Review BORN PRETTY Stamping – Flower Arrow Nail Art Image Plate Spring Garden L003

Flower Arrow Nail Art Image Plate Spring Garden L003 review
Share the joy

Review BORN PRETTY Stamping – Flower Arrow Nail Art Image Plate Spring Garden L003

Mâinile noastre spun multe despre noi, de aceea îmi place să îmi îngrijesc unghiuțele și să port manichiuri care să îmi încânte privirea și mie și celor din jur.

Va povesteam într-un articol trecut despre noile mele produse nail art achiziționate de pe site-ul Born Pretty Store, iar astăzi vreau să va arăt cum se văd modelele pe unghiuțe.

Înainte de a începe manichiura este esențial să efectuați o îngrijire simplă, care va face ca unghiile să arate mai bine. Uneori, în grabă, ignorăm acești pași și manichiurile nu sunt durabile, iar unghiile au de suferit.

Îndepărtarea cuticulelor se face cu un bețigaș de portocal, apoi se utilizează un ulei de cuticule care va duce la vitaminizarea si hidratarea acestora.

Eu pentru astăzi am folosit oje Malika Colors, precum și tratamente din nouă serie de îngrijire profesională de îngrijire a unghiilor.

Aceste lacuri de unghii sunt foarte pigmentate, astfel încât merg perfect ștampilate.

Oje Malika Colors

Dacă te-ai gândit vreodată la realizarea unor modele frumoase pe unghiile tale cu ajutorul ștampilei de silicon, cu siguranță vei obține manichiuri spectaculoase, deoarece este un instrument care îți va permite să aplici desene delicate, curate și frumoase, lăsând unghiile impecabile.

Matrițele și ștampilele sunt potrivite pentru toate tipurile de unghii, fie că este vorba de materiale naturale sau acrilice. Astfel cu ajutorul acestora vei obține un design profesional și vei economisi și bani.

Produsele Born Pretty pot fi achiziționate online și se pot plăti via paypal. În plus dacă vei utiliza codul DPBA10 , vei avea 10% reducere suplimentară.

Flower Arrow Nail Art Image Plate Spring Garden L003

Flower Arrow Nail Art Image Plate Spring Garden L003 – review

BORN PRETTY - Spring Garden L003

BORN PRETTY Stamping Template Rectangle Flower Arrow Nail Art Image Plate Spring Garden L003

Fiecare dintre desenele prezentate pe Flower Arrow Nail Art Image Plate, BORN PRETTY – Spring Garden L003, are o dimensiune și un stil diferit, care vă vor ajută să o adaptați la orice ocazie, putând crea zeci de modele, altul de fiecare dată.

Modelele sunt simple, cu linii curate și detalii finuțe, ideale pentru manichiuri elegante.

Double Head Clear Jelly Silicone Stamper

Double Head Clear Jelly Silicone Stamper review

Pentru transferul acestora am utilizat o stampila transparenta de silicon, cu doua capete care este fabuloasa: poți vedea modelul prin ea, astfel îl poți așeza pe unghie cum dorești.

Double Head Clear Jelly Silicone Stamper

Va place manichiura mea de astăzi?

Nu uitati de reducere!

I also have a discount code if you need –>10% off coupon code–>  DPBA10

2 Comments on "Review BORN PRETTY Stamping – Flower Arrow Nail Art Image Plate Spring Garden L003"

  1. Am si eu o matrita si n-am folosit-o pana acum pentru ca auzisem ca sunt niste oje speciale cu care sa o folosesc, ca sa nu se pateze. Am tot stat cu frica sa nu ramana oja in modelele alea si sa nu mai pot sa o folosesc, dar la tine pe blog am vazut de mai multe ori ca o folosesti cu oje si merge de minune. Ar trebui sa-mi fac si eu curaj. Also, matrita asta a ta e fabuloasa. Mi-am pus-o la bookmarks si mi-o iau si eu dupa ce prind curaj sa o folosesc pe cea pe care o am, sa vad cum ma descurc ^_^.

  2. Valeria Chertes | iulie 24, 2018 at 3:59 pm | Răspunde

    Foarte frumoasa manichiura ta, felicitari!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*