Ghidul fotografiei de produs, cartea care te invata sa faci o fotografie perfecta

fotografie de produs
Share the joy

Ghidul fotografiei de produs, cartea care te invata sa faci fotografii perfecte

O fotografie poate fi uimitoare, având un impact maxim asupra privitorului, nu numai atunci când se realizează o bună compoziţie sau în cazul în care subiectul sau obiectul fotografiat este foarte atractiv dar, ceea ce diferenţiază o imagine bună, de excepţie, de una normală, este sentimentul care reuşeşte să îl transmită privitorului.

Fotografia este fascinantă. Surprinde în doar câţiva centimetri pătraţi toată chintesenţa vieţii. Lumini şi umbre, culori vibrante sau compoziţii monocromatice, te subjugă cu modul în care exprimă realitatea.

Pe mine fotografia m-a fascinat dintotdeauna. Nu am o cameră foto care să mă ajute extrem de mult, e una compactă, pe care am foarte puţine optiuni şi sper că în curând voi reuşi să cumpăr ceva mai performant.

Problema care se pune e cam aşa, dacă te pricepi la fotografie, ştii exact ce vrei, dacă nu.. întrebi „un prieten” care poate se pricepe sau poate nu. De aceea am început să caut cărţi speciale, să învăţ din tainele acestei arte dar mai ales care să mă ajute să iau o decizie corectă în achiziţionarea unui nou aparat foto.

Când am descoperit cărţile de la Editura Casa, am fost nerăbdătoare să comand una. Pentru că am blogurile şi o fotografie de produs clară, explicită şi surprinzătoare, face mai mult decât 1000 de cuvinte, mi-am oprit atenţia asupra acestei cărţi.

O carte care trebuie să fie în biblioteca tuturor, o carte care te învaţă să uimeşti prin modul în care priveşti lumea prin obiectivul aparatului de fotografiat.

Una dintre cele mai revoluţionare metode de învăţat din ziua de astăzi, este prin lectură. Astfel cu ajutorul unor cărţi poți descifra această artă minunată.

 

Învață sa faci fotografie de produs

Astăzi vă prezint fotografia de obiect sau Ghidul fotografiei de produs, din care poţi învăţa cum să faci fotografii care să pună în valoare toate detaliile unui obiect.

Pentru a înţelege principiile de baza ale fotografiei sau pentru a obţine informaţii despre trucuri, tehnici şi sfaturi care vă permit să îmbunătăţiţi fotografiile speciale, această carte este perfectă. Timpi de expunere, fond, texturi şi lumini, învaţă din această carte cum să scoţi un cadru perfect. O găseşti la Editura Casa şi costă mult mai puţin decât o şedinţa la fotograf.

fotografie de produs

Filele ei sunt o sursă inepuizabilă de informaţii şi de inspiraţie pentru toţi acei care doresc să înveţe să obţină cadre perfecte ale unor obiecte sau subiecte statice.

Această carte este o adevărată capodoperă care te va ajuta să înţelegi ce să faci cu aparatul de fotografiat odată ce ai ales obiectul pe care vrei să îl imortalizezi într-o fotografie. Cu ajutorul acestei cărţi, poţi transferă culoare vibrantă fiecărei fotografii, deoarece totul este explicat într-un mod foarte simplu, principiile de compoziţie şi design, decoruri și contraste, prin diverse exemple şi diagrame care te vor ajuta să înţelegei fiecare subiect foarte uşor.

 

Te-ai întrebat vreodată de ce unele fotografii sunt mai atractive decât altele? Citind această carte vei înţelege nu numai de ce dar, de asemenea modul în care fotografiile tale pot deveni imaginile atractive pe care toată lumea le admiră.

Între paginile acestei cărţi, artizanii şi producătorii de mici obiecte handmade, pot găsi sfaturi care să îi ajute să facă fotografi perfecte micilor opere de artă. Cadre desăvârșite care să îi ajute să prezinte fiecare obiect la adevărata lui valoare.

