Cum sa alegi cel mai bun fotograf botez

Share the joy

Cum sa alegi cel mai bun fotograf botez

Zâmbetul unui copil este irezistibil, cu atât mai mult zâmbetul îngeresc al unui bebeluş.

Când devii părinte rămâi adeseori uimit de acest gest minunat al bebelușului şi îl priveşti fascinat, gravând fericire în inima ta. Ai vrea să păstrezi acele momente veşnic, ferecate aproape de sufletul tău şi uneori să le priveşti din nou şi să simţi aceeaşi beatitudine.

Cele mai frumoase momente din viaţă de părinte sunt acelea când îşi ţine în braţe pentru prima dată pruncul nou născut. Nimic nu se compară cu acea clipă.

După venirea pe lume a noului membru al familiei urmează apoi cea mai importantă etapă din viaţă unui creştin: botezul. Un eveniment unic, care adună toate puritatea şi gingăşia în momente incomparabile pe care ţi-ai dori să le imortalizezi într-o fotografie perfectă.

Fotografiile perfecte nu sunt cele pe care le-ai scos cu noul tău smarphone, ci acele făcute de un fotograf profesionist, care are experienţă necesară să surprindă în fiecare cadru toate detaliile unei secunde de viaţă, a unei clipe perfecte de fericire.

Alegerea unui fotograf pentru botez poate părea uneori o sarcină dificilă, având în vedere că sunt foarte multe persoane care fac asta. Însă unele mici amănunte îi separă pe cei profesionişti, cu dăruire pentru arta fotografică, de cei amatori, care şi-au achiziţionat doar un aparat foto performant.

Acele momente perfecte, când nașa îmbracă micul creştin, când îl prezintă familiei după momentul creştinării, noul trusou, privirile complice şi zâmbetele calde, sala unde ale loc petrecerea, întregul decor împodobit special să sublinieze perfect fericirea participanţilor la acest eveniment vor fi scoase în evidenţă doar de un fotograf pentru botez cu experienţă

Imaginile de la botez vor fi amintiri dragi peste mulţi ani, privite la fiecare petrecere sau întâlnire cu familia, de aceea o alegere greşită o veţi regretă tot timpul.

Un fotograf de botez profesionist este capabil de a imortaliza imagini impresionante, care va face să va vibreze inima de fiecare dată când vezi albumul de la petrecerea de creștinare a copilului tău.

De aceea aceste alegeri se fac după ce urmăriţi câteva criterii:

fotografie botez

Experienţă și portofoliu

Un fotograf botez poate crea scene absolut uimitoare și fotografii care te lasă fără grai stârnindu-ţi emoţie peste ani şi ani, când le vei privi din nou.

Portofoliul reprezintă în câteva imagini chintesenţa muncii unui fotograf. Priveşte cu atenţie fotografiile de la evenimente pe care le-a imortalizat. Observă toate detaliile şi calitatea acestora. Un portofoliu bine realizat este al unui fotograf de botez care nu vă va dezamăgi şi nu va ruină cel mai important eveniment din viaţa micului creştin.

Caută recomandări. Astăzi în era tehnologiei, un fotograf botez  trebuie să aibă un site, recomandări şi opinii din partea celor care au lucrat cu el.

fotograf botez

Comunicare si rezervare

Toţi părinţii trebuie să fie conştienţi de faptul că fotografia de la botezul copilului va fi singurul lucru care aminteşte de una dintre cele mai importante zile din viaţa tuturor: bunici, naşi, prieteni și orice alte rude apropiate, de aceea comunicarea între tine şi fotograf este extrem de importantă. Alege un fotograf de botez care îţi va asculta preferinţele şi cererile, ştiind să îţi ofere răspunsuri la orice întrebare.

Tot la comunicare poţi include şi preferinţe asupra fotografiilor, tehnici de editare şi aparatură utilizată, pentru a fi sigur ca ai făcut alegerea corectă.

Nu uita de photobook, un album special în care cele frumoase fotografii botez, din cele mai importante momente ale evenimentului, vor fi alese cu grijă şi adunate între coperţile acestui album.

Alege din timp fotograful pentru botezul copilului tău!

Un fotograf de botez  are mereu agenda plină. Fă rezervarea din timp pentru a fi sigur că botezul micuţului tău va fi pe mâinile celui mai profesionist fotograf.

fotograf botez

Cel mai bun fotograf botez

Botezul este un eveniment unic, doar un fotograf de botez cu experienţă va ştii să depăşească momentele tensionate sau emoţionante şi să imortalizeze cadrul perfect sa iti ofere o fotografie botez desăvârșită. Aici îşi va spune cuvântul pasiunea şi dragostea pentru ceea ce face, iar în fiecare fotografie se va vedea arta şi dăruirea.

Un astfel de fotograf de botez este Ciprian Lupan. Cu o experienţă vastă şi un portofolui foarte elegant, impresionează prin detaliul fotografiei în care imortalizează frânturi de viaţă.

4 Comments on "Cum sa alegi cel mai bun fotograf botez"

  1. Am trecut prin asa ceva, ai perfecta dreptate.

  2. Forte bun acest artciol, e valabil si pentru nunti. Foarte bine tratat. Nu stiam nici eu ca trebuie sa faci o alegere minutioasa cand te decizi la un fotograf.

  3. Numai un profesionist poate face cele mai frumoase fotografii.

  4. Tehnica fotografica este foarte importanta in ceea priveste botezurile, in special in zilele noastre, cand totul evolueaza atat de mult, in special nuntile si botezurile. Se pot realiza o multime de fotografii frumoase la aceste evenimente.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*