors, o ojă argintie pentru ștampile, topcoat și două instrumente nail art de la Baff.ro.

Stone marble nail art oje malika

Am aplicat baza albă de la Malika, (iubesc oja asta pentru că este mată și are un aspect sofisticat), apoi cu ac decor am așezat câte o picătură de ojă neagră și am întins-o ușor cu vârful acului sau al pensulei.

marble nail art

Oja normală formează fire dacă ridici instrumentul de pe unghii, pentru că acetona se evaporă și devine tot mai densă cu fiecare secundă care trece. Gelul și oja semipermanentă rămân maleabile până sunt uscate sub lampă, de aceea dacă folosiți acest tip de oje, puteți crea modele cu adevărat fantastice.

În unele locuri am mai greșit (nici măcar nu se observă, nu-i asa?)… ridicând puțin și oja aplicată la bază, dar am făcut linii și cu oja argintie mascând cumva erorile. Și… pe cuvânt că sunt extrem de mulțumită de model, chiar dacă e prima dată când realizez un stone marble.

Trucul constă în utilizarea ojei argintii, pentru că nu am reușit sa scot o nuanță de gri care să se potrivească.

Stone marble nail art

Am sigilat totul cu TopCoat și gata manichiura mea.

Ce spuneți? Va place? Voi ați încercat stone marble nail art?

 • 55
 •  
 •  
 •  
 •  

6 Comments on "Stone marble nail art, o manichiură sofisticată, ideală pentru orice ocazie"

 1. Chiar e o manichiura frumoasa. Dar cred ca rabdarea e ingredientul principal.

 2. Wow cat de fain ti-a iesit … imi place maxim dar mie nu imi iese asa ceva nici intr-o mie de ani

 3. Foarte speciala manichiura ta.

 4. Sunt superbe, am facut si eu o manichiura de genul asta 🙂

 5. Superba! Este o manichiura cum nu am mai vazut pana acum.

 6. superb!si complicat, totodata. sau asa imi pare… eu n-am mai facut nimic in ultima vreme, m-am lenevit de tot

Leave a comment

Your email address will not be published.


*