Rezoluții 2018, Absolvirea cursului de Engleza nivel Începători Interactiv

curs engleza
Share the joy
 • 58
 • 1
 •  
 • 2
 •  
 •  

Rezolutii 2018, Absolvirea cursului de Engleza nivel Incepatori Interactiv

La sfârșitul anului obișnuim să revizuim lista tuturor lucrurilor trecute pe „to do list” și ne întrebăm dacă ne-am îndeplinit toate obiectivele. Pentru mulți, rezoluțiile rămân mereu în aer, acolo, trecute de la un an la altul. Chiar dacă nu suntem super eroi este întotdeauna bine să încercăm să ne atingem obiectivele. Astfel am făcut și eu anul trecut când am început să învăț engleză cu ajutorul cursurilor Eurocor.

Despre cursul meu de Engleza nivel Începători Interactiv am câteva articole bune pe blog, inclusiv mă mândream la sfârșitul anului trecut că am bifat și eu această rezoluție pe care o tot amânăm de câțiva ani.

Cunoașterea limbii engleze garantează un viitor internațional într-o lume globalizată în care aproape toți vorbesc fluent o a doua limbă străină. La mine engleza este a treia limba pe care o învăț, spaniola fiind prima pe care o vorbesc fluent.

Certificare lingvistică

Dar să vă spun despre cea mai importantă rezoluție de acest an: obținerea certificatului Eurocor.

Din fericire, cu ajutorul cursurilor Eurocor acum obținerea unei certificări oficiale este mai accesibilă decât oricând. Certificatele Eurocor sunt recunoscute de către Ministerul Muncii si cel al Educației și toate instituțiile aferente atât în țară cât și în străinătate și vă permite să vă echivalați nivelul de limbă engleză atât în ​​instituțiile de învățământ, cum ar fi universitățile sau centrele de învățământ superior, cât și posibilitatea de a aplica în viitor la un job internațional.

Durata si suportul cursului de Engleză nivel Începători Interactiv

La Eurocor, cursantul decide când și cât studiază! Eu am ales să primesc un modul pe lună. Pachetul de curs lunar conține 1 modul tipărit + 1 CD audio. CD-ul este probabil cel mai ușor mod de a aprofunda dicția și exprimarea corectă. Îl poți lua cu tine oriunde: în mașină, in bucătărie sau la iarbă verde, neobosit te va îndemna să repeți iar și iar până fiecare cuvânt pe care îl rostești va atinge perfecțiunea.

3 pași simpli să înveți rapid englezăEu fac din învățatul englezei parte din rutina zilnică. Dacă învățați și voi, tot ce trebuie sa faceți este să citiți sau să fredonați un cântec în limba engleză, sa repetați cuvintele și propozițiile de pe CD, timp de cinci sau zece minute pe zi… în fiecare zi. Încercați să învățați o nouă expresie în fiecare săptămână și să o utilizați în mai multe contexte relevante. Modificați-vă obiceiurile pentru a face limba engleză parte din viața de zi cu zi, veţi fi în contact cu acest noțiuni zilnic și veţi ajunge să vă autocorecaţi.

Fiecare modul cuprinde caietul cu tema pentru acasă, precum și răspunsuri la exercițiile din caietul de curs și dicționarul.

În caiete sunt prezentate și textele în engleză înregistrate cu vorbitori nativi de limba engleză, pe acestea le puteți repetă până la perfecțiune cu ajutorul suportului audio.

În plus,după cum am subliniat de câteva ori un profesor personal va stă la dispoziție pe toată durata studiului pentru a va asigura îndrumare ori de câte ori aveți nevoie.

Opțiunea eCurs

Temele abordate în modulele cursului Engleză Începători Interactiv sunt de actualitate, acesta fiind un ghid prietenos pentru conversațiile de zi cu zi și chiar în călătorie sau la locul de muncă.

Totodată Eurocor pune la dispoziția studenților săi varianta online a cursului. Acesta cuprinde toate modulele cursului tipărit, dar în format digital, pentru a putea fi accesat oricând și oriunde. Cu acces rapid din contul de student – secțiunea eCurs aveți libertatea de a studia în fiecare moment liber pe care îl aveți.

Formatul digital (eCurs) este disponibil exclusiv online, el nu poate fi descărcat din aplicația online și este disponibil doar pe laptop și calculator.

Rezoluții 2018, învățarea limbii engleză

Suntem deja în a două săptămână a anului 2018 și ca în fiecare lună ianuarie, mulți oameni iau în considerare și marchează obiectivele pentru noul an. Este nevoie de timp pentru a reflecta asupra schimbărilor care pot fi făcute pentru a îmbunătăți bunăstarea, sănătatea sau abilitățile noastre. Pe lângă un abonament la sala de gimnastică, schimbarea locului de muncă sau mai multe călătorii, învățarea unui lucru nou, cum ar fi o limbă străină este unul dintre lucrurile cele mai importante lucruri pe care îl putem face pentru viitorul nostru.

