Cartea de vizita a business-ului tau

cartea de vizita
Share the joy

Cartea de vizita a business-ului tau

Cel mai simplu sa lasi o impresie buna este sa prezinti o carte de vizita impecabila. Vorbim de carti de vizita la propriu, carti de vizita plastic, usor de folosit si sigure din punct de vedere al caracterului lor care nu poate fi distrus usor. Alege-le pentru a te reprezenta pe tine sau firma pentru care lucrezi si vei face cea mai buna alegere.

De ce e important sa folosesti cartea de vizita pentru a reprezenta imaginea ta profesionala si implicit a firmei tale vom afla in cele ce urmeaza. Este destul de simplu de fapt.

Stim cu totii ca atunci cand esti in procesul de negociere cu un potential partener in cadrul unei intalniri business e imperios necesar sa te asiguri ca stabilesti atat o conexiune, cat si o relatie reusita cu acesta. Ei bine acesta este principalul motiv pentru care trebuie sa ai in permanenta la tine carti de vizita memorabile, rezistente si putem spune impresionante. Poti gasi la Agrafa Print carti de vizita foarte elegante, din plastic alb, colorat sau semitransparent, bineinteles de o calitate superioara. E important sa gasesti o echipa care e specializata in grafica, logo si design pentru identitate corporativa, astfel te asiguri ca ai parte de cele mai speciale si mai potrivite carti de vizita pentru nevoile tale si ale companiei pe care o reprezinti.

Alege asadar sa lasi o impresie cat se poate de buna partenerilor tai de afaceri. Cum poti face asta? Oferindu-le cartile de vizita din plastic, vei fi surprins de efectul pe care acestea il vor avea, le vor placea cu siguranta si vor dori sa le pastreze pentru a putea ulterior lua legatura cu tine!

Stim foarte bine ca aceste materiale sunt considerate instrumente de marketing capabile sa genereze un impact semnificativ asupra clientilor asa ca nu ezita sa le incluzi de fiecare data cand ai ocazia in corespondenta business sau in coletele pe care le livrezi. 

Alege carti de vizita din plastic alb, negru sau semitransparent cu imprimare UV policromie si alb. Formatele standard pe care le gasesti la Agrafa Print sunt de : 90 x 50 / 85 x 55 / 90 x 55 mm. Ca suport poti alege dintre folie PP (polipropilena cu grosime de  0,8 mm, de culoare alb, negru si semitransparent sau folie PETG transparenta,  cu o grosime de 0.5 mm.

Culorile disponibile sunt alb mat, negru, insa la cerere, se poate printa pe plastic colorat rosu sau albastru.

carte de vizita

Be the first to comment on "Cartea de vizita a business-ului tau"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*