Promotons – cataloage de oferte, locul unde găsești cele mai multe promoții

promotons catalog oferte
Share the joy

Promotons – cataloage de oferte, locul unde găsești cele mai multe promoții

Este un proverb care spune că „timpul înseamnă bani”. De fapt se pare că însuși Benjamin Franklin i-a spus acest lucru unui tânăr vânzător, pentru a-i explica de ce ar trebui să-și folosească timpul ca și cum ar fi fost bani. Vânzătorul câștiga o anumită sumă de bani pe zi atunci când lucra, dar dacă își lua o zi liberă, în afară faptului că nu genera acei bani, cheltuia în plus, astfel pierdea mai mult decât dacă ar fi muncit în acea zi…

Acest concept este foarte important dacă doriți să profitați la maxim de timpul vostru, să aveți o afacere de succes sau o viață mai ordonată, dar totodată vă poate ajuta să faceți economii foarte mari, eliminând cheltuieli inutile.

Astăzi timpul pare să fie mai important ca niciodată și dacă nu ești atent, banii chiar ți se scurg printre degete. Cel mai elocvent exemplu sunt cumpărăturile, pentru că rafturile tuturor magazinelor abundă de produse atrăgătoare care ne ispitesc să devenim shophaolici.

Consumatorii chibzuiți caută online produse de consum cu scopul de a găsi cele mai bune prețuri, acest lucru fiind oarecum limitat când ajung într-un magazin fizic pentru că aici totul se datorează în mare parte strategiilor de marketing care plasează produsele mai ieftine în așa fel încât categoria de produse mai scumpe să fie prima care atrage privirea.

Reducerile pot fi avantajoase și ne pot ajuta să economisim, însă trebuie să le descoperi la timp pentru a profita de ele. Desigur aici ne referim atât la magazinele fizice cât și la cele online, iar dacă vrei să îți transformi timpul în bani, află că toate ofertele adunate la un loc se găsesc pe Promotons.

Ce este Promotons

În esență definiția Promotons e foarte simplă. Este o platformă care reunește online, la distanță de un click, cataloage de oferte ale tuturor magazinelor, acestea fiind clasate într-un mod geolocalizat ro.promotons.com fiind pentru ofertele din România.

Aici aproape în fiecare zi apar noi cataloage promoționale, întrucât site-ul este actualizat în mod regulat. În plus, Promotons are un site dinamic pentru a facilita planificarea achiziției de către utilizatorii săi, oferind o platformă bine organizată, cu ofertele atent evidențiate pentru ca fiecare dintre noi să profite la maxim de timpul său. Toate cataloagele de oferte, reduceri și promoții au fost împărțite în mai multe categorii care îmbunătățesc procesul de achiziționare și facilitează identificarea produselor dorite într-un timp minim.

ro.promotons.com digitalizează, ordonează și grupează în funcție de locație, toate broșurile și cataloagele pe care le găsim în mod normal în cutia poștală. De fapt Promotons are și oferte care nu ajung întotdeauna la noi şi aceste cataloage online sunt o soluție bună care îi oferă utilizatorului posibilitatea de a afla în timp real toate ofertele, precum și durata acestora.

Deoarece utilizarea noilor tehnologii a devenit un fapt atât de răspândit, astăzi putem cauta online oferte prin intermediu promotons, un canal esențial de comunicare între comercianți și consumatori, broșurile și cataloagele cu oferte fiind disponibile oricând și oriunde.

Promotons cataloage de oferte

Ce fel de cataloage de oferte găsești pe Promotons

Promotons oferă informații instant, cataloage și broșuri de reduceri de toate tipurile de la magazine din toate sectoarele: de la supermarketuri, până la magazine de bricolaje sau cataloage cosmetice ale sistemelor MLM.

Categoriile Promotons sunt organizate în: Electronice, Cosmetice, Casă și grădină, Supermarketuri și Modă, totodată oferind posibilitatea de a vizualiza cele mai populare căutări.

Fără îndoială, marele succes al acestui site constă în faptul că în general consumatorii caută online cel mai frecvent produse de consum, precum ar fi produsele alimentare, acestea find cea mai populară categorie. În plus, aici poți descoperi cataloage de oferte care cuprind promoții regăsite în farmacii, decoraţiuni interioare, electrocasnice, mobilă sau articole pentru construcții.

Știm deja că noile tehnologii generează o schimbare în comportamentul consumatorilor și este evident că lumea online devine unul dintre principalele canale de comunicare între retaileri și consumatori. Ei bine, Promotons oferă utilizatorului posibilitatea de a ajunge la cele mai diversificate oferte ale celor mai mari lanțuri de magazine din România, pe site fiind listate cataloage și oferte ale majorității retailerilor.

Un alt avantaj promotons este reducerea amprentei de carbon prin eliminarea necesității utilizării cataloagelor și pliantelor de hârtie. În plus ai şi posibilitatea de a te abona la newsletter pentru a nu rata nicio promoţie.

Consumatorii pot găsi pe site toate ofertele, precum și cele mai avantajoase prețuri în cataloagele și broșuri care uneori nu mai ajung în cutia poștală. Însă cu ofertele puse la îndemână, își pot planifica achiziția prin compararea prețurilor produselor pe care doresc să le cumpere, înainte de a pleca de acasă, alegând magazinul care se potrivește cel mai bine necesităților și bugetului lor.

Dacă nu ar exista promotons, pentru a găsi cele mai bune oferte, consumatorii ar trebui să se plimbe între diferite supermarketuri pentru a putea identifica prețurile cele mai avantajoase, adică să piardă timp și bani. Promotons însă este o modalitate mult mai rapidă și mai simplă de planificare a achiziției, dar și de a economisi.

promotons catalog oferte

Cataloage de oferte actualizate mereu la îndemână dacă te abonezi la newsletter

Imaginează-ți că vrei să oferi un design deosebit interioarelor casei tale și că ești interesat de anumite decorațiuni sau mobila de la Dedeman. Acest retailer nu se găsește chiar la fiecare colț de cartier pentru a urmări zilnic prețurile produselor și cea mai simplă modalitate de a fi la curent cu promoțiile Dedeman este de a accesa catalogul online.

Site-ul Promotons este locul unde se publică la zi fiecare catalog de oferte Dedeman. Acesta cuprinde o gamă variată de produse, de la saltele și tot tipul de mobilier pentru casă și gradină la diverse accesorii și decorațiuni. În acest mod poți urmări cu atenție toate prețurile precum și toate noutățile listate în magazinul tău preferat.

Cataloagele de oferte și promoții ale magazinelor sunt actualizate aproape zilnic, de aceea este indicat să te abonezi pentru a afla imediat ce un nou catalog de oferte este listat. Odată alegerea făcută nu îți rămâne decât să vizitezi unul dintre magazinele în care ai găsit ceea ce cauți și unde poți achiziționa produsele dorite.

Obiectivul principal al Promotons este de a facilita planificarea achizițiilor consumatorilor. Prin urmare, adună cu atenție toate ofertele de pe piață, ajutând la identificarea celor mai avantajoase pentru fiecare consumator în parte.

Eu urmăresc atent toate aceste oferte ori de câte ori vreau să cumpăr ceva. Economisesc timpul pe care l-aş pierde colindând magazinele și bani, pentru ca întotdeauna găsesc exact oferta de care am nevoie.

Tu ce faci pentru a transforma timpul tău în bani?

1 Comment on "Promotons – cataloage de oferte, locul unde găsești cele mai multe promoții"

  1. Mulțumim pentru oferta.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*