Review Gel hidroalcoolic antibacterian Gamarde, ideal pentru dezinfectare mâinilor

Gel hidroalcoolic antibacterian Gamarde
Share the joy

Review Gel hidroalcoolic antibacterian Gamarde, ideal pentru dezinfectare mâinilor

Gamarde este un brand de Cosmetică Naturală cu cele mai înalte distincții și eticheta Cosmebio și Ecocert, adică Cosmetică Bio, ale cărei produse sunt certificate că fiind fără niciun fel de derivați din petrol și fără alți compuși dăunători organismului. Cosmebio este o certificare europeană de prestigiu dată de către Qualite France și recunoscută de Academia de Medicină din Franța, fiind prezență în peste 27 de țări.

Gamarde controlează calitatea produselor sale în toate etapele de producție. Respectând o etică strictă în toate formulele, folosește doar uleiuri vegetale presate la rece și urmează protocoalele de bune practici ecologice chiar și în domeniul ambalării și gestionării deșeurilor din laboratoarele lor.

Iată că încă odată Gamarde s-a dovedit a fi un brand care ține la sănătatea noastră și la integritatea naturii și vine în sprijinul nostru cu un produs care să ne ajute să păstrăm mâinile curate, perfect igienizate, în aceste vremuri în care igienă strictă ne poate salva viața.

Ei bine, Gamarde a creat un produs care este menit să ne ajute acum, când avem cea mai mare nevoie: un gel dezinfectant Biocide. Produsul vine într-un ambalaj practic și comod de 100 ml.

Gel hidroalcoolic antibacterian Gamarde

Gel hidroalcoolic antibacterian Gamarde

Co textură densă și un parfum fresh, o combinație de arome curate citrice și mentolate, ai nevoie de doar câteva picături pentru că este foarte eficient (a fost testat pe mai multe tipuri de virusuri – inclusiv H1N1, cu rezultate excepționale).

Chiar dacă conține alcool în proporție de 18,5%, își păstrează proprietățile și rămâne 99% natural și certificat Bio, deci nu produce probleme de iritații, uscare a pielii, răni…etc și nu dăunează mediului înconjurător.

Acest gel hidroalcoolic antibacterian Gamarde este soluția ideală pentru igienă și dezinfectarea mâinilor. Compoziția să combină un ingredient activ : etanol (CAS nr. 64-17-5, la 18,5% m / m), cu un complex de uleiuri esențiale din Arbore de ceai, Geraniu, Lămâie, Mentă, Propolis și Echinaceea.

Modul de utilizare este extrem de practic. Indiferent unde vă aflaţi, spălați și dezinfectați mâinile cu acest gel hidroalcoolic, ori de câte ori este nevoie, chiar şi de mai multe ori pe zi, un gest simplu și rapid pentru mâinile sănătoase. Aplicați o cantitate mică de gel (minim 3 ml) pe palmă și frecați până când este complet absorbit. Nu necesită clătire și poți să îl folosești de câte ori simți nevoia pe parcursul zilei.

Nu provoacă niciun fel de iritație și nici nu usucă pielea mâinilor. Totdodată îmi place că odată ce se absoarbe, senzaţia lipicioasă dispare, iar pielea mâinilor ramâne catifelată.

În plus am observat că are o acțiune calmanta și benefică asupra pișcăturilor de insecte.

Cred ca va fi un must have dacă ne vom reîntoarce curând la şcoală!

Gel hidroalcoolic antibacterian Gamarde

Be the first to comment on "Review Gel hidroalcoolic antibacterian Gamarde, ideal pentru dezinfectare mâinilor"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*