Ceara incalzita versus benzi de ceara rece pentru epilare

ceara rece pentru epilare
Share the joy

Ceara incalzita versus benzi de ceara rece pentru epilare

O simpla programare la salon pentru epilare iti permite sa iti intretii pielea fina de fiecare data cand este nevoie. Toate saloanele de frumusete sunt dotate cu aparatura necesara – cum ar fi sterilizatoare, pat cosmetica, incalzitor ceara si alte consumabile. Chiar daca le gasim si noi in comert, cel mai bine este sa faci o vizita unei cosmeticiene specializate pe epilare. Zonele corpului expuse la durere devin sensibile daca nu sunt aplicate masuri necesare, cunoscute doar de catre persoanele in domeniu.

Descopera din acest articol ce tip de ceara este cea mai buna pentru tine. Afla ca epilarea cu benzi cu ceara rece are unele dezavantaje:

  • Nivel de durere crescut, durere care poate fi mai intensa in zone sensibile sau pentru persoanele cu piele sensibila
  • Roseata in unele zone ale corpului
  • Umflaturi sau iritatii, insa de acestea scapi in cateva zile.

Fiindca ceara fierbinte indeparteaza parul mai bine decat benzile de ceara reci, nu numai ca este mult mai eficienta, insa este si mai buna pentru inlaturarea parului mai scurt ca si lungime. Unele tipuri de ceara fierbinte sunt atat de bune incat pot indeparta parul scurt de 1 mm (fara a fi nevoie de aplicari repetate).

ceara rece pentru epilareAsadar, avand in vedere avantajele si dezavantajele fiecarei metode, ar mai fi de precizat ca epilarea la rece este cea mai potrivita pentru uz casnic. Pentru aceasta e nevoie de mai putina pricepere, iar benzile de ceara reci sunt disponibile la cele mai multe magazine din comert sau supermarketuri. Multe dintre ele sunt deja pre-taiate pentru fata, picioare sau orice parte a corpului, pentru ca totul sa fie mai usor pentru tine.

Alegerea ideala este insa una evidenta – epilarea cu ceara incalzita. Este uimitoare pentru firul de par gros si pentru zonele sensibile, deoarece se raceste si se intareste, firul de par fiind usor de indepartat. Astfel, toata experienta ta va fi una mult mai suportabila, majoritatea oamenilor considerand ca durerea este una foarte usoara, fiind mai degraba doar un discomfort.

Alege intotdeauna sa iti indepartezi parul nedorit la saloane, sa iti gasesti o cosmeticiana priceputa si rabdatoare, deoarece experienta ta va fi una placuta. Vei merge cu drag la sesiunile de epilare si te vei putea tine cu strictete de toate sedintele necesare.

1 Comment on "Ceara incalzita versus benzi de ceara rece pentru epilare"

  1. Nici una nici alta si nici lama de ras. Prefer crema depilatoare

Leave a comment

Your email address will not be published.


*