Cadouri de început de an școlar: săculeți, rucsaci și alte obiecte personalizate special pentru copilul tău

saculeti gradinita personalizati
Share the joy
 • 125
 •  
 •  
 • 3
 •  
 •  

Cadouri de început de an școlar: săculeți, rucsaci și alte obiecte personalizate special pentru copilul tău

Vara s-a strecurat grăbită, risipind în urmă ei parfumul brizei mării. Arome de fructe pârguite îi iau locul și chemarea clopoțelului e chiar la o aruncătură de băț.

Deși vacanța de vară a fost generoasă, înapoi la grădiniță sau la școală este următoarea etapă din viață de părinte. Pentru cei mici, vacanța e un nesfârșit șir de jocuri, şotii și bucurii, pentru părinți însă, totul este un puzzle construit cu atenție pentru a potrivi programul de lucru cu momentele de tandrețe nesfârșită, lipsită de grijă temelor.

Pentru mine, septembrie sosește cu un lung șir de emoții. Un nou început, noi speranțe și cumpărături de rechizite și accesorii pentru școală.

În general, prima zi din anul școlar mă găsește perfect echipată. Tot ce ține de uniformă, echipament sportiv și rucsacul pe care le iau pentru băiețelul meu, stau așezate cuminți în dulap cam de pe la sfârșitul lui august.

Acum aleg pentru copil doar obiecte personalizate pe care le care le-am descoperit aici, pe pagina de Facebook Libelulle Atelier. Acestea îl fac pe copilul meu să se simtă sigur pe el, încrezător și fericit.

rucsac copii personalizat

Mămici și ele la rândul lor, creatoarele acestui concept minunat, pot personaliza orice. Broderia lor delicată așezându-se  pe multe suporturi textile, de la prosoape și halate de baie, la şorturi de bucătărie, de la tricouri la rucsaci, de la semne de carte la aplicații pentru agende, trusouri de botez și multe altele, toate personalizate cu modelul dorit.

Prețurile acestora nu sunt mai mari decât cele pe care le găsim în librării, însă sunt brodate cu îndemânare cu numele copilului meu și a pasiunilor sale.

În plus acum în magazinul lor rulează o promoție extraordinară de care te invit să profiți și tu aici.

Preţuri obiecte personalizate:

 • Săculeț brodat cu numele: preț nou=40 Ron (preț vechi=60 Ron)
 • Prosopel brodat cu numele și imaginea preferata: preț nou=30Ron (preț vechi=35 Ron)
 • Penar bufniță– produs nou: preț= 25 ron (preț întreg=35 Ron)
 • Rucsac personalizat: preț nou=65 Ron (preț vechi=80 Ron)

De ce obiecte personalizate pentru grădiniță sau școală?

Primul an de grădiniță nu a fost tocmai ușor pentru noi. Pentru prima dată separați, am avut multe momente în care îngrijorarea m-a cuprins.

Separarea de copiii noștri, după ce ne bucurăm de vacanță, nu este facilă, iar dacă cei mici intră în rândul școlarilor sau la grădiniță pentru prima dată, sentimentele de anxietate și îndoială pe care le putem experimenta sunt copleșitoare.

Dar nu numai părinții se confruntă cu acest joc de emoții, pentru că cei mici, fără a arăta prea mult, trăiesc propria lor anxietate căci intră într-o lume nouă, dar experimentează bucuria de a purta lucruri noi și de a manipula obiecte cu care nu sunt familiari.

saculet personalizat gradinita

Ca orice mămică, chiar înainte de a începe grupa mică, i-am luat din supermarket  copilului meu un rucsăcel cu un personaj preferat, un penar haios și un săculeț pentru papucei. Le-am ales împreună cu el și îmi aduc aminte cu nostalgie cum atingea cu degețelul diverse lucruri și spunea tare și răspicat „asta vreau”.

I-am făcut pe plac atunci… dar toate mămicile de la grădiniță fac la fel, vă dați seama nu-i așa? După primele zile de euforie în lumea fascinantă a grupei mici, a început calvarul. Copiii s-au cunoscut între ei, au legat prietenii, nu mai erau rușinoși și… își amestecau lucrurile.

