Gravatoare mecanice – O singura masina, mai multe aplicatii

gravatoare mecanice
Share the joy
 • 37
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Gravatoare mecanice – O singură maşină, mai multe aplicaţii

Sistemele de gravare şi tăiere, au devenit un instrument multifuncţional pentru multe aplicaţii în întreprinderi mici şi mijlocii, ateliere de creaţie, tipografii, productie mobilă şi prelucrarea lemnului sau a marmurei, etc. Unele dintre cele mai răspândite utilizări de ale gravatoarelor mecanice sunt: etichetarea produselor, gravură, decupare matriţe, realizare machete, panouri, etc.

Aceasta metodă de prelucrare a materialelor cu ajutorul garavadoarelor mecanice este perfectă , deoarece sunt rapide, versatile, durabile, nu deteriorează produsul şi sunt compatibile cu multe materiale: sticlă, metal, marmura si alte pietre naturale, lemn, mase plastice.

Posibilităţile nenumărate oferite de un sistem format de gravatoare mecanice vă va oferi potenţialitate de a efectua mai multe aplicaţii decât aţi planificat iniţial, existând posibilitatea de a largi area de aplicaţii a afacerii voastre.

Echipamente robuste şi fiabile, cu funcţii puternice, permit procesarea eficientă a diverselor materiale.

Sunt mai multe tipuri de gravatoare mecanice, de la cele destinate lucrărilor de dimensiuni mici şi medii,cu transmisia pe sistem de şurub cu bile, care permite o precizie ridicată în execuţie, până la modele care pot prelucra plăci de marmură sau lemn de mari dimensiuni.

Gravatoare mecanice sunt echipate cu sistem de control DSP de ultimă generaţie, având avantajul de a putea fi comandate independent de PC.

Freza acestor aparate este acţionată de un motor de mare putere, comandat prin invertor, dotat cu sistem de răcire cu apă, fără perii, cu o durată mare de viaţă.

De unde putem achiziționa gravatoare mecanice?

Pin.ro vă pune la dispoziţii 3 tipuri de gravatoare mecanice, fiabile şi la preţ avantajos.

Gravatoarele de aici sunt produse de SUDA şi din fiecare serie găsiţi mai multe modele, cât să aveţi de unde alege pe cele perfecte pentru atelierul sau inteprinderea voastră.

gravatoare mecanice

Pin.ro vă pune la dispoziţie următoarele opţiuni la achiziţia de gravatoare mecanice:

Acţionare cu servomotor

Sistem de colectare a prafului

Sistem de prindere cu vacuum

Sistem de răcire pentru material şi unelte

Caracteristici generale ale gravadoarelor mecanice:

Rigiditatea asigurată de masa realizată din oţel turnat

Precizia este asigurată de mecanismul de deplasare de tip şurub şi bilă

Puterea este asiguara de motorul care antrenează freza, comandat prin invertor, răcit cu apă, Avantajul tehnologic este asigurat de sistemul DSP de ultimă generaţie

Poate atinge viteză de procesare de pana la 12 m / minut

Capacitatea memoriei este de 32 MB, poate asigura memorarea simultană a 9 fişiere de lucru

Transferul fişierelor se poate face direct prin USB Flash

Uşurinţă în utilizare este asigurată de funcţii puternice: reluarea lucrului după căderea tensiunii de alimentare, întrerupere şi reluare lucrare, anticiparea timpului de lucru.

Aceste mașini au funcții puternice, ușor de utilizat și sunt durabile, oferind un randament superior. Dacă ai o afacere cu produse de tâmplărie, mobilier, cadouri personalizate sau orice fel de prelucrare materiale, atunci trebuie să îți echipezi atelierele cu gravadoare mecanice de la pin.ro.

 • 37
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "Gravatoare mecanice – O singura masina, mai multe aplicatii"

 1. nici macar nu stiam ca se numesc gravatoare. Eu le ziceam masini de gravat :)) Macar acum stiu si eu cum sa numesc intrumentele astea care constribuie la faurirea atator lucruri frumoase.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*