Vacanta Thassos autocar, all inclusive, plaje spectaculoase si tarife rezonabile, locul unde vreau sa imi petrec concediul

vacanta thassos
Share the joy
 • 18
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Vacanţă Thassos autocar, all inclusive, plaje spectaculoase şi tarife rezonabile, locul unde vreau să îmi petrec concediul

Primăvara ne invită mereu la experienţe noi, la vise, la plănuit călătorii sau îţi insuflă dorinţa de a revedea locuri dragi.

Eu sunt întotdeauna în căutare de locuri magice, care să mă vrăjească cu frumuseţea lor şi în fiecare an îmi doresc să vizitez măcar unul din minunatele locuri tainuite de batranul continent. Îmi plac plajele însorite şi apele calde, aşa că anul acesta am plănuit o vacanta Thassos autocar, all inclusive, plaje soare, ce mai… o săptămâna de răsfăţ.

Grecia este relativ aproape de noi, cei din sudul ţării nici nu ar trebui să stea pe gânduri şi ori de câte ori au ocazia, ar trebui să evadeze în nemărginitele ape de un turcoaz perfect, umbrite de case albe, cochete şi străjuite de insule milenare.

Cu diversitatea culturilor care se adună între granitile acestei ţări superbe, cu plaje de o frumuseţe răpitoare, o gastronomie antică şi o cultură a vinului, Grecia oferă o mulţime de motive pentru care măcar o dată în viaţă să profiti de o oferta turistică şi să o vizitezi.

De ce am ales Grecia? Iată cele mai straşnice 5 motive pentru care eu vreau o vacanţă în Thassos cu autocarul.

1. Pentru că nu am fost niciodată acolo

Da, nu o să va vină să credeţi, e la o aruncătură de bat şi totuşi nu am fost niciodată în Grecia Se spune că prima călătorie în Grecia, este o experienţă de viaţă. Cultură unică şi frumuseţea peisajelor spectaculoase sunt suficiente pentru a surprinde pe oricine. De aceea pentru a mă bucură de peisaje am ales să fac călătoria cu autocarul pentru a mă bucură de o experienţă care îmi va aminti de Grecia pentru totdeauna.

Grecia este locul în care experienţele minunate nu se termină niciodată. Există întotdeauna mai mult pentru a explora, de a descoperi, a vedea, gustă, se simţi.Nu aş vrea să pierd nimic din ce poate oferi o vacanţă în această ţară.

2. O climă perfectă pentru o vacanţă perfectă

Datorită climei sale minunate Grecia poate fi vizitată oricând. Condiţiile meteorologice permit tuturor vizitatorilor să se bucure de peisaje de neuitat în fiecare sezon în întreagă ţară. Niciodată nu e prea cald sau prea rece. Grecia oferind climă ideală pentru a te bucură de o vacanţă de neuitat.

Grecia este un amalgam de forme de relief, de locuri şi peisaje care nu pot fi găsite nicaieri în altă parte, toate împreună. Aici vei găsi totul concentrat. Este ca şi cum întreaga lume s-a înghesuit într-un singur loc unde găsim de la frumoase insule presărate în jurul cele mai extraordinare plaje din lume, înconjurate de munţi acoperiţi de zăpadă, până la păduri adânci şi castele spectaculoase ce străjuiesc măreţele oraşe.

Una din cele mai cunoscute şi totodată una dintre cele mai frumoase insule greceşti este insula Thassos. Situată în nordul Marii Egee este cunoscută şi că Smaraldul Egeei.
Insula Thassos este o insulă cu o formă aproape circulară şi are o mărime de circa 400 kmp. Relieful este montan, presărat de sate pitoreşti formate din case tradiţionale cu arhitectura inconfundabilă, specifică zonei.

Insula este un loc spectaculos, pe care turiştii nu au voie să îl rateze. Aici au posibilitatea de a exploata relieful insulei bucurându-se de peisaje spectaculoase în drumeţiile lor, precum şi diferite activităţi sportive precum mountain-bike, închirieri de scutere, biciclete sau ATV, scufundări în largul coastelor, etc.

Coasta insulei este alcătuită din numeroase plaje de nisip sau de pietriş şi golfuri romantice, ascunse sub munţi acoperiţi de păduri de brad şi de pin. Unele din cele mai cunoscute plaje sunt : plajele Golden Beach , Alyki şi  Paradiso.

Hoteluri, pensiuni şi apartamente de închiriat la tarife accesibile, precum şi varietatea de restaurante cu specific grecesc te fac să nu îţi mai doreşti să pleci de aici niciodată. Această insulă a devenit visul meu pentru vacanţă perfectă în această vară, fiind arhicunoscută în rândul turiştilor români atraşi de frumusețea locurilor, plajelor şi desigur a tarifelor rezonabile la cazare şi masă

vacanta thassos

3. Pentru istoria închisă între monumentele spectaculoase

Oraşe medievale, site-uri arheologice, monumente incluse în patrimoniu UNESCO, toate sunt file care fac parte din marea carte de istorie a bătrânului continent.

Pentru Acropole şi Muzeul Noul Acropole unde este punctul de întâlnire al trecutului cu prezentul şi viitorul, locul unde Grecia celebrează originile civilizaţiei occidentale.

4. Pentru gustul unic al bucătăriei greceşti.

Motivele enumerate de mine sunt puse în ordine aleatorie, dar dacă ar fi să aleg un singur motiv să vizitez Grecia atunci acesta ar fi gastronomia.

Cele mai rafinate arome mediteraneene ale lumii sunt aici. Mâncarea este obţinută din ingrediente naturale şi sănătoase. Reţetele sunt speciale, secrete şi au fost perfecţionate în timp de generaţii de familii greceşti.

5.  Deoarece aceasta este ușor și aproape de vizitat

Un loc exotic, aproape de granitele Romaniei și greu de uitat dacă te îmbeți cu peisajele și istoria tarii. Grecia este o ţară frumoasă, ușor accesibilă cu autocarul. Deci, ce mai aștepți? Rezervă-ți biletul și bucură-te de o vacanță de neuitat.

Dacă nu știți la cine să apelați pentru o vacanţă de neuitat în Grecia, pot să vă spun ca Filadelfia Turism are cele mai bune și avantajoase oferte pentru a vizita Thassos cu autocarul și își propune să devină un nume important în domeniul turismului oferind clienților săi soluții complete pentru vacanţe perfecte.

 • 18
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "Vacanta Thassos autocar, all inclusive, plaje spectaculoase si tarife rezonabile, locul unde vreau sa imi petrec concediul"

 1. Am vreo 5 ani de cand visez sa ajung in Grecia. Poate vara aceasta mi ne va indeplini visul.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*