Cursuri de Engleza nivel Incepatori Interactiv, modulul 10

engleza incepatori cursuri
Share the joy

Cursuri de Engleza nivel Incepatori Interactiv, modulul 10

Trăim într-un ritm amețitor, nu avem timp, ne grăbim spre nicăieri, vrem totul deja, vrem răspunsuri imediate… Nu avem timp să așteptăm, nu vrem, nu mai știm ce înseamnă răbdarea.

Şi eu sunt în aceeași categorie, parte din același cotidian grăbit, de aceea vreau să învăț cât mai repede limba engleză și să am certificatul meu care să îmi permită să am un job excelent. Vreau să pot purta o conversație lejeră cu orice vorbitor de limba engleză și să pot călători fără teama că dacă mă rătăcesc trebuie să caut ambasada.

În ziua de astăzi să știi să vorbești o altă limbă, în afară de cea maternă, este un lucru comun. De altfel este absolut necesar să mai cunoști cel puțin o limbă străină pentru a te integra în normalitatea timpurilor în care trăim.

Cu toții începem să învățăm limba engleză dintr-un anumit motiv: pentru a avansa la locul de muncă, pentru următoarea școală pe care dorim să o studiem după anii de liceu, uneori din obligație, iar alteori din plăcere. Motivele pentru care începem să studiem limba engleză sunt multe, dar motivele pentru a continuă învățarea nu mai sunt atât de multe, dacă nu alegem o metodă care să dea rezultate și care să ne placă.

Dacă vă plictisiți deja de metodă tradițională, aceea cu asistatul la ore predate de un profesor, astăzi vă vorbesc despre cursul meu de engleză, cel despre care va tot povestesc pe blog și care îmi permite să învăț într-un ritm impus de mine, într-un mod plăcut, cu rezultate vizibile după terminarea fiecărui modul: Cursuri de Engleza nivel Incepatori Interactiv.

Cred cu sinceritate că învățarea unei limbi străine trebuie să fie departe de asimilarea automată a unor cuvinte date, departe de limbajul de lemn și conjugările complicate. Bine, și acestea trebuie să le stăpânim la un moment dat dacă vrem să avem o atestare pentru un nivel ridicat de cunoștințe. Eu însă, sunt la nivel Incepatori Interactiv, iar învățarea limbii engleze în acest stadiu trebuie să fie în comunicarea însăși.

De asemenea, chiar dacă nu sunt de acord cu cine spune că, pentru a învăța perfect și rapid limba engleză, trebuie să locuiești un timp într-o țară unde se vorbește în limba engleză, mă gândesc totuși că în parte, ar putea fi adevărat, pentru că așa am învățat eu spaniolă. Dar dacă nu ne putem permite acest lucru, dacă avem un job unde ni se cere și această calificare, avem familie, copii la școală?

Soluția cea mai convenabilă este se învățăm engleză acasă, iar între toate cursurile de pe piață românească Eurocor sunt cei mai buni… și ca metodă de învățare și că metodă de achiziționare a cursului. Practic înveți în ritmul în care vrei, achiziționezi cursul și plătești în ritmul în care îți permiți.

engleza incepatori

Secretul meu magic pentru a învață mai repede engleza – cursuri engleza incepatori Eurocor

CD-urile audio Eurocor sunt fantastice. Dacă la început erau simple, cu propoziții aproape copilărești, iată-mă la modulul 10 când lucrurile încep să devină serioase.

Cursul începe să capete consistentă, nivelul de dificultate crește, la fel și baza cunoștințelor asimilate. Practic sunt la mijlocul cursului și engleza mea s-a îmbunătățit notabil, atât scris cât și oral. Și cel mai important lucru pentru mine este că și copilul meu ia parte la procesul de învățare, la ascultatul și repetatul după CD. De altfel, uneori mă rușinez pentru că piciul pare să își formeze o dicție perfectă, repetă mai repede ca mine și deja a început să formeze propoziții scurte.

Așadar cursurile Eurocor sunt pentru toată familia, dar sa nu uitam ca doar persoana care este trecuta pe factura va putea susține examenul și va putea obține certificatul de studiu recunoscut de ministerul muncii.

Fiecare modul aduce un nou dicționar de cuvinte și un nou caiet de studiu. Pe lângă acestea suportul audio și posibilitatea de a studia online, mai ales că se apropie perioada vacanțelor, mi se par cele mai bune metode de a repeta oricând și oriunde.

Cursuri engleza incepatori – verbe și gramatică de bază

Cu foarte puține elemente de baza învățate de-a lungul acestor lecții, pot spune că mă mișc deja lejer într-o conversație în limba engleză.

1. Verbe:

 • to be
 • to have
 • to go
 • to want
 • to do

Cu numai cinci verbe învățate bine datorita acestor cursuri , pot spune ca am mai mult decât suficient pentru a începe să port un dialog simplu. Acestea sunt cele mai importante verbe ale limbii engleze, cele mai folosite în viața de zi cu zi.

Imperativul este verbul care are numai forme de persoană a II-a singular și plural, este cel mai simplu verb, și prezentul continuu care este unul dintre timpurile verbale folosite în limba engleză modernă și exprimă o acțiune în derulare.

Verbul auxiliar to be la prezent + verb la formă continuă (cu suf. -ing).

Cred că am lucrat aceste două verbe pe tot parcursul cursului, fapt care m-a ajutat foarte mult.

2. Vocabular cursuri engleza incepatori interactiv

Dicționarul din fiecare curs are cuvintele cele mai utilizate: substantive și adjective foarte simple, despre lucrurile pe care le vezi în jurul tău sau de care ai avea nevoie zilnic: masă, scaun, destul, urât, scumpe, acolo,unde etc , cuvinte de care ai avea nevoie într-o excursie de exemplu sau pentru a iniția o conversație simplă cu un prieten virtual.

Am ajuns la stadiul în care vocabularul servește pentru a construi propoziții mai complexe.

Numai cu acest lucru pot spune că am pus bazele limbii engleze, am readus la actualitate noțiunile cunoscute și încet, încet voi clădi în jurul acestei baze, cunoștințe temeinice.

Ce promit aceste Cursuri Engleza nivel Incepatori Interactiv

• metoda unică de învățare: studiați acasă, în ritmul propriu
• durată de studiu flexibilă: decideți singuri când absolviți cursul
• rezultate imediate: în doar 15 minute de studiu pe zi
• caracter practic: asimilarea rapidă și punerea în practica a cunoștințelor de la primele lecții
• profesor personal: asigură îndrumarea pe durata întregului curs
• expediție în toată ţara: trimiterea pachetelor de curs prin poştă, în orice localitate din ţară
• preturi accesibile: plătiți lunar un preț avantajos

În fiecare pachet primiți 1 CD audio, 1 caiet de studiu, făcură fiscală și situația la zi cu numărul de caiete care mai sunt de livrat până la sfârșitul cursului și modalitățile de plată.

Care este nivelul tău de limba engleza?

2 Comments on "Cursuri de Engleza nivel Incepatori Interactiv, modulul 10"

 1. ghelbere elena | mai 5, 2018 at 8:02 am | Răspunde

  Da ai spor nu gluma! Se vede ca iti place limba engleza.

 2. Am observat că îmi e mai uşor să reţin vocabular când învăţ cuvântul într-o frază, nu separat.

  Apoi încerc să folosesc cuvântul respectiv în gând, în timpul zilei şi astfel se lipeşte mai bine 😀

Leave a comment

Your email address will not be published.


*