Matte Liquid Lipstick Alexia un ruj lichid de excepție, poarta-l oricând și oriunde

Matte Liquid Lipstick Alexia Eram
Share the joy

Matte Liquid Lipstick Alexia un ruj lichid de excepție, poarta-l oricând și oriunde

Hey girls,
astăzi vorbim despre cel mai cunoscut produs de frumusețe din toate timpurile: rujul, cel de care va vorbesc astăzi fiind cel mai râvnit de toate femeile – Matte Liquid Lipstick Alexia.

Rujul este unul dintre secretele noastre preferate când vine vorba de machiaj pentru că aduce viață și culoare pe față și schimbă totul cu un simplu gest. Cândva un simplu ruj era folosit pentru a contura obrajii, pentru a aduce un strop de culoare și desigur pentru a impregna senzualitate buzelor. Ceea ce căutăm astăzi la un ruj, pe lângă culoarea preferată, este să fie durabil, de calitate și economic.

Și când vorbim de rujuri care să aibă toate calitățile de mai sus, nu putem vorbi decât de rujurile de la Melkior. De altfel cred că în colecția personală cele mai multe rujuri sunt de la Melkior.

Rujul de astăzi vine cu o poveste superbă, o nuanță perfectă și o textură fină, cu un finiaj perfect mat.

Matte Liquid Lipstick Alexia Eram

Matte Liquid Lipstick Alexia

Matte Liquid Lipstick Alexia oferă o culoare și acoperire durabilă într-o singură mișcare, are o textura suavă și catifelată, alunecă pe buze ca mătasea, lăsându-le cu o senzație confortabilă și ușoara.

Nuanța Matte Liquid Lipstick Alexia (ref.12719) este pur și simplu fabuloasă. Știți că sunt stereotipuri cum că o culoare de ruj se potrivește cu o anumită culoare a părului, a pielii sau a ochilor. Ei bine, eu cred că cel mai bun ruj pentru tine este cel cu care te simți cel mai bine, iar Matte Liquid Lipstick Alexia este rujul pe care orice femeie, indiferent de vârstă, îl poate purta oricând și oriunde.

Nu există reguli stabilite, nu există cod de culoare pe care să-l urmați, Matte Liquid Lipstick Alexia este perfect și te face să te simți sigură pe tine, frumoasă și admirată de toți din jur.

Cei care mă urmăriți, știți că prefer rujurile nude. Matte Liquid Lipstick Alexia este un roz prăfuit cuminte, nuanța paspartu, un roz tineresc care se îndreaptă ușor spre corai, culoarea anului aleasă de cei de la Pantone.

Rezistent la transfer, nu se usucă, nu se adună pe buze și conferă eleganță și parfum oricărui zâmbet. Extrem de pigmentat, ușor parfumat, acoperă perfect dintr-o aplicare. Este un ruj lichid mat care nu migrează, păstrând machiajul impecabil toată ziua. Are o formulă excelentă, ideală pentru buze frumoase și sănătoase.

Rujul costa 49,90 lei, are 7 ml și un aplicator de vis!

Matte Liquid Lipstick Alexia pareri

Povestea Matte Liquid Lipstick Alexia

Știm deja că Melkior este probabil singurul brand din România care are constant lansări de produse, ne tentează mereu cu reduceri și promoții și mai ales oferă produse excelente, de o calitate impecabilă, accesibile oricui.

Matte Liquid Lipstick Alexia este un astfel de produs și a fost creat de tânăra Alexia Eram, fiica îndrăgitei prezentatoare TV, Andreea Esca.

De ce tocmai Alexia?

Pentru că ea știe cel mai bine ce-și doresc fetele de vârstă ei, la ce visează toate puștoaicele din comunitatea ei.

Cei de la Melkior i-au propus Alexiei să realizeze împreună un produs cosmetic care să o reprezinte și pe care să-l poată folosi zilnic.Tânăra a acceptat cu entuziasm și a răspuns provocării.

Așa a apărut Matte Liquid Lipstick care îi poartă numele. Ei i-a revenit misiunea de a alege textura, culoarea, parfumul, modelul, ambalajul, designul, totul… și rezultatul este pur și simplu de vis.

Rujul a fost lansat pe 14 februarie, la Melkior Feeria, unde totul a fost roz, exact așa cum îi place Alexiei.

Un ruj lichid super wow, lansat în ediție limitată, pentru ca primăvara această să purtăm buze frumoase indiferent dacă mergem la școală, la job sau la o petrecere.

Matte Liquid Lipstick Alexia este rujul potrivit pentru orice femeie și pentru orice ocazie, poarta-l oricând și oriunde!

Matte Liquid Lipstick Alexia Melkior

1 Comment on "Matte Liquid Lipstick Alexia un ruj lichid de excepție, poarta-l oricând și oriunde"

  1. Valeria Chertes | martie 1, 2019 at 7:15 pm | Răspunde

    Îmi place foarte mult nuanța.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*