Şi pentru ca această rezoluţie să fie atinsă de cât mai multi oameni care îşi doresc să învețe sau să aprofundeze limba engleză, institutul Eurocor vă oferă cadou de inceput de an, cursul redus cu 50%, în plus primiți și mapa.

oferta curs engleza

Tu ce rezoluţii ai pentru 2018?

 • 58
 • 1
 •  
 • 2
 •  

21 Comments on "Rezoluții 2018, Absolvirea cursului de Engleza nivel Începători Interactiv"

 1. Ei, lista mea e lunga dar uite ca un curs de engleza nu am trecut la rezolutii. Si nu mi-ar strica desi stiu putina engleza insa nu atat cat trebuie. Poate il fac si eu anul asta daca gasesc pentru avansati.

 2. Cristina Barbieru | ianuarie 8, 2018 at 9:16 pm | Răspunde

  Am mai citit despre cursurile Eurocor la care vreau si eu sa apelez.

 3. Barascu Violeta Ramona | ianuarie 8, 2018 at 10:11 pm | Răspunde

  Sotul meu vrea sa invete limba engleza si i-am recomandat cursurile Eurocor.

 4. Mi-am propus ca anul acesta sa reinvat engleza si sa imi imbogatesc vocabularul.

 5. Pe mine ma ajuta mult meditatiile pe care le fac cu finutu meu, ma ajuta sa mi readuc aminte de multe chestii.

 6. Inca nu m-am gandit la o rezolutie pentru anul acesta…Dar mi-ar placea sa studiez si eu limba engleza si sa trec la urmatorul nivel…

 7. Un astfel de curs mi-ar fi necesar si mie. E un mare handicap in ziua de azi sa nu stii limba engleza. Comunistii au bagat rusa in mine degeaba, nici nu o mai stiu si nici nu ma lovesc de ea in mediul virtual, pe cand engleza…. te lovesti de ea la orice pas. Ma simt legata de maini si de picioare din motiv ca nu stiu engleza.

 8. Albu Steluta Georgiana | ianuarie 9, 2018 at 7:13 pm | Răspunde

  Un astfel de curs mi-ar fi necesar si mie pentru fetita mea,Jasmine.

 9. Mie mi-ar place sa invat germana si cred ca mi-ar prinde bine un asemenea curs 🙂

 10. E foarte bine ca vrei sa stii sa vorbesti mai multe limbi straine, dar daca ai calatorit, cred ca ai observat ca altii (din alte tari, ma refer) nici la nivel de baza nu se descurca, si ma refer la industria hoteliera, aeroporturi, zone turistice….

 11. Un astfel de curs cred ca ar fi necesar celor care nu prea stiu o limba straina. Eurocor intotdeauna a avut cursuri interesante.

 12. Feliciari pentru ca ai terminat cursul. Anul acesta am sa-i cumpar acest curs baiatului meu si poate ca o sa invatam impreuna.

 13. Felicitari pentru certificare si la cat mai multe rezolutii indeplinire in 2018!

 14. mi-a dat o eroare la commentul scriu, nu stiu daca o sa apara, ziceam ca ar fi bun unul si pentru mine!

 15. Eu si sotul meu ne dorim sa ajunge in Franta cat de curand cu jobul dar limba franceza nu e tocmai punctul nostru forte. Cu engleza in schimb nu avem probleme deloc! Avem si certificate de la Cambridge 🙂

 16. Si eu sunt de parere ca aceste cursuri de la Eurocor sunt foarte bune, si utile.Poti invata acasa de la 0 o limba straina si sa ajungi sa fi chair un vorbitor foarte bun chair daca nu ai mai studiat in prealabil o limba straina. Si eu le recomand cu caldura. Da scrie is pe site ca un profesor personal iti sta la dispozitie pe intreaga durata acursului si la final vei obtine un certificat in urma unui teste de promvoare al cunostiintelor dobandite. Totul este sa iti doreste sa inveti eo limba straina sa destul de motivat pentru a reusi. Daca nu intrunesti aceste conditii nu vei putea invata o limba straina.

 17. Este o idee excelenta, ar trebui s-o adaug si eu in lista de rezolutii, am nevoie de cunosterea inca unei limbi straine.

 18. Mi se par foarte utile cursurile de la Eurocor. As face si eu unul, de franceza.

 19. Un obiectiv foarte bun, mult succes. Cursurile Eurocor sunt foarte bune.

 20. Mie mi.ar placea foarte mult sa fac un cirs de fotografie! Dslr.ul pe care.l am trebuie pus la treaba!

 21. Si eu studiez un curs de limba straina in prezent. Eu am optat pentru italiana. Iti doresc sa ai spor la invatat.
  Am multe rezolutii pentru acest an, dar nu vreau sa le divulg inca!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*