GamARde, produse fito dermato-cosmetice pentru toată familia, review

GamARde, produse fito dermato-cosmetice
Share the joy

GamARde, produse fito dermato-cosmetice pentru toată familia, review

Hello ladies,
astăzi vă vorbesc din nou despre GamARde și despre produsele lor fito dermato-cosmetice pe care le-am folosit în ultima vreme.

Într-un articol de zilele trecute vă spuneam că dermato-cosmeticele GamARde sunt foarte cunoscute și apreciate în întreaga lume. Acestea sunt alcătuite dintr-un procent de 100% ingrediente naturale. Formula tuturor produselor GamARde este pe bază de apă termală din stațiunea franceză Gamarde les Bains și uleiuri naturale de argan, obținute manual din minunatele nuci de argan.

Tot procesul de extracție al uleiului de argan se face manual, de la nucile de argan culese cu mâna, până la extracția uleiului propriu-zis, prin presare la rece.

Fito dermato-cosmeticele GamARde sunt adaptate tenului sensibil și / sau cu diferite afecțiuni și sunt testate dermatologic având certificare BIO.

Apa termală, ingredientul minune din aceste fito dermato cosmetice, este recunoscută pentru proprietățile sale terapeutice. Aceasta este puternic mineralizată și bogată în sulf, are proprietăți calmante, anti iritante și luptă împotriva radicalilor liberi.

Apă GamARde, liniștitoare pentru pielea sensibilă.

Dacă tot v-am povestit despre miraculoasele proprietăți ale apei termale GamARde, vreau să vă vorbesc și despre câteva produse care au intrat în rutina mea de câteva săptămâni și voi începe cu nimeni alta, decât vedeta GamARde, apa termală.

Cu toții am avut pielea iritată la un moment dat. Pe lângă faptul că pielea noastră este expusă continuu agenților agresivi precum soarele, toxinele din aer și substanțele chimice ale unor produse cosmetice sunt doar o parte infimă a factorilor care pot provoca reacții alergice sau iritații și noi aplicăm diverse tratamente la fel de agresive precum epilatul sau rasul, care au efect iritativ.

Ca o consecință a acestor agresiuni apar diverse simptome de disconfort, cum ar fi mâncărimi și înroșirea pielii, precum și acumularea de celule moarte în pori, uscarea epidermei, apariția acneei și alte probleme care afectează atât sănătatea cat și estetică pielii.

Apa GamARde este o soluție naturală care ajută la calmă pielii iritate, eficient și în siguranță. Aceasta conține vitamine, minerale și compuși antioxidanți, care acționează asupra celulelor pentru a grăbi regenerarea acesteia.

GamARde, produse fito dermato cosmetice review

Apa termala GamARde este o apă liniștitoare pentru pielea sensibililă!

Extrem de mineralizată și bogată în sulf, cu proprietăți anti iritante și anti radicali liberi o poți folosi pentru orice membru al familiei. Se aplică direct pe piele prin pulverizare și calmează instantaneu orice iritație, mâncărime, roșeață sau disconfort creat de alergii, zgârieturi, după ras, după epilat, după expunerea la soare etc.

Nu poți înțelege senzația pe care o lasă pe piele, până nu folosești un astfel de produs. Apa termală GamArde poate fi folosită chiar și pe pielea delicată a bebelușilor, pentru a calma iritațiile de la scutec sau iritații produse de diverși alergeni. Totodată poate fi folosită în anotimpul cald pur și simplu pentru a răcori pielea delicată.

Fiul meu este cel care se bucură cel mai mult de această apă termală. Are 10 ani și este în perioada în care apar primele coșuri. La orice semn de roșeață, aplicăm apă termală și micul punct roșu care se formează sub piele pentru a se transformă în primele semne de acnee, dispare că prin minune.

Eu o folosesc pentru a fixa machiajul sau pentru a-mi răcori fața. La fiecare pulverizare, o ceață de stropi fini se așează pe piele aducând alinare și revigorare. Se lasă micile broboade să acționeze asupra pielii, apoi se șterge cu un prosop de bumbac, prin tamponare, și pielea se transformă în mod miraculos, devenind moale și catifelată.

