Family Care, produse de îngrijire personală pentru toată familia

Family Care
Share the joy

Family Care, produse de îngrijire personală pentru toată familia

Hello fashion girls!

Astăzi vorbim despre îngrijire personală şi despre un brand pe care îl ştiam de ceva vreme şi acum o lună am descoperit că produsele lor se găsesc şi în România. (face palm pentru că ador gelul lor de duş cu ovăz şi îl mai ceream în pachet de la rudele rămase în Spania)

Family Care este un brand Spaniol din portofoliul căruia fac parte produse de îngrijire personală dedicate vieţii de zi cu zi. Diversitatea produselor Family Care, face că acest brand să fie iubit de toată lumea. De altfel voi care mă cunoaşteţi deja, ştiţi că am locuit foarte mulţi ani în Spania. Ei bine Family Care este foarte iubit de spanioli şi în fiecare casă se găseşte cel puţin un produs din portofoliul lor.

Produsele de îngrijire personală Family Care se adresează unui public larg. Din gama de produse fac parte produse de igienă generală precum sunt săpunurile lichide sau gelurile de duş, produse de curăţare a feţei din care eu am folosit dischetele demachiante, produse pentru igienă orală cum ar fi aţa dentară individuală sau produse pentru copii.

Noua gamă a fost gândită astfel încât să acopere cele mai variate cerinţe din partea consumatorilor. Pentru nevoi şi dorinţe diferite, Family Care oferă produse de îngrijire şi igienă personală pentru bebeluşi, copii, el şi ea, astfel toată famila se poate răsfăţa.

Produsele Family Care pot fi găsite la raionul de cosmetice şi îngrijire personală, din marile lanţuri de hypermarketuri şi supermarketuri din ţară, precum şi online în webshop-urile aferente acestora sau în diverse alte magazine online care comercializeaza produse de îngrijire personală.

Produsele sunt împărţite pe game: Relax, Lovely, Joy, Delicate, Med+, Dental, Active for Men, astfel că este imposibil să nu găseşti ceva pe placul tău şi al familiei tale.

Unele dinte produse au între ingrediente extracte de fructe, iar dischetele demachiante şi beţişoarele pentru urechi sunt din bumbac 100%.

Toate produsele sunt foarte accesibile la preţ, gelul de duş de exemplu costă între 12 şi 15 lei 1250 ml. Aşadar un format mare, ideal pentru utilizare zilnică, pentru toată familia.

Family Care

Şi pentru că am avut timp să testez foarte multe dintre produsele lor, astăzi ţi le prezint şi ţie pe scurt, dar te invit să le descoperi în magazine şi după ce le foloseşti să te întorci aici să îmi spui părerea ta.

Dacă am amintit de gelul de duş, încep cu prezentarea acestuia.

Gel de duş Vanilie şi scorţişoară, gama relax

Flaconul este foarte mare astfel încât este puţin incomodă de utilizat. Eu am folosit un recipient rămas de la un săpun lichid cu pompita.

Formula să este delicata si asigură menţinerea echilibrului natural al PH-ului pielii. Are consistenţă cremoasă, face spumă abundentă şi are un parfum dulce între care se regăsesc aromele vaniliei şi scorţişoarei.

Proprietăţile hrănitoare ale ingredientelor sunt atent selecţionate pentru ca acestea să acţioneze cu delicateţe asupra pielii îngrijind-o cu delicateţe, oferind o senzaţie de hidratare, catifelare şi prospeţime de durată.

Gel de duş Vanilie şi scorţişoară, gama relax

Săpun lichid cu liliac, gama Relax

Parfumul de liliac este cel care te surprinde prima dată. Un ajutor de nădejde în igiena mâinilor, săpunul lichid nu ar trebui să lipsească din nici o casă. Linia de săpun lichid Relax de la Family Care are o formulă delicată care hidratează şi curăţă cu delicateţe pielea mâinilor familiei tale. Formula îmbogăţită cu glicerină vegetală oferă pielii catifelare respectând PH-ul natural al acesteia si menţinând barieră naturală de protecţie. Săpunul lichid Relax nu conţine parabeni, este testat dermatologic şi este disponibil în recipient de 750 ml.

