Review ser revitalizant pentru contur ochi de la Gamarde

gamarde ser revitalizant
Share the joy

Review ser revitalizant pentru contur ochi de la Gamarde

Hello girls
Dacă sunteți dintre cele care urmează cu strictețe rutina de frumusețe, sigur sunteți de acord cu mine că aceasta include din ce în ce mai multe produse. Astfel pe etajera din baia noastră se adună geluri demachiante, tonice, hidratante de zi și de noapte, seruri și creme specifice pentru conturul ochilor. Trebuie să recunoaștem că fiecare dintre aceste produse are o funcție cosmetică specifică și nu poate fi înlocuit de celelalte, însă cremele pentru conturul ochilor sunt cele mai importante și din păcate cel mai puțin promovate.

Știm cu toții că prima zonă a întregului corp care arată semnele trecerii timpului este pielea din jurul ochilor. Aici apar primele riduri, dar și cearcănele și pungile de sub ochi ori de câte ori nu respectăm orarul de somn. De cinci ori mai subțire decât restul feței și de până la zece ori fata de restul corpului, pielea din jurul ochilor este și una dintre cele mai active și pedepsite zone deoarece mușchii ochilor se mișcă neîncetat.

Delicată și fină, pielea din jurul ochilor are foarte puține glande sebacee, iar producția de colagen aici este scăzută. Așadar această zona este cea mai predispusă la apariția prematură a primelor semne de bătrânețe și apariția petelor atunci când este expusă la soare.

Desigur, nu există niciun dubiu că pentru pielea din jurul ochilor este nevoie de un produs cosmetic special, iar eu o să vă povestesc astăzi despre un ser revitalizant pentru conturul ochilor de la Gamarde.

Gamarde ser revitalizant contur ochi

Gamarde, „Alchimia naturii nu are nevoie de chimia omului…”

Despre Gamarde am mai vorbit pe blog. Produsele lor sunt bazate pe uniunea dintre uleiul de argan și Apa Gamarde care este extrem de mineralizată și bogată în sulf, cu proprietăți dermoprotectoare, calmante, anti-iritante și anti-libere şi sunt printre cele mai mai cunoscute și apreciate în întreaga lume.

Gamarde oferă produse dermato-cosmetice complet lipsite de ingrediente chimice. Sunt organice și sunt alcătuite 100% din ingrediente naturale cultivate în locuri ecologice în Franța. Principalele ingrediente ale cosmeticelor Gamarde provin din natură: apă termală Gamard, recunoscută de academiile medicale ca un ingredient unic care are efecte benefice asupra pielii și uleiului de argan obținut printr-un proces natural de la culesul nucilor până la obținerea uleiului prin presare la rece.

Apa minerală din stațiunea franceză Gamarde les Bains este recunoscută de Academia de Medicină Franceză pentru proprietățile sale terapeutice, încă din 1841. Eau de Gamarde este puternic mineralizată, bogată în sulf și cu proprietăți calmante, anti-iritante și lupta împotriva radicalilor liberi. Oferă bunăstare și hidratare pielii, fiind utilă atât pentru adulți cât și pentru cei mici.

Ser revitalizant pentru contur ochi de la Gamarde

Pielea din jurul ochilor are unele particularități care o fac diferită de restul tenului, iar grijă de această de zonă este cel mai important pas al oricărei rutine de înfrumusețare și trebuie să înceapă încă de la 20-25 de ani.

Toată lumea care folosește produse cosmetice îți poate confirma că serurile faciale sunt cele mai bune produse de îngrijire. Nu este surprinzător, aceste elixire sunt ca niște esențe active, concentrate, ce pătrund profund în pielea noastră și reușesc să o transforme din interior spre exterior, ameliorând aspectul pielii, uneori instantaneu.

Serul revitalizant pentru conturul ochilor de la Gamarde e un astfel de produs şi mi-a întrecut orice așteptare. De fapt eu sunt extrem de mulțumită de produsele Gamarde pentru că au rezultate dovedite, pe care personal pot să le confirm, de aceea am fost foarte fericita când l-am primit.

Primele rezultate cu adevărat vizibile au apărut după două săptămâni și acolo au rămas. Hidratarea intensă a făcut posibil ca pungile de sub ochi acumulate în timpul sărbătorilor să dispară cu totul. După o lună de utilizare consider că este un produs cu adevărat bun, care face exact ce promite.

Pentru o piele frumoasa, veşnic tânără

Serul revitalizant pentru conturul ochilor de la Gamarde a fost creat pentru a îngriji conturul ochilor și pentru a preveni ridurile, pungile și cearcănele. Poate fi folosit dimineață și seară și nu provoacă iritații sau sensibilitate a pielii.

ser revitalizant pentru contur ochi de la Gamarde

Conceput special pentru a revitaliza și regenera pielea din jurul ochilor, acest elixir conferă luminozitate și reduce vizibil aspectul de edem, atenuează cearcănele și uniformizează aspectul pielii.

Serul revitalizant pentru contur ochi de la Gamarde vă va oferi rezultate remarcabile în câteva zile, garantează eficacitatea și efectele sale calmante şi hidratante. Aplicat regulat va îmbunătăți tonusul pielii din jurul ochilor, hidratând și revitalizând profund zona, conferind luminozitate, frumuseţe și un aspect mult întinerit.

Formula care șterge semnele de oboseală, cearcănele și pungile de sub ochi are o combinație de ingrediente active ce formează complexul Eye Perfecting, o sumă de ingrediente naturale care contribuie la îndeplinirea scopului pentru care produsul a fost conceput.

Extracte de castan sălbatic, scoruș, cretusca, centella asiatică, arnica montană formează cel mai puternic produs de îngrijire a pielii delicate din jurul ochilor, încercat vreodată de mine, cu o formulă ușoară și delicată, fără parfum și o vagă aromă vegetală, ce se absoarbe repede fără să lase pielea lipicioasă.

Apropo: un produs pentru zona din jurul ochilor durează în medie până la 6 luni făcând două aplicații zilnice. Serul revitalizant de la Gamarde are 10 ml și un ambalaj specific, ce ușurează aplicarea.

Voi ce produse folosiți pentru conturul ochilor?

Aţi folosit produse Gamarde? Care este preferatul vostru?

2 Comments on "Review ser revitalizant pentru contur ochi de la Gamarde"

  1. Nu am folosit niciodata produse Gamarde și recunosc că pare tare interesant acest ser

  2. Cred că am avut ceva mostre de la ei.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*