NIVEA MEN DEEP – special concepute pentru pielea bărbaților

NIVEA MEN DEEP
Share the joy

NIVEA MEN DEEP – special concepute pentru pielea bărbaților

Heloo ladies,
astăzi vorbim despre jumătatea noastră și produse de îngrijire de la NIVEA special concepute pentru a ingriji pielea barbatilor.

Pielea domnilor noștri nu este la fel cu a noastră, deci nu ar trebui să folosim aceleași produse pentru a avea grijă de ea. Pielea bărbaților este mult mai rezistentă și produce o cantitate mai mare de sebum. Atunci când aceștia folosesc produsele noastre cosmetice, pielea lor poate reacționa într-un mod diferit și pot apărea coșuri sau iritații. Iată că NIVEA are grijă de pielea domnilor, pentru că aceștia să o păstreze mereu moale, catifelată, sănătoasă și perfect îngrijită.

Nivea Men își extinde gama cu o nouă linie de produse, adaptate nevoilor bărbatului activ, care reușește să te surprindă în fiecare zi, dar și cel care crede că adevărata performanță începe din interior: NIVEA DEEP.

Produsele de îngrijire NIVEA MEN DEEP sunt special concepute pentru pielea bărbaților, datorită formulei care asociază carbonul cu ingredientele antibacteriene, asigurând o curățare profundă și prospețime de durată – indiferent de provocările pe care le acceptă. Șampon, gel de duș, antiperspirant, gel de curățare pentru față și barbă, spumă și gel de ras, after-shave, întrega colecție beneficiază de un parfum aparte, cu note intens lemnoase și un design minimalist, în tonalități de negru incitant

Cu aceste noi produse NIVEA MEN oferă domnilor cei mai potriviți aliați pentru îngrijirea personală care, datorită formulelor lor specifice cu ingrediente active și eficacitate dovedită, le permit să profite la maximum de potențialul lor și să arate cea mai bune versiune, surprinzându-ne de fiecare dată.

NIVEA MEN DEEP

Gel de duș NIVEA MEN DEEP

Gelul de duș NIVEA MEN DEEP este perfect pentru bărbații puternici, energici și mereu activi, care își doresc o senzație de prospețime instantanee, curățare eficientă și o senzație revigorantă imediată și durabilă. Acesta formează o spumă cremoasa ce curăță delicat pielea, fără să o usuce, dar elimină toate impuritățile. Gelul de dus lasă pe piele un parfum masculin plăcut și ademenitor.

Spray antiperspirant NIVEA MEN DEEP

Deodorantul NIVEA MEN DEEP oferă protecție eficientă 48h împotriva transpirației și bacteriilor, lăsând o senzație de prospețime. Formula eficientă ce conține carbon acționează puternic împotriva bacteriilor și este completată de un parfum masculin cu note lemnoase.

After-shave NIVEA MEN

NIVEA MEN DEEP after shave anti-bacterial

Loțiunea After-Shave NIVEA MEN DEEP susține regenerarea pielii și protejează împotriva iritațiilor după bărbierit. Formula unică cu efect anti-bacterian protejează pielea împotriva bacteriilor, împiedicând-o totodată să se usuce. În plus, este îmbogățită cu un parfum masculin cu note lemnoase și lasă pielea plăcut parfumată după folosire.

Gel de ras NIVEA MEN DEEP

Gelul de ras NIVEA MEN DEEP curăță pielea pentru o alunecare eficientă a aparatului de ras, protejând și conferind o senzație de confort de lungă durată. Formula inovatoare pe baza de carbon își schimbă culoarea din negru în alb în timpul aplicării și acționează eficient împotriva bacteriilor, pregătind pielea pentru bărbierit.

NIVEA MEN DEEP

Noua gamă NIVEA MEN DEEP oferă încredere celor care zi de zi încearcă să ne surprindă, care răspund provocărilor noastre și își doresc să fie întotdeauna impecabili pentru a ne fi pe plac.

Alături de NIVEA MEN DEEP, Radu Restivan – antrenor de cycling, aerobic și atletism – va inspira prin exemplul personal pe toți cei care vor dori sa facă în sfârșit acel extra pas către depășirea limitelor, ale minții și ale corpului.

Radu a lucrat ca jurnalist sportiv, în agenții de comunicare și PR, iar la 27 ani a decis să își schimbe complet viața prin sport. El demonstrează că fiecare zi este o nouă oportunitate de autodepășire: dacă la început nu putea alerga nici măcar un kilometru, acum a terminat peste 20 de maratoane și ultramaratoane. Este ambasador „World Marathon Majors” (circuitul celor mai mari maratoane din lume), dar și al unor competiții din România și gazda „Discover the World through its Marathons” (primul documentar video de alergare).

În plus, este cel care a creat o adevărată comunitate de alergare urbană – 321sport – prin care inspiră și ajută oameni de toate vârstele să își schimbe viața prin intermediul sportului, participând la antrenamentele sale. Programul #dela1la21 este astăzi cel mai mare program dedicat pasionaților de alergare.

Ai grijă de cel drag. Și susține-l să se autodepășească.

Preţ maxim recomandat:

  • Gel de duș NIVEA MEN DEEP (250 ml): 11,67 Lei/buc
  • Spray antiperspirant NIVEA MEN DEEP (150 ml): 12,38 Lei/buc
  • Gel de ras NIVEA MEN DEEP (200 ml): 16,60 Lei/buc
  • After-shave NIVEA MEN DEEP (100 ml): 28,33 Lei/buc

Mai multe detalii găsiți pe site-ul NIVEA MEN și pe pagina de Facebook NIVEA MEN.

Despre NIVEA MEN:

Marca NIVEA MEN aparţine grupului german Beiersdorf AG şi este unul dintre brandurile de top în îngrijirea masculină, la nivel mondial. Gamele din portofoliu se extind de la produse pentru bărbierit şi creme pentru ten, până la geluri de duş, şampoane, produse de styling şi deodorante, acoperind astfel toate nevoile de îngrijire şi igienă personală ale bărbaţilor moderni. Cu o istorie de peste 90 ani, rolul NIVEA MEN este de a scoate la lumină potenţialul fiecărui bărbat şi de a-i spori încrederea în sine pentru a realiza lucruri măreţe.

1 Comment on "NIVEA MEN DEEP – special concepute pentru pielea bărbaților"

  1. Eu cumpar cam tot ce apare de la Nivea, sigur le voi cumpara sotului meu.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*