Gillette Venus Breeze, calea cea mai simpla spre un epilat perfect

Gillette Venus Breeze
Share the joy

Gillette Venus Breeze, calea cea mai simpla spre un epilat perfect

Hello beauties,

Astăzi vorbim despre frumusețe în general și despre ce facem să ne simțim bine în pielea noastră.

Noi femeile tindem să ne îngrijim mai mult în anotimpul călduros, în mare parte pentru că dezgolim mai multă piele, dar și pentru că mergem la plajă, piscină, picnic și alte astfel de locuri unde imaginea picioarelor noastre trebuie să fie impecabila, de aceea subiectul principal de astazi este noul aparat Gillette Venus Breeze.

Deși aproape întotdeauna folosesc ceară pentru a mă epila, în casa mea niciodată nu lipsește aparatul de ras Venus. Pe piață sunt multe modele care se presupune că sunt ideale pentru femei, dar preferatul meu este Gillette Venus, pe care l-am folosit dintotdeauna. Am constatat că în ultima vreme în supermarketuri se vând tot tipul de aparate de ras pentru femei, dar e ca și cum ai așeza un Tico lângă un Mercedes elegant. Astfel după ce am încercat câteva dintre ele, mi se pare că arunc banii și nu am aceleași rezultate ca atunci când folosesc Venus Gillette.

Gillette Venus Breeze aparat

Gillette Venus Breeze, review

Astăzi vă vorbesc și vouă despre noul Gillette Venus Breeze , deoarece este singurul aparat de ras pentru femei, care în opinia mea funcționează cel mai bine și lasă pielea catifelată, fără tăieturi și fără iritații.

Multe fete folosesc aparatele de ras ale partenerilor, dar acestea nu se adaptează ca Venus la curbele corpului, produc tăieturi și iritații și rad bine doar pe suprafețe plane.

Noul Venus Gillette are 3 lame, înconjurate de un gel solid pentru a face îndepărtarea părului mai ușoară, iar capul este complet flexibil pentru a putea fi folosit cu succes oriunde doriți. De asemenea, compozițiabenzilor are aloe vera și vitamina E care calmează pielea și o hidratează.

Gillette Venus Breeze 3 lame

Mânerul foate fi utilizat cu alte rezerve Gillette. Ergonomic, acstase potrivește perfect în mână și nu alunecă dacă îl folosiți în duș. În plus, brandul lansează noutăți în mod constant si fiecare dintre noile rezerve, se potriveste și la mânere din ediția precedentă.

Gelul care înconjoară lamele este grozav, face mult spumă și hidratează pielea. De asemenea, epilatul este mai rapid, pentru că lamele alunecă mai bine și picioarele catifelate durează mai mult, ceea ce reprezintă un plus oricând ai nevoie de un epilat instant.

Când ești pe fugă, cea mai rapidă cale spre o piele catifelată si perfect epilată este noul aparat Venus Breeze ce îndepărtează până la ultimul fir de păr, lăsându-ți picioarele irezistibil de fine cu mai puține iritații şi un epilat de lungă durată

Cu Gillette Venus Breeze, vei descoperi un epilat potrivit oricărui stil de viață, indiferent dacă ești în căutarea unui moment de răsfăț sau a unui epilat rapid și ușor.

Gillette Venus Breeze rezerve

Be the first to comment on "Gillette Venus Breeze, calea cea mai simpla spre un epilat perfect"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*