Hair Files – prima poveste a epilatului cu ceară

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Hair Files – prima poveste a epilatului cu ceară

Pentru că SuperBlog  împreuna cu Total Pro Beauty au lansat o provocare fantastică , eu vreau să vă povestesc un episod amuzant, o poveste 100% adevărată, legată de eterna poveste a părului inestetic de pe picioare.

Mama avea o prietenă care era asistent laborant la spitalul municipal din oraş, deci nu era o oarecare, ştia cum vine treaba cu substanţele, parafinele şi timpul lor de solidificare. Bine… povestea se întâmpla acum vreo 30 de ani, când ceara de epilat se prepara cu  sacâz, ceară şi alte soluţii, de atunci lucrurile au evoluat mult… Acum ceara tradiţională o putem achiziţiona de pe Total Pro Beauty, ambalată sun formă de perluţe, pastile sau cutii. Noi nu trebuie decât să o încălzim şi în căldura şi intimitatea căminului nostru să… procedăm la ”despădurire”.

Poveastea epilatului

Deci, Ica avea o pilozitate care îi cam dădea de furcă şi într-o zi a hotărât  împreună cu alte colege să lase şi ele aparatele de ras la o parte şi să se epileze cu ceară. Zis şi făcut. Loc aveau şi chiar au adus o targă comodă de pe secţie. Radiator pentru încălzit ceara la temperatură potrivită aveau, aşa că s-au pus pe treabă. Au întins ceara , fiecare pe câte un picior apoi, cum au preparat ele  compoziţia şi au pus mai mai multă ceară de albine, au observat că durează puţin mai mult până se întăreşte.  Şi ca să nu se plictsească şi-au aprins câte o tigară şi au luat câte o cafea visând cu ochii deschişi la o piele fină şi catifelată fără urmă de păr. Acum, eu nu ştiu cât au pierdut timpul , cert este că Ica povesteşte cu lacrimi în ochi ( încă nu îmi dau seama dacă e de la râs sau plâns) ,cum au terminat cafeaua şi au descoperit ca au câte un picior în ghips … de ceară. Fiind începătoare nu au ştiut ce trebuie să facă să poată scoate ceara de pe picior, aşa că s-au pus pe răzuit, tras, rupt şi aplicat tot felul de soluţii din laborator poate or scapa de chin. Nu s-a întâmplat aşa , ceara întărită, prinsă bine de firele de păr nu se dădea dusă. În cele din urmă altă colega a chemat un tehnician dentar care a venit cu o lampă cu flacără si a încălzit ceara ,de au reuşit să scape de ea dar, s-au ales cu nişte iritaţii şi arsuri straşnice şi bineînţeles

Acum eu mă gandesc… cât de bine le-ar fi prins câteva pastile de ceară de unică folosinţă sau nişte kituri pentru epilat.

kit-epilat-cu-ceara-free-mix-tpbro

Kit-urile pentru epilat sunt deosebit de practice.

Dacă nu ai şi nu îţi plac prea mult cabinetele cosmetice,  cel mai bun sfat pe care pot să ţi-l ofer este să achiziţionezi un kit de epilare. Pe tpb.ro ai la alegere. Mie îmi face cu ochiul un Kit de epilat Trio BASIC. Ba chiar l-am trecut în scrisoarea pentru moşu’… pe prima poziţie.

Ei ce spui? Tu ce i-ai cere mosului de pe tpb.ro? Nu-i aşa ca nu vrei să păţeşti ca prietena mamei?

tpb-ro-ceara-epilat

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Trackbacks & Pingbacks

 1. SuperBlog | Proba 4. Hair-Files

Leave a comment

Your email address will not be published.


*