Epilare IPL NomasVello, cea mai sigură și mai rapidă cale de a scăpa de părul nedorit

epilare definitiva axila suceava
Share the joy

Epilare IPL NomasVello, cea mai sigură și mai rapidă cale de a scăpa de părul nedorit

Hello ladies
Încet, încet se apropie anotimpul cald și ne vom dori să etalăm pielea picioarelor în fustițe vaporoase sau pe șezlongurile de la piscină și desigur ne dorim cu toate o piele catifelată, fină și fără păr de prisos.

Pilozitatea este normală, dar să recunoaștem este groaznic de inestetică așadar, și eu ca și voi, am tot cauta metode eficiente și mai puțin dureroase decât tortura cu ceara.

In acest sens astăzi va vorbesc din nou despre ședințele mele de epilare definitivă axilă prin metodă IPL, tratament pe care îl efectuez la salonul NomasVello Suceava, cel mai nou și mai modern salon cosmetic din Suceava.

Despre aceste tratamente vă vorbesc periodic pe blog. În mare parte pentru că sunt extrem de fericită deoarece chiar e DEFINITIVĂ, apoi îmi place teribil de mult libertatea de a putea îmbracă un maieu sau o rochie fără mâneci în orice moment îmi doresc, fără a mă gândi că de sub brațe apare câte un fir de păr răzleț, care oricum rămâne în urmă când folosim metode clasice de epilare.

Ce este IPL și cum funcționează

V-am explicat deja cam ce este IPL. Astăzi o să vă zic într-un mod mai simplu: IPL este un fascicul de lumină utilizat în tratamentele cosmetice. Acesta are diferite lungimi de undă și intensități și este folosit cu succes în tratamentele cosmetice, deoarece pătrunde în substraturile pielii și stimulează producția de colagen.

În tratamentele de epilare definitivă, fasciculul străbate firul de păr și arde rădăcină/ bulbul de unde răsare firul, astfel acesta va dispărea definitiv.

IPL funcționează în același mod în care îmbrăcămintea neagră absoarbe căldura într-o zi toridă, față de îmbrăcămintea albă care o reflectă. Astfel lumina este absorbită de pigmentul din firul de păr, unde se transformă rapid la căldură și arde celulele care fac părul să crească.

Nu vă speriați, această metodă de epilare nu este deloc dureroasă, minim invazivă, dar extrem de eficientă. Specialistul NomasVello Suceava aplică întotdeauna gheață și eu nu am simțit niciodată niciun disconfort.IPL NomasVello Suceava epilare definitiva

Pentru că această metodă să aibă efectul scontat, părul care rămâne trebuie să crească. De altfel eu v-am mai spus că de când am început epilarea IPL, nu am folosit altă metodă de îndepărtare a părului, cu doar mașina de ras cu 3-4 zile înainte de ședința de epilare definitivă IPL.

Părul este un organism viu și se dezvoltă diferit de la persoană la persoană, astfel încât chiar dacă la prima ședința dispare peste 30% din firele de păr, unele se regenerează și trebuie să fie arse din nou.

Atunci când IPL acționează asupra părului, acesta se arde până la rădăcină. Acesta este un fir de păr mort care poate rămâne în piele până la trei săptămâni, dar apoi cade și uneori ma trezesc ca exclam WOW când dintr-o data vad ca peste noapte axila rămâne tot mai „cheala”.

De aceea, trebuie să efectuați până la 12 ședințe de epilare definitivă IPL pentru a prinde toate firele de păr indiferent de ciclul lor de viață.

NomasVello vine în sprijinul nostru din nou și voi știți că eu vă zic pe pagină de fiecare dată când au oferte speciale și o ședință de epilare definitivă va poate ieși mult mai ieftin.

IPL nu este mai puțin eficient decât epilarea cu laser, din contra, poate fi utilizat pe toate tipurile de păr, inclusiv pe cel blond, pentru a obține rezultate remarcabile.
Spre deosebire de tratamentele cu laser, care emit o lungime de undă specifică, IPL funcționează ca o lampă flash, trimițând lungimi de undă de lumină, făcând ca IPL să acopere o arie mai mare față de laser.

Laserul are o lumină continuă și poate afecta și pigmentul din piele, de aceea știm că epilarea cu laser funcționează mai bine pentru cei cu pielea deschisă și părul închis la culoare.

Epilare definitiva Suceava

Epilare definitivă axilă NomasVello Suceava – păreri

Eu mă apropii timid de sfârșitul tratamentului de epilare definitivă. Mai am câte un fir răzleț, care apare încăpățânat, dar peste 90% din păr a dispărut complet… și asta pentru totdeauna.

Pielea a rămas fină, neafectată în vreun fel, catifelată și uniformă, fără vreo urmă că dedesubt ar fi păr, cum se vede mai întunecat atunci când folosim lama de ras.

Sunt foarte fericită că tot restul vieții voi putea să port ce tip de rochiță vreau, fără teamă că nu am apucat să mă epilez.

Fetele de la cabinet sunt foarte răbdătoare și întotdeauna explică care este procedura.

Metodă de epilare IPL este total nedureroasă și extrem de rapidă, în doar 20 de minute se termină ședința.

Tu cum te pregătești pentru venirea verii? Ce metoda de epilat folosești?

Dacă încă nu te-ai hotarât, eu te invit la NomasVello Suceava. Testarea epilarii definitive este gratuita si poti vedea pe propria ta piele cat de eficienta este.

In plus îți recomand și Proskin, pentru a întâmpina vara cu un ten curat și luminos.

Pentru a va face o programare la NomasVello Suceava îi puteți contacta prin mesaj direct pe pagina de Facebook  https://www.facebook.com/suceavaepilaredefinitiva/ sau la telefonul cabinetului: 0773 878288.

Be the first to comment on "Epilare IPL NomasVello, cea mai sigură și mai rapidă cale de a scăpa de părul nedorit"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*