Săpun lichid cu liliac

Joy Exotic Cocktail, gel de duş și șampon pentru copii

Copii au nevoie toată atenţia şi grija noastră pentru a creşte frumoşi şi sănătoşi. Astfel că şi produsele de îngrijire necesare pentru micuţi, trebuie să fie speciale, care să conţină ingrediende potrivite pentru pielea lor delicată si sa nu altereze bariera naturala a pielii. Igienă corpului şi a mâinilor, sunt elemente care au inspirat crearea gamei Joy de la Family Care, iar noi am probat gel de duş şi şampon pentru copii: Exotic Cocktail, în recipient de 250 ml cu aromă delicioasă şi spumă suavă.

Baiatul meu are 8 ani, astfel ca acest tip de recipient mi s-a părut perfect pentru mânuța lui. Gelul este foarte dens, astfel ca picii care fac duș singuri nu vor risipi produsul și se vor bucura de balonaşe de săpun foarte parfumate.

Joy Exotic Cocktail

Gel antibacterian gama Med+

Acest gel pe bază de alcool mi-a plăcut extrem de mult. Recipientul are 300 ml, să ştiţi că nu este prea greu de luat în poşetă şi doar 6 ml de produs utilizat fără apă, elimină 99% dintre germenii care s-ar putea găsi pe mâinile noastre.

Gelul acţionează instant, tot ce trebuie să faci este să îţi freci mâinile timp de 1 minut cu acest produs. Nu e nevoie de apă, nu e nevoie de şerveţele, palmele rămân curate cu o senzaţie fantastică. Mă repet că mi-a plăcut foarte mult.

Nu este lipicios, are un parfum suav, iar între ingrediente se remarcă 61% alcool, extract de aloe vera, ulei de cocos divizat şi glicerină.

 

gel antibacterian Family Care

Sare de baie, gama Relax

Bun.. sarea de baie e… sare de baie, nu aş concepe să umplu cada fără să adaug nimic în apă. Inmiresmată, colorată, cu un parfum proaspăt magnific, mi-a adus momente de răsfăţ maxim.

Eu am avut sare marina dar sunt dornică să încerc şi celelalte arome. Ador sarurile de baie iar cele de la Family Care sunt exceptionale.

Recipientul are 600 g, dar nu este nevoie decât de jumătate de capac adăugat în apă din cadă şi vaporii încărcaţi de sărurile binefăcătoare aduc linişte şi relaxare.

sare de baie

Alte produse care nu ar trebui sa lipsească din nici o casă sunt bețișoarele pentru urechi, dischetele cosmetice, ața dentara sau buretele floare de baie.

Bețișoarele Family Care se găsesc de două tipuri, cele speciale pentru bebeluși și cele normale pe care toți le cunoaștem. Acestea sunt realizate din bumbac 100% și testate dermatologic.

Tot din bumbac sunt și discurile cosmetice. Eu le folosesc pentru orice, de la îndepărtarea machiajului, la curățarea rănilor , aplicarea diverselor creme și chiar pentru șters unghiile.

Aţa dentara are un format special, individual. Pachetul are 20 de bucăți și are fermoar de sigilare. Astfel după ce folosiți una, puteți închide înapoi punga și totul va sta perfect sigilat pana la următoarea folosire.

Lovely discuri demachiante de la Family Care este o gamă creată pentru femeile care îşi iubesc tenul şi cărora le place să aibă grijă de el cu produse de calitate, naturale, care îngrijesc cu delicateţe fiecare centimetru de piele.

Family Care

Floarea de masaj, a înlocuit buretele clasic de foarte multă vreme în casa mea. Este mult mai igienica şi mai eficientă.

Ideală pentru o baie relaxantă sau pentru duşul zilnic, oferă un masaj blând şi delicat, îndepărtând eficient murdăria şi exfoliind cu delicateţe celulele moarte. Are o textura moale şi pufoasă, şi păstrează între firele sale, toată spumă cremoasa a gelului de dus. Se clăteşte rapid şi uşor şi o păstrez pe pipa bateriei.

Produsele sunt foarte accesibile la preț, eficiente și oferă o îngrijire delicată. Sunt colorate, haioase si amuzante, ideale pentru fiecare membru al  familiei.

 

2 Comments on "Family Care, produse de îngrijire personală pentru toată familia"

  1. Valeria Chertes | iunie 19, 2017 at 2:18 pm | Răspunde

    Tot timpul am in casa produse de la Family Care.

  2. Sunt ieftine si foarte parfumate. Sunt deosebite.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*