3 motive pentru care să cumperi un Huawei P30 PRO dacă eşti pasionat de fotografie

telefon nou
Share the joy

3 motive pentru care să cumperi un Huawei P30 PRO dacă eşti pasionat de fotografie

Era digitală a ajuns în lumea fotografiei și a revoluționat-o atât de mult încât astăzi se obțin fotografii din ce în ce mai spectaculoase, realizate cu telefoane smart precum unele de pe acest site, modele dotate cu senzori și lentile tot mai performante.

Unul dintre cele mai așteptate progrese în domeniul smartphone-urilor este senzorul cu tot mai mulți megapixeli care oferă o imagine de o calitate și claritate care uneori depășește chiar și aparatele de fotografiat profesionale.

Oricum ar fi, trăim o perioadă foarte interesantă în fotografia digitală obținută cu telefonul, atât pentru rezultatele pe care multe gadget-uri le au deja, cât și pentru obiectivele tehnologice care sunt atinse tot mai rapid.

Una dintre granițele pe care le vedem depășite astăzi este cea a megapixelilor senzorului, dar o alta poate și mai interesantă, deși mai puțin băgată în seamă, este aceea de a crea un senzor mai performant, cu provocarea de a nu avea un telefon prea gros sau prea mare.

Huawei

Huawei P30 un telefon cu adevărat PRO

Cum vara este anotimpul ideal pentru vacanțe, pentru evenimente și pentru fotografii, unde excursiile în familie sau cu prietenii duc la sute de selfie-uri și instantanee de tot felul, astăzi îți voi da câteva motive să îți îndrepți atenția asupra unui telefon Huawei P30 PRO deoarece calitatea fotografiilor realizate cu acesta este demnă de calificativul „profesional”.

Să nu te aștepți la date și grafice, le poți găsi pe site-urile oficiale, acesta este doar un articol apărut în urmă vizionării unor fotografii realizate cu acest telefon și pot să spun că mi-l doresc mai mult decât orice (și aveam de gând sa investesc într-o camera foto profesională și obiective). Să nu mai vorbim de prețul care a scăzut considerabil.

Între toate telefoanele smartphone, Huawei impresionează și conduce detașat orice top al fotografiilor realizate cu telefonul. Și dacă stăpânești și arta de a prelucra fotografiile cu aplicațiile din suita app vei obține adevărate opere de artă.

Huawei P30 PRO este primul care îmi vine în minte, mai ales că va apărea o nouă versiune Mate, următorul flagship care este așteptat de la marca chineză și are de obicei multe asemănări cu predecesorul său imediat.

După cum am văzut la Huawei Mate 20 Pro, configurația nu a fost exact aceeași ca a Huawei P20 PRO și cred că în acest caz, diferența dintre P30 PRO și următorul Mate este parțial dată de dimensiunea unui nou senzor.

Dincolo de numărul de megapixeli, care are importanța sa, mărimea senzorului determină cantitatea de lumină pe care poate fi captată și obținerea unei imagini într-un mod reușit și credibil.

Huawei P30 PRO

Huawei P30 PRO – cea mai performanta camera de pe un smartphone

Dacă mergeți la o plimbare într-un oraș sau în natură, vor există locuri, clădiri și momente pe care veți fi interesat să le surprindeți cu telefonul.

Fără îndoială, acesta este unul dintre atuurile Huawei, deoarece datorită colaborării cu Leica, brand specializat în fotografie profesională, au reuşit să creeze una dintre camerele cele mai performante de pe un smartphone.

Ei bine, camera Huawei P30 PRO este echipată cu un obiectiv SuperZoom, care permite abordări de înaltă fidelitate. Rezultatele acțiunii de zoom mențin calitatea imaginii, fără a o pixela precum se întâmplă la alte dispozitive. Designul său este periscop, cu zoom optic 5x, zoom hibrid 10x și zoom digital 50x. Această cameră este perfectă pentru a surprinde detaliile unui oraș, o ploaie de stele sau lucrurile cele mai mărunte care îți ies în cale.

O parte din lentilele care alcătuiesc optica Huawei P30 PRO sunt perpendiculare cu cele obișnuite, pentru a nu îngroșa telefonul. O soluție ideal dată pentru că există o limitare a spațiului. Nu trebuie să uităm că în multe cazuri vorbim de cativa milimetri.

Huawei P30 PRO au lentile Leica Quad, un set de patru camere spate de 40MP + 20MP + 10MP, precum și o cameră frontală de 32 MP. De asemenea, Huawei P30 PRO este excelent pentru a imortaliza panorame.

