În luna iubirii imortalizează bucuria de a deveni mamă într-o ședință foto maternitate

sedinta foto maternitate
Share the joy
 • 145
 •  
 •  
 • 4
 •  
 •  

În luna iubirii imortalizează bucuria de a deveni mamă într-o ședință foto maternitate

În luna iubirii sărbătorim dragostea în toate formele ei și în articolul de astăzi vă invit să aducem un omagiu tuturor viitoarelor mămici și vă invit să le faceți cadou o ședință foto maternitate, un dar ce va păstra pentru totdeauna tandrețea închisă în cele mai fabuloase imagini.

Fiecare generație are ceva grozav de povestit urmașilor, dar fotografiile sunt cele care păstrează amintirile atât de vii, încât aproape poți întinde degetele să le atingi și strângându-le la piept simți că retrăiești din nou momentele care te-au făcut atât de fericit.

De-a lungul vieții imortalizăm tot felul de momente. Uneori scoatem telefonul și fotografiem un răsărit sau un apus, cafeaua de la micul dejun sau un stop de ploaie rătăcit pe petalele unei flori. Apoi distrați, în altă zi ștergem amintirea acelor clipe pentru a fotografia altele și zile mai târziu ne dăm seama că nu ne mai amintim nici crepusculul și nici gustul ceștii de cafea. În acel moment realizezi că un album foto ar fi fost o comoară neprețuită.

În viață sunt momente pe care ai vrea să le păstrezi veșnic încleștate într-o clipă de eternitate. Poate ziua nunții sau prima victorie la fotbal, poate primul pas al copilului sau momentul în care ai luat diploma de absolvire, prima îmbrățișare, primul sărut sau parfumul unei dimineți oarecare. Unele momente sunt repetabile. Nu poți ști niciodată ce îți oferă viața, dar maternitatea este unică.

Ca mamă vă pot spune că fiecare sarcină e o experiență singulară, ceva absolut irepetabil și de la primele două liniuțe pe testul pozitiv, până în clipa în care îți ții pruncul la piept, ai vrea să păstrezi intactă fiecare secundă.

fotograf sedinta foto maternitate

Ședință foto maternitate, un mod original de a sărbători sosirea unui nou membru al familiei

Nu există nicio îndoială că fiecare etapă a sarcinii amplifică dragostea și legătura care o vei simți pentru totdeauna față de pruncul tău, iar astăzi, cu ajutorul unui fotograf profesionist, toate acestea pot fi imortalizate într-o ședință foto maternitate care surprinde într-un mod original, tandru sau amuzant sosirea unui nou membru al familiei.

Aceste ședințe foto de maternitate nu erau în vogă acum câțiva ani. Tare mult mi-ar fi plăcut să am câteva fotografii profesionale de maternitate din perioada când eram însărcinată. Cred că am doar două poze comune, pe care le-am ascuns în coperta unui album foto. Nici măcar o ședință foto nou născut nu i-am făcut pruncului meu. Aș fi adorat fiecare imagine artistică a pumnului său micuț sau a zâmbetului misterios pe care îl afișa când dormea. Să nu mai vorbim de recuzita uimitoare în care fotografii îmbracă nou născuții la prima ședință foto.

Annie Leibovitz care a făcut un portret de maternitate a celebrei actrițe Demi Moore, a fost promotoarea acestui gen de fotografie. De atunci, tot mai multe femei își sărbătoresc sarcina prin fotografie, imortalizând această perioadă cu totul specială în sesiuni fotografice spectaculoase, cu o recuzită ședință foto maternitate care face ca fiecare instantaneu să fie de excepție.

Maternitatea este unul dintre cele mai frumoase și importante etape din viața unei femei. Astăzi nu mai este momentul să ascunzi burtica sau să te simți mai puțin sexy sau că ți-ai pierdut din farmec, dimpotrivă, ce moment mai dulce și mai feminin poate exista? Fotografia de maternitate ar trebui să reflecte exact asta, frumusețea divină care există la toate femeile, magia de a da viață, fericirea și așteptările pe care le simți în inima ta în timp ce aștepți marea întâlnire.

