Pensule nail art, calea cea mai rapidă spre o manichiură de vis

Share the joy

Pensule nail art, calea cea mai rapidă spre o manichiură de vis

Oricare femeie știe că pentru a avea un look spectaculos este important să urmărească nu numai tendințele modei, culorile anului sau trenduri makeup, ci și să poarte o manichiură impecabilă. Și nu e de mirare că se pune accent pe acest lucru, pentru că unghiile sunt primul lucru care atrage atenția când îți arăți mâinile, de aceea trebuie să fie îngrijite, cu o manichiură elegantă și rafinată ce vine ca o completare perfectă pentru oricare dintre outfiturile tale.

Între toate manichiurile și toate trendurile moderne, la care putem spune că ne raportăm în acest moment, french manicure a rămas pe prima poziție și a fost întotdeauna caracterizată prin faptul că este elegantă și simplă, de aceea nu cred că se va demoda vreodată și cu siguranță va fi întotdeauna cea mai bună opțiune pentru a înfrumuseța unghiile și a sublinia eleganța unui outfit în orice ocazie.

Cu toate acestea, noile tendințe nail art, dar și noile produse pentru unghii, precum aceste pensule nail art de la BAFF.ro, schimbă conceptul french manicure reînnoindu-l cu diferite accesorii și modele executate cu vopsea acrilică sau aplicății spectaculoase de pigmenți și pietre semiprețioase.

Pensule nail art

Pensula French Perfect

Noile modele nail art pentru french manicure au acum sprijinul unor pensule profesionale pentru unghii gel, precum cele de la BAFF.ro, cu ajutorul cărora puteți obține manichiuri perfecte și elegante dintr-o singură mișcare.

French manicure este un model clasic, dar diversele accesorii care au apărut pe piață beauty transformă acest model într-unul deosebit, extrem de simplu de realizat.

În adolescență foloseam benzi adezive pentru a delimita linia care separă culoarea albă, de pe restul unghiei. Astăzi datorită pensulei speciale de la BAFF.ro, linia smilei iese impecabilă de la prima aplicare, fără șabloane, fara benzi speciale, perfect trasată și identică la toate degetele.

Pensule nail art

Pensula French Perfect BAFF este foarte ușor de folosit, pare mai degrabă o extensie a degetelor tale și cu precizie și ușurință poți aplica gelul sau oja semipermanentă.

Curbura smilei este perfectă și desenează modelul atât pe unghii scurte cât și pe cele lungi. Nu are importantă că până acum foloseai șabloane sau te chinuiai să trasezi o linie curbă impecabilă, cu ajutorul acestei pensule vei lucra mult mai repede și manichiură ta va fi spectaculoasă.

Pensule nail art perfect french

Pensula dreaptă 4 pentru tehnica One stroke

Tehnica „One Move” sau tehnica One stroke a devenit foarte cunoscută datorită picturilor cu mai multe culori în aceeași mișcare. One strocke nail art este o metodă rapidă și spectaculoasă de a crea flori și forme delicate, în diferite nuanțe cu ajutorul culorilor acrilice. Datorită periei fine puteți obţine tranzițiile superbe a unor petale cu luciri diafane, amestecând și trasând în aceeași mișcare luminile și nuanțele culorilor alese, cu pensula înmuiată în același timp în diferite vopsele.

Pentru crearea florilor se începe cu desenarea petalelor exterioare, apoi se adaugă una câte una spre interior. Efectul este covârșitor, însă nu este chiar așa de complicat precum pare.

Pensula dreaptă 4 este ideală pentru acest tip de decor, dar poate fi folosită și pentru a aplica gelul pe unghii.

Pensule nail art

Liner Kolinsky 0

Această pensulă este pentru modele delicate. Cu ajutorul ei poți trasa linii fine, fără greș, atât de-a lungul unghiei cât și pe margine. Poți crea o mulțime de modele doar cu linii delicate sau poți desena diverse forme. Cu Liner Kolinsky 0 doar imaginația ta poate pune limite.

Cel mai frumos model ar putea fi efectul marmură. Însă cu ajutorul vârfului fin se pot realiza desene cu adevărat spectaculoase de la trandafirași delicați, la solzi, nervuri sau alte astfel de modele care au nevoie de cel mai fin penson.

marble nail art

Ac décor

Ac décor a fost o noutate pentru mine. Cu ajutorul acestuia se poate face decorarea unghiilor cu lacuri semipermanente, vopsele acrilice sau geluri colorate. Aș putea zice că este un Liner Kolinsky fix… în sensul că oferă o precizie extraordinară.

Pensule nail art ac decorPensule nail art BAFF.ro

Fabricate din materiale de calitate excepțională, cu fire de păr sintetic Tiger Toray – cea mai nouă inovație în materie de fire sintetice, pensulele nail art de la BAFF.ro îți ușurează munca, făcând ca fiecare manichiură să fie perfectă.Pensule nail art

Cu vârful foarte fin, elastic și delicat, pensulele pentru manichiuri cu gel sunt foarte durabile și rezistente în timp.

Pensule nail art

15 Comments on "Pensule nail art, calea cea mai rapidă spre o manichiură de vis"

 1. Cu asemenea pensule pot sa sper ca voi reusi si eu sa fac o manichiura cat de cat frumoasa.

 2. Mie mi se pare fizica cuantica, pentru o femeie poate ca este insa mai pe inteles. N-o sa le folosesc pentru mine desigur dar stiu ce sa fac cadou 😀

 3. interesant, e bine sa le stiu si eu, chiar daca nu le folosesc personal!

 4. Eu nu cred ca voi reusi o manichiura, nici cu aceste pensule. Iti trebuie multa dexteritate.

 5. Cât de delicate sunt acele pensule, ele ne ajua sa avem o manichiura perfecta.

 6. mi-am pus unghii cu gel de 2 ori in viata asta, dar constat ca ar fi cazul sa ma gandesc iar la asta, pentru ca nu mai am timp sa mi le fac. plus ca se rup destul de repede

 7. Cristina Barbieru | februarie 4, 2018 at 6:34 pm | Răspunde

  Pensula pentru french mi ar fi de mare folos.

 8. Manichiura ta arata wow, trebuie sa recunosc ca sunt foarte frumoase. Mi-as dori si eu o asa indemanare cand vine vorba de unghiute.

 9. Nu stiam de aceste pensule nail art dar rezultatul e spectaculos intradevar.

 10. Desi nu e domeniulmeu trebuie sa recunosc ca pensulele alea arata foarte bine.

 11. Mie mi se pare prea complicat, raman la manichiura mea clasica.

 12. Este o adevarata arta sa faci unghii cu model, asa ca era de asteptat sa existe instrumente profesionala pentru manichiuri frumoase!

 13. Nu am nici o pensula pentru manichiura pana acum.

 14. Mi se pare totusi destul de greut dar de ce sa nu incerc?

 15. La capitolul unghii sunt antitalent. Nu ma pricep sa-mi fac unghiutele asa frumos ca tine. Mi-as dori sa arate si ale mele atat de impecabil

Leave a comment

Your email address will not be published.


*