Săpunul hidratant cu nămol și portocale dulci de la Techir, un răsfăț pentru piele

sapun MĂRŢIŞORUL HIDRATANT NĂMOL ŞI PORTOCALE DULCI de la Techir
Share the joy

Săpunul hidratant cu nămol și portocale dulci de la Techir, un răsfăț pentru piele

Hey girls,
astăzi vă vorbesc din nou despre produse naturale de îngrijire, mai exact despre un săpun și o lufă pe care le-am regăsit într-un godie bag primit de la Techir în cadrul evenimentului Bucovina Beauty, ajuns deja la a treia ediție.

Techir a pornit de la o legendă și astăzi este un proiect de suflet ce a luat naștere din dorința de a valorifica resursele naturale neexploatate oferite de Lacul Techirghiol. Oana, managerul Techir, a crezut într-un vis și iată-l astăzi împlinit, cu o linie de producție complexă și produse naturale, cu efecte terapeutice.

Săpun natural Techir

Săpun natural MĂRŢIŞORUL HIDRATANT NĂMOL ŞI PORTOCALE DULCI

Cum evenimentul a avut loc pe 30 martie, mărțișorul întârziat ne-a surprins cu eleganța și frumusețea sa.

Un săpun natural este un săpun creat cu o tehnică specială în care se folosesc doar ingrediente naturale, în special de origine vegetală. Pentru ca un săpun să fie considerat natural, acesta trebuie făcut manual, lucrat la rece, fără procese tehnologice complicate, întocmai ca săpunurile Techir.

Formula îmbogăţită a acestui săpun hidratant cu portocale dulci, cu apă salină și nămol sapropelic din inima lacului Techirghiol este un răsfăț pentru pielea mâinilor parfumându-le și îngrijindu-le la fiecare utilizare.

Deoarece săpunurile naturale sunt realizate manual, procesul de lucru facilitează combinarea diferitelor tipuri de uleiuri care sunt extrem de benefice pentru piele. Mărțișorul hidratant curată profund pielea fără a o usca deoarece cu uleiurile naturale care îl compun acționează că o cremă hidratantă pentru a păstra pielea mâinilor moale, radiantă, și mai ales sănătoasă.

Dacă v-ați întrebat vreodată cum ar fi să vă spălați cu toată esența unui fruct, acest săpun cu portocale dulci vă oferă posibilitatea de cunoaște alintul parfumat și exotic al citricelor delicioase. Săpunul cu parfum seducător este fabricat manual cu extracte organice cu o formulă exclusivă cu resurse naturale din lacul Techirghiol, unturi vegetale, uleiuri nutritive şi uleiuri esenţiale terapeutice de portocale. Împreună, aceste ingrediente îmbină aromă dulce de citrice, cu cele ale uleiurilor vegetale și aromă inconfundabilă, sărată și rece a nămolului sapropelic.

Portocalele sunt cunoscute dintotdeauna ca un remediu natural pentru păstrarea frumuseții pielii. Acestea conțin vitamine, uleiuri naturale și de calciu, care ajută la indepartarea celulelor moarte de la suprafața pielii, redându-i aspectul strălucitor. Detoxifiant, îmbunătățește elasticitatea, oferind un aspect tânăr pielii mâinilor.

Mi-a plăcut teribil de mult și mă bucur ca l-am descoperit.

Săpunul hidratant cu nămol și portocale dulci îți va lăsă pielea perfect hidratata, învăluită în parfum de portocale.

Săpun natural MĂRŢIŞORUL HIDRATANT NĂMOL ŞI PORTOCALE DULCI

Săpunul mărţişor Techir este un produs natural şi complex, destinat îngrijirii pielii pentru protecţie şi hidratare îndelungată. Datorită proprietăţilor remineralizante şi antioxidante oferite de apa salină, nămolul sapropelic din lacul Techirghiol şi argilă roşie, pielea este hidratată şi hrănită în urma tratamentului cremos şi spumant. Uleiul de măsline, floarea soarelui, migdale, untul de cocos şi palmier sunt recunoscute pentru acţiunea lor hrănitoare la nivelul epidermei, devenind buni umectanţi ce înmoaie epiderma şi captează apa în piele.

Dioxdiul de titan are rol de barieră fizică de protecţie UV, în timp ce parfumul înviorător al uleiului esenţial de portocale dulci aduce prospețime și bună dispoziție, este reconfortant, pozitivant și relaxant, cu o acțiune de calmare și echilibrare a sistemului nervos și a spiritului. Datorită prezenței argilei roșii în compoziția săpunului, acesta se poate utiliza și pentru curățarea tenului.

sapun MĂRŢIŞORUL HIDRATANT NĂMOL ŞI PORTOCALE DULCI de la Techir

Lufa, burete natural pentru exfolierea delicata a pielii

Lufa este un burete obținut dintr-o legumă, adică este 100% natural fără nimic sintetic. Buretele din lufă este perfect pentru îngrijirea pielii pe tot parcursul anului, mai ales că în curând vom petrece mai multe ore la soare și pe lângă protejarea pielii cu o cremă solară adecvată, dacă dorim un bronz frumos și uniform, va trebui să includem exfolierea în rutină noastră zilnică.

Procesul de exfoliere cu ajutorul buretelui vegetal constă în a oferi un masaj delicat pielii care ajută la eliminarea celulelor moarte de la suprafață ei așadar cred ca e o combinație perfectă cu săpunul hidratant cu nămol și portocale dulci

Lufa este un produs organic biodegradabil 100%, obținuți dintr-o specie de castraveți și este o alternativă perfectă la bureți sintetici fabricați cu produse petroliere. Obținut din plante cultivate în România, are o durabilitate mai mare decât un burete sintetic.

Proprietăți burete lufa

  • Ajuta la exfolierea blândă, naturală, atât uscată, cât și umedă.
  • Stimulează circulația sângelui.
  • Elimină celulele moarte de pe piele.
  • Previne celulita
  • Reducerea punctelor negre
  • Previne foliculita

Folosit în mod regulat, buretele lufă ajută la eliminarea toxinelor și la diminuarea țesutului adipos, îndepărtarea celulelor moarte ale pielii cât și la deschidere porilor, la intensificarea circulației periferice, ceea ce revigorează, relaxează și dă un tonus bun. După folosire, pielea rămâne catifelată și fermă.

Trebuie sa va spun ca lufa se poate folosi și în bucătărie fiind perfect pentru curățarea veselei.

Voi ce alte produse de la Techir ați încercat? Care este preferatul vostru?

2 Comments on "Săpunul hidratant cu nămol și portocale dulci de la Techir, un răsfăț pentru piele"

  1. Am câteva produse de la ei, dar încă nu le-am testat!

  2. Ce frumos este și îmi place că este din produse naturale.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*