Atunci când alegi un fotograf ședințe foto de maternitate, copii sau nou născuți, cel mai important lucru, pe lângă faptul că îți place portofoliul său, trebuie să îți inspire siguranță și încredere, întrucât va imortaliza cele mai intime și speciale momente cu tine și burtica ta. De aceea va reamintesc despre studioul littlesunshine.ro, site-ul de care m-am îndrăgostit după ce am văzut niște fotografii noi născuți absolut spectaculoase, cu decoruri de poveste, desprinse parcă din cărțile cu zâne.

O parte din fotografiile cu bebeluși ale echipei de la littlesunshine.ro sunt atât de impresionante încât au fost premiate la concursuri internaționale precum AFNS Awards și Baby Photo Awards.

sedinte foto bebelusi

Câte tipuri de ședințe foto maternitate există

Fotografia de maternitate nu e fotografie de modă. E întruchiparea unor sentimente, a unor așteptări și emoții de nedescris pe care fotograful trebuie să le surprindă în fiecare cadru.

Ședințele foto de maternitate din studio se caracterizează prin mediul controlat și fundalul artificial care poate fi manipulat. În momentul în care ne aflăm este modul ideal în care sa îți pui în valoare feminitatea și îți etalezi burtica fără a-ți pune în pericol sănătatea.

Fotografiile făcute în studio concentrează toată atenția asupra modelului, există puține sau chiar lipsesc alte elemente, iar burtica este pusă în valoare de rochiile vaporoase și luminile inteligent alese.

Poze artistice gravide

Tot în studio se poate realiza și o ședință foto artistică pentru gravide, ce va reflectă viziunea și creativitatea fotografului. Chiar dacă ipostază este statică, fotograful se va juca ingenios cu luminile și va pune în valoare viitoarea mămică manipulând artistic felul în care plutește rochia de exemplu, imitând un element al naturii. Dacă va doriți astfel de amintiri, nu ezită să discuți cu fotograful și veți avea cele mai minunate amintiri în albumul foto al familiei..

fotograf sedinta foto maternitate

Fotografiile într-un decor ales, fie că este un parc, o cameră de hotel, o plajă sau o stradă în mijlocul orașului, oferă posibilități nelimitate. Avantajul este că există multe elemente care ajută la compunerea fotografiei. Însă în acest moment trebuie să luați în calcul purtarea măștii care ar putea fi incomodă și desigur ar răpi din farmecul fotografiilor.

În confortul casei pot fi surprinse ipostaze naturale și emoționale, unde stilul de viață al viitoarei mămici poate fi imortalizat și în liniștea propriului cămin.

Sesiunea foto în sine ar trebui să fie o experiență frumoasă de care să te poți bucura, nu o serie de fotografii și ipostaze, totul trebuie să fie relaxant și confortabil.

fotograf sedinta foto maternitate

Chiar dacă există diferite tipuri de fotografie de maternitate și aveți posibilitatea să alegeți, dacă nu vă puteți hotărâ, le puteți testa pe toate, alegând o zi în care să pozați burtica timp de nouă luni. Ar ieși o serie de fotografii drăguțe, o amintire haioasă pe care peste ani o poți împărtăși chiar cu puiul tău.

Nu uita că o fotografie de maternitate nu este neapărat un portret de agățat pe perete. Poate fi jucăușă, sobră sau artistică, dar poate fi și o fotografie în ipostaze sexy artistice sau chiar nud sau semi-nud ori o ședința foto intimă de familie cu cel drag alături venerând rodul pântecului tău sau amuzantă dacă devii a două sau a treia oară mamă și cei mici vor să facă parte din dulcea așteptare.

Orice îți dorești, nu uita că fiecare moment din viața ta de viitoare mămică este unic. Alege se îl păstrezi intact într-o fotografie de poveste.

sedinta foto maternitate

 • 145
 •  
 •  
 • 4
 •  

3 Comments on "În luna iubirii imortalizează bucuria de a deveni mamă într-o ședință foto maternitate"

 1. Foarte frumos.

 2. Foarte frumos! Amintirile trebuie păstrate!

 3. Dacă ai stii cat de rau imi pare ca nu am făcut și eu o astfel de ședință…nu am decat sa mai fac unul😂

Leave a comment

Your email address will not be published.


*