GamARde, dermato-cosmetice pentru pielea sensibilă sau cu probleme

produse fito dermato cosmetice GamARde
Share the joy

GamARde, dermato-cosmetice pentru pielea sensibilă sau cu probleme

Bună dragile mele, astăzi vreau să vă vorbesc despre importanța produselor fito dermato-cosmetice și despre un brand pe care l-am descoperit de curând pe piață românească: GamARde.

Nu mai este niciun secret pentru nimeni că din ce în ce mai mulți oameni au decis să aleagă produse naturale pentru o viață sănătoasă. Acest lucru implică de obicei și utilizarea de produse cosmetice naturale, organice, nu doar alimentare, produse care să aducă un aport valoros organismului, frumusețe naturală, ecologică, durabilă și responsabilă.

Filozofia GamARde este de a promova produse fito dermato-cosmetice care combină calitățile mineralelor din Eau de GamARde cu proprietăților plantelor BIO, cu scopul de a promova sănătatea și frumusețea naturală a pielii. Astfel Laboratoarele GamARde se concentrează pe dezvoltarea de produse dermatocosmetice ce pot fi utilizate într-unul dintre cele mai de bază obiceiuri, cum ar fi igienă zilnică în îngrijirea tenului sensibil sau cu probleme. Pentru aceasta în produsele GamARde nu se regăsesc ingrediente chimice, artificiale și toxice, ci doar stropi de sănătate oferiți de natură.

De origine franceză, utilizând doar ingrediente organice și naturale, GamARde are ca laitmotiv „Alchimia naturii nu are nevoie de chimia omului…”

GamARde și-a câștigat bunul renume deoarece controlează calitatea produselor sale în toate etapele de producție. Respectând o etică strictă în toate formulele, folosește doar uleiuri naturale presate la rece și urmează protocoalele de bune practici ecologice chiar și în domeniul ambalării și gestionării deșeurilor din laboratoarele proprii, cu un impact minim asupra mediului.

Dermato cosmeticele GamARde sunt cunoscute și apreciate în întreaga lume, deoarece sunt printre puținele dermato-cosmetice alcătuite dintr-un procent de 100% ingrediente naturale. Formula produselor GamARde este pe bază de apă termală și uleiuri naturale de argan, adaptate tenului sensibil și / sau cu diferite afecțiuni. Toate produsele sunt testate dermatologic și au certificare BIO.

Apa termală, ingredientul minune din aceste dermatocosmetice, provine din stațiunea franceză Gamarde les Bains și este recunoscută de către Academia de Medicină Franceză pentru proprietățile sale terapeutice, încă din 1841. Eau de Gamarde este puternic mineralizată, bogată în sulf, are proprietăți calmante, anti-iritante și lupta împotriva radicalilor liberi.

Laboratoarele GamARde oferă o gamă largă de produse naturale dedicate pielii sensibile și / sau cu exces de grăsime. Produsele dermatocosmetice Gamarde au la bază ingrediente active, cu proprietăți de înfrumusețare și regenerare .

PROMISIUNEA Gamarde:

  • 100% Ingrediente naturale
  • 100% Bio degradabil
  • 100% Vegan și Halal
  • 100% Netestate pe animale

Probabil te întrebi de ce ai alege produse certificate organic atunci când achiziționezi produse pentru îngrijirea tenului tău… Și de ce există acest interes în utilizarea produselor cosmetice naturale certificate?

Ei bine, răspunsul este simplu în ceea ce privește produsele cosmetice naturale certificate BIO, acestea sunt compuse din extracte de plante, uleiuri naturale și esențiale și alți compusi organici extrași din natură pe care corpul le recunoaște și știe cum să profite la maximum de proprietățile acestora. Produse care nu conțin ingrediente sintetice, ce se adaptează natural la pielea sensibilă sau cu probleme, minimizând posibilele alergii.

Dermatocosmeticele contribuie la nevoile pielii cu tendințe acneice și au efect calmant și purificator. Special create pentru pielea sensibilă sau deshidratată, oferă confort și hidratare prin acțiunea acidului hialuronic și a numeroaselor ingrediente naturale, într-o gamă cuprinzătoare ce completează îngrijirea specială oferită de toate produsele GamARde.

GamARde este singura linie de fito dermato-cosmetice bio care  garantează 100% ingrediente naturale în compoziție pentru întreagă familie, pe baza de apă termală, uleiuri esențiale și uleiuri vegetale, adaptate tenului sensibil și/sau cu diferite afecțiuni, testate dermatologic și certificate Bio.

Implicată într-o abordare bio, Laboratoarele GamARde fabrică produsele prin proceduri care respectă biodiversitatea şi echilibrul natural, reducând amprenta de CO2.  Această alegere acţionează direct asupra calităţii apei, solului şi aerului, precum şi asupra sănătăţii tale.

produse fito dermato cosmetice GamARde

Produsele GamARde sunt aduse in România de către  Grandis Trade 2000 Srl, unic importator şi distribuitor al produselor fito-dermatocosmetice GamARde .

Eu am testat o pasta de dinţi cu lămâie, o apă termală – un veritabil elixir de înfrumuseţare pentru piele, recunoscută pentru mineralele sale unice şi pentru proprietăţile sale de calmare, fortificare şi regenerare a pielii şi un fluid contur ochi, antirid, care m-a impresionat în doar două săptămâni de utilizare.

Dar despre acestea vă voi vorbi într-un articol viitor.

Mai vreau să subliniez că între dermato-cosmetice bio şi cosmeticele bio este o diferenţă majoră. Primele se adresează unor probleme specifice ale pielii, oferind nu doar îngrijire ci şi medicament pentru pielea sensibilă, afectată de acnee, exces de sebum, îmbătrânire prematură, pete pigmentare sau cuperoză.

Voi cunoasteţi produsele GamARde?

Be the first to comment on "GamARde, dermato-cosmetice pentru pielea sensibilă sau cu probleme"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*