În plus, include noul senzor Huawei SuperSensing, care permite să primească mai multă lumină în timpul fotografierii, pentru ca nu-i asa? este minunat să surprindem stelele.

Înregistrare simultană

Cu noul Huawei P30 Pro, fotografiile nu vor fi aceleași în această vară. Nici videoclipurile. Pentru că banalul nu este între opțiunile acestui telefon.

Funcția video Huawei DualView poate captura două scene în același timp. Două camere vor fi deschise simultan pentru a înregistra două momente diferite.

Huawei – Design elegant

Sa nu uitam de design-ul sobru, cu linii rotunjite și elegante. Noile Huawei P30 PRO sunt acum disponibile în culori superbe care îți taie respirația din care se remarca aurora și negru impecabil.

Telefoanele Huawei au un design rafinat, cu finisaje metalice şi cristal. De asemenea, datorită dimensiunilor reduse sunt foarte elegante și Huawei P30 PRO va atrage doar priviri admirative.

Huawei este unul dintre puţinele brand-uri care oferă telefoane cu procesoare dezvoltate de ei înşişi. Noile Huawei P30 PRO au performanțe excelente în ceea ce priveşte interfaţa, datorită optimizării sistemului.

Huawei P30 PRO culoare aurora

In septembrie 2019 Huawei pregăteşte un update al sistemului de operare

Huawei P30 și P30 PRO vor fi primele care vor primi upgrade – ul la EMUI 10 . Aceste modele fac parte dintr-o listă selectă de 8 dispozitive, ai căror proprietari vor fi privilegiați să experimenteze noile caracteristici ale sistemului de operare Huawei bazat pe Android Q înainte de oricine, dar înainte de a se întâmpla, ambele dispozitive continuă să primească actualizări pentru a îmbunătăți camera și funcția foto și alte funcții care îi afectează performanța.

În luna septembrie 2019, Huawei P30 și P30 Pro, pe lângă alte smartphone-uri ale brand-ului, precum și subbrand-ul Honor, vor începe să primească versiunea beta a EMUI 10 bazată pe Android Pie. Asta nu înseamnă că Huawei neglijează actualizările până atunci, deoarece ambele modele primesc un patch important care îmbunătățește mai multe aspecte, inclusiv modul selfie cu camera frontală.

După actualizare, utilizatorul va găsi o nouă funcție în opțiunile camerei frontale, numită „Mod Intunecat”. Opțiunea face selfie-urile pe timp de noapte sau în lumina redusa mult mai clare, deoarece algoritmul modifică automat ISO-ul pentru a obține rezultate mai clare atunci când lumina nu este favorabilă. Acest mod era deja disponibil pe camerele din spate, dar acum transformă camera frontală într-o adevărată oglindă.

Acest update adaugă o nouă caracteristică la editarea video și îmbunătățeste performanța recunoașterii amprentelor digitale, care va fi acum mai rapidă.

Totodată a fost inclus și patch-ul de securitate care protejează dispozitivele împotriva ultimelor vulnerabilități detectate și îmbunătățește stabilitatea generală a sistemului. Dacă totul merge bine în primele dispozitive care descarcă și instalează patch-ul, Huawei îl va implementa la nivel global atât pe Huawei P30, cât și P30 Pro.

Dacă actualizările nu se fac automat puteți încerca actualizarea manual, accesând Setări> Sistem> Actualizare software> Verificați actualizările.

Un telefon este esențial în orice călătorie, dar pentru a începe să vă bucurați cu adevărat de detaliile unei vacanțe, trebuie să trăiți experiența cu o cameră ca cea a noului Huawei P30 PRO!

Sursa foto: pagina oficială Facebook Huawei România.

3 Comments on "3 motive pentru care să cumperi un Huawei P30 PRO dacă eşti pasionat de fotografie"

  1. Informații foarte utile ,mulțumim.

  2. Telefonul imi palce, un smartphone cu valente premium si specificatii premium la un pret piperat dar macar ai un smartphone de top. Arata si foarte bine cum e construit.

  3. Subscriu cei de la Huawei fac o treaba foarte buna. Intr-adevar daca nu doresti neapart o camera mirorless sau DSLR un Huawei ce vine dotat cu lentile leica Quad este o alegere perfecta. Eu nu prea ma impac bine cu Huawei. Poate faptul ca am fost alimentat de multe opinii negative cu privire la aceasta companei chinezeasca. Cu toate ca sunt lideri in echipamente de telecomunicatii…. Eu sunt fan samsung am samsung. Dar la capitolul calitate poze Huawei P30 Pro sau Iphone sunt net superioare aceste msartphone-uri.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*