Într-o zi a venit cu alți papucei. În altă zi a mâncat mâncarea altui copil care avea rucsacul la fel ca el, iar cireașa de pe tort a fost când a rătăcit penarul, acest lucru întâmplându-se într-o vineri și am avut cel mai negru weekend cu „smeorcăici” după penarul lui.

Acum copilul meu trece în clasa a patra și de când am descoperit libelulleatelier.ro, profit întotdeauna de reducerile de preț și îi iau fie un prosopel nou, fie un săculeț sau un penar și mă bucur când îl văd fericit.

Chiar dacă noi adulții nu ne dăm seama, pentru cei mici, lucrurile personalizate precum rucsacul, prosopul sau săculețul sunt ca o ancoră, le oferă siguranță și sentimentul de familiaritate. Cel mic își cunoaște obiectul dintr-o mie, îl iubește și îi dă un sentiment de siguranță. Este doar al lui! Nu se poate rătăci!

saculet gradinita personalizat

Săculeţii de grădiniţă personalizaţi

Primele zile de grădiniță sunt foarte importante, pentru că sunt primii pași pe drumul educație, primii pași să se formeze ca oameni. Copiii trebuie să se integreze perfect, să nu îi sperie nimic, să se simtă siguri pe ei și iubiți.

Obiectele personalizate de la libelulleatelier.ro sunt ca niște prieteni dragi. Penarele bufniţă de exemplu, sunt superbe! Chiar mă bate gândul sa îmi iau unul pentru mie să îl folosesc ca portfard.

portfard personalizat bufnita

Îți imaginezi cât de fericit ar fi copilul având un astfel de penar?  E ca o jucărie, o bijuterie ochioasă și catifelată care îl însoțește pretutindeni.

Ca mămică, trecută prin experiența grădiniței, vă recomand să profitați de reducerile de aici și să achiziționați astfel de obiecte personalizate pentru grădiniță sau şcoală. Acestea îl vor ajuta pe copil să își recunoască lucrurile cu ușurință, să identifice cu rapiditate unde le-a lăsat și să ajungă cât mai repede la ele.

La grădiniță au nevoie și de prosopel, pe el copiii strâng firmiturile la ora mesei. Îl poți folosi și acasă, astfel pruncul tău va căpăta obiceiuri sănătoase, făcând la grădiniță exact același lucru pe care îl face acasă la masă.

Prosoapele personalizate sunt ideale pentru ca cel mic să învețe reguli elementare de igienă. Va învăța ce înseamnă lucruri personale și poate identifica prosopul lui când vine ora de spălat pe mâini, mai ales dacă merge la cămin.

Nu în ultimul rand toate aceste obiecte personalizate îl fac pe cel mic să se simtă special, să își identifice cu ușurință numele și să se simtă în largul său.

Libelulle Atelier, broderii personalizate

Materialele folosite de Libelulle Atelier sunt non-alergice, de cea mai bună calitate, iar obiectele sunt realizate cu atenţie la detalii. Firele din broderie nu se decolorează la spălat, iar pentru prosoape au toată paleta de culori, pentru a satisface orice preferință.

prosoape personalizate

În plus poți personaliza prosoape haioase pentru cei dragi. Pufoase și delicate, înfrumusețate cu broderie, vor fi un cadou luxos pentru orice ocazie.

Orice comandă mai mare de 300 lei, are transport gratuit, iar dacă nu găsești modelul deja făcut pe site, poți contacta magazinul pe pagina de Facebook și fetele îți vor realiza obiectul personalizat după pofta inimii.

Ofera-i copilului tău cel mai prețios dar de început de an școlar: săculeț sau rucsac personalizat!

 • 125
 •  
 •  
 • 3
 •  

4 Comments on "Cadouri de început de an școlar: săculeți, rucsaci și alte obiecte personalizate special pentru copilul tău"

 1. Toate sunt foarte frumoase.

 2. Merita incercat!

 3. Ce faine sunt!Avem si noi un rucsac personalizat și ne place foarte mult

 4. Ce frumoase sunt! Cu siguranță îi plac mult!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*