Famous Luxury Perfumes – Parfumuri cu mesaje personalizate, cadouri unice și originale

Desire de la Famous Luxury Perfumes pareri
Share the joy

Famous Luxury Perfumes – Parfumuri cu mesaje personalizate, cadouri unice și originale

Astăzi trăim într-o societate în care cu greu mai putem fi surprinși de ceva, astfel încât simplu gest de a obține un lucru deosebit de a celorlalți determină exclusivitatea. Scopul fiecăruia dintre noi este acela de a fi unic, de a ne distinge de cei din jur și de a lăsa o amprentă personală care să ne identifice întocmai, indiferent pe unde trecem.

Știm deja că că felul în care ne îmbrăcăm, accesoriile sau machiajul ne pot ajuta să obținem un stil personal, însă dacă există ceva capabil să contribuie la sublinierea individualității noastre pentru ca brandul personal să fie inconfundabil, fără îndoială nu poate fi altceva decât parfumul pe care îl purtăm.

Mirosul este singurul simț care ajută la conectarea diferitelor momente din viață cu memoria noastră creând amintiri cu acorduri aromatice. Simțul olfactiv ne poate cataloga, ne poate separă și ne poate eticheta, deoarece parfumul pe care îl purtăm, este culoarea sufletului, o impresie care se îmbină cu individul pentru a deveni parte a ființei sale.

Toată lumea visează să găsească parfumul perfect care reflectă fidel toate fațetele personalității noastre. Dar cum ar fi că adierile olfactive pe care le îndrăgim să fie relaționate cu o imagine anume și împreună cu sentimentele trezite de memorie să ne amintească o anumită zi din viață noastră?

Ei bine dragii mei, astăzi nu vă vorbesc despre aroma care ne reprezintă cel mai bine ci despre recipientul care o face să fie specială.

Famous Luxury Perfumes – Parfumuri cu mesaje personalizate

Pentru că ne apropiem din nou de zile în care vrem să dăruim și să îi facem pe cei de lângă noi să se simtă speciali și apreciați, astăzi vreau să vă vorbesc despre parfumurile cu recipiente personalizate de la Famous Luxury Perfumes.

De ce personalizate? Ei bine, Famous Luxury Perfumes oferă posibilitatea de a alege mesajul pe care să îl incluzi în designul flaconului, special creat pentru ocazia în care vrei să oferi parfumul.

Astfel, după ce ai găsit aroma care te reprezintă cel mai bine sau parfumul care crezi că este definiția sufletului celui căruia vrei să îl oferi, îl poți personaliza pentru a obține un dar unic, de o eleganță aparte.

Tendința de personalizare răspunde unei cereri de individualizare tot mai mare, mai ales pentru această perioadă când fiecare din noi de dorim să oferim ceva special.

Chiar dacă ideea de a oferi un parfum nu va pare prea originală, dacă personalizați recipientul, acesta devine un dar prețios.

Se spune că esențele țări se țin în sticle mici, dar aromele Famous Luxury Perfumes sunt bijuterii olfactive mai strălucitoare că orice giuvaier și vin în cele mai frumoase și originale ambalaje, personalizate după cum îți dorești tu.

Famous Luxury Perfumes oferă modalități diferite de a personaliza parfumurile sale și o gamă largă de opțiuni pentru toate tipurile de ocazii. Astfel pentru luna în care celebrăm gingășia femeii, poți alege personalizarea flacoanelor cu imagini primăvăratece, cu 8 Martie și cu mesaje care să fie reprezentative pentru aceasta luna și sa faci o dedicație speciala mamei sau iubitei.

Famous Luxury Perfumes

Dar Famous Luxury Perfumes nu se oprește aici și ne dau mână liberă să alegem un design special pentru darul nostru și în alte ocazii, un concept absolut unic în România. Astfel parfumul personalizat devine o experiență exclusivă, un capriciu sofisticat cu o imagine luxuriantă ce oferă sentimentul privilegiat de unicitate.

Despre Famous Luxury Perfumes

Recunosc că am aflat despre ei abia de curând, însă am fost imediat cucerită de aromele delicioase ale parfumurilor.