Apa GamARde mai poate fi utilizată pentru a curăța impuritățile rămase în urmă demachierii, asigurând un nivel de hidratare maxim.Apa termala GamARde

Pastă de dinți bio cu lămâie GamARde

Tot pentru fiul meu mi-am dorit și această pastă de dinți. Pasta de dinți bio cu lămâie GamARde este un produs BIO 100%, ideal pentru consolidarea smalțului dinților delicați ai copilor.

Aceasta se folosește că orice pastă de dinți, are un gust plăcut și este foarte eficientă împotriva sângerării gingiilor, întărindu-le și ajutând la eliminarea plăcii dentare.

Igiena orală a copiilor noștri începe chiar înainte de apariția primului dinte, dar abia în jurul vârstei de doi ani vom începe să folosim o pastă de dinți pentru a le peria dinții. Cea mai potrivită pastă de dinți pentru copiii mici trebuie să fie fără fluor. În acest fel, evităm riscul că micuții să înghită pastă, fapt ce poate provoca fluoroză, o anomalie a dinților, care poate duce la apariția unor pete albicioase, unde dinții devin mai sensibili și se pot caria mai ușor.

Prin urmare este recomandat să se utilizeze paste de dinți speciale pentru copii, făcute cu ingrediente naturale și fără fluor.

Datorită formulei sale speciale, pasta de dinți GamARde este perfecta pentru cei mici pentru că nu doar că nu conține fluor, dar este alcătuită doar din ingrediente 100% naturale. Totodată pastă de dinți cu lămâie este purifianta și anti-bacteriană, împrospătând respirația și ajutând în procesul natural de albire a dinților.

Cel mic este încântat și abia așteaptă să se spele pe dinți, mai ales că are un gust exotic a citrice revigorante.

Pastă de dinți bio cu lămâie GamARde

Fluid contur ochi antirid cu apă termală Gamarde, 40 ml

După ce am răsfățat pielea și dinții sensibili ai celui mic, iată un produs senzațional pentru răsfățul meu.

Știm cu toții că pielea din jurul ochilor este cea mai fragilă zonă a întregii fețe deoarece această zonă are o piele foarte subțire, de fapt, de zece ori mai subțire decât restul corpului și un nivel de hidratare foarte mic, deoarece nu conține glande sebacee ce ar emulsionă pielea într-un proces natural. În plus, microcirculația sângelui funcționează mai lent, ceea ce înseamnă că drenajul zonei este întotdeauna insuficient.

Protecția pielii din jurul ochilor este esențială și pentru ca este mai delicată trebuie să o îngrijim aplicând creme speciale, pe cat posibil fito dermato cosmetice. Astfel că această zonă atât, nu poate fi răsfățată decât de fluidul antirid pentru contur ochi cu apă termală GamARde.

Fluid contur ochi antirid cu apă termală Gamarde

Fluidul contur antirid hrănește și tonifică conturul ochilor mulțumită concentrației de ingrediente active vegetale.

  • Apa termală o protejează si o calmează, avand efecte anti-iritante, accelerează oxigenarea și regenerarea țesuturilor.
  • Uleiul de argan ECOLOGIC bogat în omega 6 și vitamina E antioxidantă, contribuie la hidratarea pielii datorită proprietăților sale nutritive și de reparare, acesta conferă elasticitate pielii pentru a preveni apariția ridurilor fine
  • Uleiul din germeni de grâu întărește elasticitatea pielii și are efect antioxidant.

Utilizat cu regularitate atenuează atât ridurile fine cât și pe cele profunde. Epiderma este perfect hrănită, hidratată și protejată. Pielea devine extrem de catifelată, își recăpăta luminozitatea și cearcănele întunecate dispar.

Acest fluid poate fi utilizat și pentru a îngriji pilea din jurul buzelor. Are același efect de umplere a ridurilor fine, întârziind îmbătrânirea pielii.

Voi cunoașteți produsele GaMArde? Care este preferatul vostru?

Be the first to comment on "GamARde, produse fito dermato-cosmetice pentru toată familia, review"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*