Cum să faci epilarea cu ceară caldă acasă, KIT-uri ieftine și cartușe cu ceară

KIT epilare ceara
Share the joy

Cum să faci epilarea cu ceară caldă acasă, KIT-uri ieftine și cartușe cu ceară

Oglinzi și ferestre care îți reflectă imaginea, picioare netede sub mini-fuste ce se întrezăresc peste tot, piele perfectă la plajă și oriunde întorci privirea… e semn că a venit vara, că trebuie să ai grijă mai mare de pielea picioarelor și îndepărtarea părului de prisos este principala luptă pentru frumusete.

Unele femei s-au născut cu o piele extraordinară care le ajută să aibă picioare impecabile, netede, de o finețe perfectă. Altele, printre care și eu, doar visăm la o piele fără păr. Axila eu am epilat-o definitiv la un salon din oraș, însă picioarele par a se răzbuna și ducem un război nemilos, o luptă fără odihnă, în care trebuie să vânez părul și să-l elimin sistematic, pentru că nu-i așa… părul este cel mai mare dușman al nostru, al zilelor când trebuie să mergi la piscină, când vrei să porți pantaloni scurți sau pur și simplu vrei să-ți admiri picioarele în oglindă.

De curând am primit spre testare câteva aparate de epilat cu ceară. Cred că aproape toată lumea este de acord că epilatul în confortul casei este cel mai bun lucru atunci când vine vorba de îndepărtarea părului, în plus în această perioadă saloanele se aglomerează și uneori nu sunt disponibile fix atunci când ai nevoie.

KIT-uri epilat cu cartușe cu ceară

Aceste aparate sunt de fapt încălzitoare cu termostat și utilizează ceară caldă care este de obicei folosită pentru a depila suprafețe mari ale corpului, cum ar fi picioarele sau brațele. Ceara depilatoare pentru aceste aparate vine în cartușe de unică folosință, care au o rolă ce permite aplicarea rapidă, ușoara și uniformă.

KIT epilare ceara

Modul de aplicare nu necesită multe explicații. Se întinde ceara în fâșii mici și o îndepărtăm cu benzile de depilare, care sunt dintr-o hârtie specială. Tragerea trebuie să fie rapidă și paralelă cu pielea, ținând întotdeauna cu cealaltă mână, astfel încât pielea să fie întinsă. La sfârșit se aplică un masaj cu ulei hidratant, care pentru mine este foarte plăcut pentru că utilizez o soluție cu ulei de cânepă, specială pentru a încheia acest ritual de frumusețe.

Încălzitoare epilarea cu ceară

Eu am trei tipuri de aparate care funcționează pe același principiu. Fiecare utilizează același tip de ceară din cartușe, forma fiind însă diferită. Practic dispozitivul care are formă ergonomică poate fi ales în funcție de preferințe.

-1 încălzitor de ceară Easy Window
-1 încălzitor de ceară Primula100
-1 încălzitor de ceară MelFactory
-ulei hidratant după ceară MARIJUANA, cu extras de cânepă

Aceste încălzitoare pentru epilarea cu ceară pot fi achiziționate de pe site-ul beautylove.ro, un magazin de produse profesionale pentru saloane și nu numai. Beautylove.ro importă direct de la producător, toate produsele expuse pe site fiind made in Italy.

Fiecare încălzitor poate fi achiziționat împreună cu cartușe ceară rezervă și benzi de hârtie, acestea formând un KIT care este foarte accesibil ca preț. În plus cartușele sunt foarte spornice și cu unul singur ajunge să epilezi picioarele complet.

Cartușele de ceară pot fi diferite. Sunt cele cu rolă mare, pentru picioare de exemplu și cartușe cu rola mică pentru zone mici și delicate: deasupra buzei superioare, bărbia, perciunii, conturarea sprâncenelor, etc.

KIT epilare ceara cartuse epilarea cu ceară

Cartuşe epilarea cu ceară

Cartuşele cu ceară de epilat, de unică folosinţă, cu miere, sunt produse în Italia şi au 100 ml. Această ceară are o formulă cu extract natural de miere de albine, fiind benefică oricărui tip de piele.

Fiecare cartuș are aplicator cu rolă care facilitează întinderea cerii pe piele, într-un strat optim. Aşadar tot ce trebuie să faceţi când doriţi să vă epilaţi este să le puneți în încălzitor şi le lăsați la încălzit, cca 10 minute. Încălzitorul are termostat, când ceara ajunge la temperatura potrivită, acestă se stinge. În acest mod , aparatul este foarte sigur de folosit, neexistând riscul să aplicaţi ceară prea fierbinte si să vă ardeţi.

Ceara se aplică întotdeauna în aceeași direcție cu creșterea părului, se lasă câteva clipe să se răcească și se îndepărtează cu ajutorul benzilor de hârtie.

Aceste aparate sunt de înaltă calitate, cu ceară cu ingrediente naturale care pot fi folosite fără a afecta sănătatea. Potrivite pentru îndepărtarea părului pe toate tipurile de piele, ne ajută să îndepărtam părul rapid și eficient.

benzi hartie epilat

Ulei hidratant după ceară MARIJUANA, cu extras de cânepă

Uleiul are rol de a calma și relaxa pielea în zona epilată. Miroase frumos, este fin și se absoarbe rapid în piele. Se aplică masând ușor și dacă există exces se îndepărtează cu un șervețel de hârtie.

Cred că este unul dintre cele mai fine uleiuri și ar putea fi folosit și pentru masaj sau pentru a calma pielea după băile de soare.

Tu cum obișnuiești să îndepărtezi părul de prisos?

Be the first to comment on "Cum să faci epilarea cu ceară caldă acasă, KIT-uri ieftine și cartușe cu ceară"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*