Graţie acestei cărţi şi a altor ghiduri practice care vă dezvăluie tainele acestei arte și pe care le găsim la edituracasa.ro, ne putem dezvolta abilităţile de fotograf, exploatând la maxim camera  fotografică. Dacă doriți fotografie de peisaj sau fotografie de portret, digitală sau alte sfaturi, nu trebuie decât sa adăugați în căsuța de căutare cuvântul cheie.

Cu ajutorul acestor cărţi veţi face ca fiecare fotografie să devină incredibilă.

Fii propriu fotograf ! Această carte te învaţă cum.

 

Ce alte carti mai gasiti la edituracasa.ro?

Având deja numeroase titluri publicate, din domenii variate ca hobby, grădinărit, sport, artă, gastronomie, construcții și amenajări interioare, cărți pentru copii, fotografie sau sănătate și frumusețe, editura continuă să-și îmbogățească anual colecțiile cunoscute deja în toată ţara – Idei creative, Meșterul priceput, Micul atelier, Universul fotografiei digitale, Grădina noastră, Cămara bunicii, Ace dibace, Hoinari prin anotimpuri sau Bobiță și Buburuză – pentru ca toți cei care ajung să găsească sfaturile practice, sugestiile și soluțiile profesionale de care au nevoie, indiferent de domeniul de activitate, fie că sunt amatori, fie că sunt specialiști

16 Comments on "Ghidul fotografiei de produs, cartea care te invata sa faci o fotografie perfecta"

 1. Am sa mi-o cumparat si eu nu atat pentru mine, mai mult pentru baiatul meu care e pasionat de fotografie.

 2. Interesanta…cand eram mica si ma intrebau cei mari ce vreau sa fiu cand voi fi mare, raspundeam pozar 😀 Imi place sa fac fotografii, mi-ar placea sa invat cate ceva despre aceasta arta

 3. Pare foarte interesanta, cred ca mi-ar placea si mie. Cu siguranta are multe detalii importante care te ajuta sa obtii fotografii spectaculoase,nu?

 4. Mare nevoie am și eu de o carte din asta. Mai mult de un selfie tremurat nu reușesc. Ai învățat sa faci poze? Chiar te ajuta?

 5. Interesant si eu sunt fascinata de fotografii 🙂

 6. Albu Steluta Georgiana | februarie 9, 2017 at 12:00 am | Răspunde

  O carte foarte interesanta!Mi-ai starnit curiozitatea!

 7. Nu mi-am luat pana acum o astfel de carte, dar mi-ar trebui. Si exact cum ai spus tu, pozele conteaza cel mai mult intr-un articol, la aceasta parte trebuie sa mai ”lucrez” si eu. Vreau neaparat ceva mai performant.

 8. Sa stii ca ma uitam fix la cartea ast acum o saptamana pe site-ul celor de la editura All, cred ca destinu imi zice sa mi-o iau si eu.

 9. asta ne-ar fi utila si noua, bloggerilor, dar eu nu prea ma descurc cu aparatul foto 😀

 10. si eu am tot o camera compacta, dar de multe ori am impresia ca telefonul face pozele mai bune…

 11. Este un cadou potrivit pentru cei pasionati de fotografii.

 12. Am zis ca vreau sa fac un curs foto dupa ce imi cumpar un aparat bun. Sper sa am timp si rabdare sa invat ceva nou.

 13. M-am uitat si eu la aceasta carte in librarie. Mor de ciuda ca nu pot face niste poze mai acatarii pentru blog si mereu incerc sa-mi adaug cunostiinte pe aceasta tema.

 14. Uite o carte din asta mi-ar trebui si mie ca sa invat sa fac poze profesioniste pentru articolele mele

 15. De mult timp cochetez si eu cu fotografia. Problema este ca in ultimul timp am inceput sa pun accente pe umbre dimensiuni si alte decoruri care apar in poze! Mi-am luat si eu aceasta carte si am inceput sa o studiez

 16. Cartile sunt o iluzie, mai ales pentru „fotografi” 🙂
  Fara practica, fara a vedea o demonstratie, fara a cunoaste aparatul, fara a stii ceva desre tehnica fotografiei, fara a urmari un material video…. e ca si cum te-ai sui intr-o masina de curse si ai incerca sa mergi pe bulevard!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*