Gama Famous Luxury Perfumes conține 13 parfumuri pentru damă și 5 parfumuri pentru bărbați din cele mai actuale, vândute și cerute produse de pe piață, cu posibilitatea imediată de creștere a varietății acestora în funcție de tendințele din domeniu.

Aromele Famous Luxury Perfumes sunt create de parfumieri experimentați, realizate în cele mai prestigioase parfumerii din Germania.

Acestea sunt exclusiv „apă de parfum” de cea mai bună calitate și conțin concentrația maximă de uleiuri aromatice pentru o persistență îndelungată care o să vă surprindă.

Un parfum personalizat este un dar perfect, o alegere care ne separă de majoritate și o experiența completă, într-un format ideal: parfumul preferat cu o imagine exclusivă și un mesaj special creat pentru tine.

Famous Luxury Perfumes - Parfumuri cu mesaje personalizate

My Desire by Famous Luxury Perfumes

Parfumurile sunt obsesia mea. Le port pe piele, impregnate în haine, tatuate adânc în sufletul și inima mea. Nu îmi imaginez cum ar arată viața fără miresme care să ne încânte simțul olfactiv.

Parfumul Desire m-a cucerit complet, pur și simplu îl ador pentru că este un parfum pe cât de simplu pe atât de sofisticat. Aroma lui se aseamănă foarte mult cu La Vie est Belle, dar are acea simplitate adevărata care te vrăjește instantaneu. Deșire este o aromă a sincerității, cochetă că o micuța franțuzoaică, o mireasma romantică „iubibilă”, încărcată de lumină dincolo de frumusețe.

Desire de la Famous Luxury Perfumes combină bogăția celor mai delicioase arome și oferă încredere în sine și fericire ori de câte ori îl porți și cred că este printre puținele parfumuri pe care poți să le folosești oricând, fără a ține cont de ocazie.

Desire de la Famous Luxury Perfumes pareri

Desire, Famous Luxury Perfumes – descriere oficială

Stil: Floral – Fructat
Genul parfumuluil: Senzual – Romantic
Note de vârf: pară, coacăze negre
Note de mijloc: iasomie, flori de portocal, iris
Note de bază: nucă, patchouli, vanilie, boabe de tonka

Un parfum care îți conturează personalitatea. Senzualitatea, originalitatea și delicatețea acestui parfum îți vor da o experiență de neuitat, pe care vei vrea să o repeți. Potrivit pentru orice moment al zilei: Ziua la o ținută office sau seară la o rochie elegantă.

Desire, Famous Luxury Perfumes pareri

Aromele dulci, vibrante, alcătuiesc o formulă magică pentru a crea acest parfum de excepție. Fiecare pulverizare te îmbracă într-o eleganță profundă, fiecare strop provocă scântei delicioase, îți dăruiesc nectarul florilor și impregnează feminitate delicată pielii catifelate.

Eu sunt o norocoasă iubesc parfumurile și ele mă iubesc pe mine. La mine parfumurile durează mai mult, se lipesc de pielea mea și mă însoțesc întreagă zi.

Desire nu este mai prejos. Stă cuminte unde îl așez, mă învăluie în aroma sa diafană de o voluptate romantică de nedescris.

Acesta este primul parfum de la Famous Luxury Perfumes, dar cu siguranță nu este ultimul de la acest brand pentru ca sunt esențe de calitate care merita purtate pentru bogăția olfactiva pe care ti-o cedează.

Desire Famous Luxury Perfumes review Desire, Famous Luxury Perfumes

Desire de la Famous Luxury Perfumes costă 156 de lei, pe 100 ml de produs. Acum însă este o promoție avantajoasă și acest parfum poate fi achiziționat la prețul de 99 lei.

Acest parfum, alături de alte arome care sunt convinsă sunt la fel de fabuloase, poate fi achiziționat din magazinul lor online, unde puteți profita de preturile reduse și ambalajele personalizate pentru a celebra dragostea în zilele ce urmează.

Famous Luxury Perfumes - Parfumuri cu mesaje personalizate

1 Comment on "Famous Luxury Perfumes – Parfumuri cu mesaje personalizate, cadouri unice și originale"

  1. Îmi plac foarte mult parfumurile lor.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*