Despre pasiuni şi lucruri realizate cu suflet – cadouri personalizate

Share the joy

Despre pasiuni şi lucruri realizate cu suflet

Întotdeauna mi-au plăcut lucrurile unice, acele frânturi personalizate, care îţi asigură un stil propriu, care îţi dau siguranţa că nimeni nu te va copia şi vei fi diferit oriunde ai merge. Întotdeauna am avut un deosebit respect pentru persoanele care au creat sau au înfrumuseţat un obiect, cu trudă şi dăruire, dând naştere la o mică operă de artă. Ador lucrurile unice, personalizate, care mă fac să mă simt specială.

Astăzi vreau să vă vorbesc despre un nou concept, născut din pasiunea unor tineri, cu scopul unic de a crea ceva nou, singular, ceva care să te transforme într-un icon neconvenţional sau dimpotrivă, să arate tuturor că eşti parte a unui… întreg.

De aceea astăzi vreau să îţi arăt câteva articole personalizate cu drag, de echipa de la ArenaMagazin.ro.

Am avut privilegiul de a cunoaşte lucrurile excepţionale de aici, prin vară, când am primit un tricou personalizat cu un mesaj haios. De cum l-am văzut am simțit că este special, altceva decât alte tricouri cu tot felul de aplicaţii termocolante. Tricoul primit era atât de cool, încât niciodată nu s-ar putea purta decât atunci când vrei să arăţi cât de special eşti.

Tricouri personalizate

Zilele trecute am serbat ziua de naştere a fiului meu. Ştim deja cu toţii că cei mici sunt nişte adulţi în miniatură, încăpăţânaţi şi orgolioşi, întotdeauna vor ceva doar pentru ei, cel puțin puştiul meu aşa este… Aşadar pentru că am în casă un fan înfocat al celebrului film Războiul Stelelor, am vrut să îi fac o surpriză adevărată şi pe lângă jucăriile cu diverse personaje, i-am cumpărat două tricouri de la Arena Magazin.

 

Unul e de partea întunecată iar celălalt face echipa bună cu pokemonii. Tricoul suport este din bumbac, de la celebra firmă Fruit of the Loom. Aşadar, materiale prietenoase cu pielea.

Aplicațiile sunt realizate cu aparatură de ultimă generație, decupate din folie stretch specială pentru textile și asta le face atât de rezistente în timp: nu se decolorează, nu crapă după spălare, fiind de cea mai buna calitate. Nu se dezlipește la spălat, nu se strică la călcat (desigur, tricoul se calcă pe dos, nu se lipește fierul direct de imprimeu), nu este toxică și nu provoacă alergii. Drept urmare, tricoul meu arata impecabil și după multe spălări .

 

 

 

Preţurile din acest magazin sunt şi ele prietenoase cu buzunarul. Ca să fiu sinceră sunt cele mai mici din toate magayinele online romanești, care lucrează pe această nişă. Am rămas surprinsă când am văzut că pot lua două tricouri la preţul unuia în altă parte, asa ca nu am stat pe ganduri. Ba mai mult, că tot vă vorbeam despre un întreg, ArenaMagazin.ro a venit cu o idee genială: cadouri personalizate pentru toată familia.

Hmmm, cât am oftat când am văzut bebeluși drăgălaşi îmbrăcaţi în body inscripţionat cu același mesaj cu tricoul mamei şi am zâmbit încântată la setul tată fiu… deja ştiu ce voi pune în tolba lui Moş Crăciun: un set pentru bărbaţii casei şi unul pentru noi toţi, mai ales că sunt câteva tricouri cu motive speciale de Crăciun.

 

 

Cadouri personalizate

Eu vă invit să faceţi o vizită site-ului, pentru că se apropie Black Friday şi toate produsele vor avea preţuri cu adevărat mici. Te asigur că ai de unde alege un cadou unic aşa cum eşti tu. În prezent pe site sunt 6 categorii şi 16 subcategorii de cadouri personalizate (căni, şepci, perne), body-uri personalizate pentru bebeluşi, stickere decorative pentru pereţi (wall art) şi Arena Magazin ne promite că nu se vor opri aici.

Să nu credeţi că am găsit un magazin în care sunt stickere şi nu mi-am luat unul, ştiţi doar cât de mult îmi plac. Acum după ce am luat stickerul facut de echipa ArenaMagazin.ro, cele pe care le am eu… parcă nu îmi mai plac aşa de mult…

Stickerul acesta este pentru bucătărie, aveam un colţ special pregătit, ştiam exact ce vreau dar abia acum l-am găsit. Materialul de calitate, literele cursive, egale şi minuţios tăiate, mesajul sublim şi ceainicul haios, m-au invitat să le iau acasă, iar eu , nu am stat pe gânduri. Drept urmare, bucătăria mea s-a întregit, căpătând o imagine perfectă.

wall-art

Stickere personalizate

Categoria de Wall Art este foarte bogată. Aici găsiţi citate, atât de în vogă în ultimul timp, stickere pentru camea copiilor sau cu diverse desene cum ar fi flori, fluturi , personaje şi peisaje.
Mi-a plăcut foarte mult că era atent ambalat, stickerul meu ajungând intact, însoţit de instrucţiuni minuţioase, care îţi uşurează mult munca. Apoi, spre deosebire de alte stickere, folia de transfer era deja pusă. Totul a fost simplu curat şi rapid. Astăzi vă arăt doar aspectul final, dar vă promit că revin cu un articol detaliat și trucuri geniale, pentru montarea perfectă a stickerelor de perete.

Am fost atât de mulțumită de comanda mea pe ArenaMagazin.ro, încat am vrut să stiti si voi ca exista un magazin de lucruri realizate cu pasiune, cadouri unice pe care le puteti comanda pentru cei dragi, fara sa cheltuiti foarte mult.

Toate lucrurile prezentate astăzi sunt ale mele, dar pe site găsiți o mulțime de tricouri superbe, stickere sau alte lucruri personalizate cu drag, în orice mărime și culoare doriți, iar dacă vreți ceva mai special, puteți contacta echipa ArenaMagazin.ro, direct pe pagina lor facebook.

Sarbatorile acestea dăruiește iubire, fă-i pe cei dragi fericiți oferindu-le un cadou pe gustul lor.

 

 

 

2 Comments on "Despre pasiuni şi lucruri realizate cu suflet – cadouri personalizate"

  1. Articolul tau a venit la fix. Nu stiam ce cadou sa pregatesc pentru un pusti de 11 ani asa ca tocmai mi-ai dat o idee.
    Multumesc!

  2. Tricourile acelea personalizate cu Mickey chiar ma intereseaza. Baietelului meu ii place mult Mickey

Leave a comment

Your email address will not be published.


*